Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat etmemiştim bu ayrıntıya :)

Son tadı hiç yoktu Son kasvetli ve soğuk bir işti burda öyle bir soğukluk yoktu iyiki de yoktu :D

Soguk-Sicak degil de iyleyis ve polisiye tarzi. Dizi hareketli ve baglayici ilerledi hep her an birsey olacak gibi duruyordu. Ayni 'Son' dizisi gibi basladi bence. Oyuncular sicak tabi ki :)

Tuba'yi en samimi buldugum dizi gönülçelendi:X En iyi sahnesi Engin ile karakoldaki kavgasıydı:X Burdaki de pek sırıtmamiş ama saça bi fön lazım:X Tubacılar olarak twitterdan dile getirin:X Oyunculukta gözler benim için önemli.

Dizide onca bizim çitlembiği bekledik durduk kimse yorum yapmamiş:X Kız hala aynı rolde sempatik:A @destere @sürgünüm
İlk bölüm karakterleri tanımamızla geçti.Ömer&Elif dışında oyunculuk göremedik,Cinayetin çözümü sürecinde çitlembikin rolüde artacaktır o zaman daha iyi değerlendirme şansına sahip oluruz.
Bu arada beni ençok duygulandıran sahne Morgda Ömer'in nişanlısına yüzük taktığı sahneydi.

Dizinin ilk 20-30 dk.sini kacirdim ama izledigim kisimlari begendim. Yorumlariniza bakmadim ama ben gibi 'Son' tadi alan var mi baska?

Umarim reytingi bol bir dizi olur. Genis yorumum yarin sabah diziyi bastan sona izledikten

Geniş bir yorum bekliyorum senden toprağım. Soru işaretleriyle dolu bir dizi ve başka dizilerle pek bir benzerliği yok. :)

Dikkat etmemiştim bu ayrıntıya :)

Takıldığım çok ilginç bir ayrıntı olabilir ama hoşuma gitti yani. Çok güzel de diyor. :)

Geniş bir yorum bekliyorum senden toprağım. Soru işaretleriyle dolu bir dizi ve başka dizilerle pek bir benzerliği yok. :)

Takıldığım çok ilginç bir ayrıntı olabilir ama hoşuma gitti yani. Çok güzel de diyor. :)

Bölümü tamamiyle bir izliyeyim.. :)

Şuan Ömer'in tuttuğu kutu ile birazdan Elif'in tutacağı kutuya dikkat edin :)
Evet şimdi siz yazınca dikkat ettim kutular aynı.
ne çıkacak acba bunun altından?
Diziye gelirsek kusur olarak tek gördüğüm şey renkler.kanaldan mı yapımdan mı bikmiyorum ama bazen feci hal alıyordu onun dışında bir eksik yok bana göre.
Müzikler konusunda umutsuzdum ama yanılmışım.müzikler harika.
performanslar ilk bölüm için harika ötesi.
Özellikle Erkan Canın performansı müthiş.
Tuba Engin için ne diyebilirim ki.yıllardır söylenecekler söyledik ve bu akşamda hiç yanılmadığımızı gördük.Uyum Uyum Uyum hem görsel olarak hem oyunculuk olarak şölen izledik resmen.

Soguk-Sicak degil de iyleyis ve polisiye tarzi. Dizi hareketli ve baglayici ilerledi hep her an birsey olacak gibi duruyordu. Ayni 'Son' dizisi gibi basladi bence. Oyuncular sicak tabi ki :)

Polisiye tarzı 1.bölümden sonra biraz kısılmış bakalım 2.bölüm nasıl olacak

Şuan Ömer'in tuttuğu kutu ile birazdan Elif'in tutacağı kutuya dikkat edin :)

Ben de dikkat etmiştim. İki tarafta da kutu var. Her iki tarafta için, büyük bir ayrıntı var. Sibel acaba Ahmet Denizer'in kızı mı? Olur mu, olur yani. Bir bakıyoruz, böyle bir şey çıkıyor. Aslında o kadar da şaşırmam bu duruma. :)

Ömer delil ararken Elif'le karşılaşır(şuan tv'de yayınlanan sahne)

Ben de dikkat etmiştim. İki tarafta da kutu var. Her iki tarafta için, büyük bir ayrıntı var. Sibel acaba Ahmet Denizer'in kızı mı? Olur mu, olur yani. Bir bakıyoruz, böyle bir şey çıkıyor. Aslında o kadar da şaşırmam bu duruma. :)

Hayır, elmasların kalanı o kutuda. Sanırım Sibel kuryelik yapıyor.

Kara Para Aşk tekrarı ile reytinglerde ilk 3'de bu iyiye işaret fısıltı gazetesi çalışıyor demek ki.:)

Hayır, elmasların kalanı o kutuda. Sanırım Sibel kuryelik yapıyor.

Sanma, büyük ihtimalle öyle bir şey var zaten. Hem odasında, hem de kendi üzerinde, elmaslar vardı. Kurye de olabilir, çalmışta olabilir. Çalmış olma ihtimali daha yüksek sanki. :)

Evet şimdi siz yazınca dikkat ettim kutular aynı.
ne çıkacak acba bunun altından?
Diziye gelirsek kusur olarak tek gördüğüm şey renkler.kanaldan mı yapımdan mı bikmiyorum ama bazen feci hal alıyordu onun dışında bir eksik yok bana göre.
Müzikler konusunda umutsuzdum ama yanılmışım.müzikler harika.
performanslar ilk bölüm için harika ötesi.
Özellikle Erkan Canın performansı müthiş.
Tuba Engin için ne diyebilirim ki.yıllardır söylenecekler söyledik ve bu akşamda hiç yanılmadığımızı gördük.Uyum Uyum Uyum hem görsel olarak hem oyunculuk olarak şölen izledik resmen.
Renkleri bilemeyeceğim TV'den izlemedim diziyi. Şuan benim performans değerlendirmem;

1) Engin Akyürek
2) Tuba Büyüküstün
3) Saygın Soysal
4) Burak Tamdoğan
5) Bestemsu Özdemir

Çok geç oldu artık eve dönmem lazım. 1-2 saate dönerim görüşürüz :)

BijZUsZCUAAn9Zb.jpg

Oyşşşşşşş :D Bu sahneden sonra buralar yıkıldı görmeniz lazımdı işte :D

BijZUsZCUAAn9Zb.jpg

Ömer şoka girdi, Elif'in yaptığından sonra. Bir anda olunca tabi, insan bir şok oluyor. Bölümü iyi bir sahneyle bitirdiler.

bölüm burda mı bitti orayı kaçırmışım diziyi beğendim on numara
@*Dream* o son fragmanda çalan müzik varya onu nerden bulabilirim dizi içinde de sık sık çalıyodu

@takas diziyi beğendi ve bu bana bir hayli ilginç geldi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...