Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diziyi çok beğendim hiç sıkmadı konular hızlıca aktı.Elif&Ömer'in tartışma sahnesi süperdi gerçi bu ikilinin her sahnesi çok iyiydi.Tuba çok başarılıydı doğum gününde hazırlanan videoyu izlerken ki hali babasını morgda gördüğü sahnelerde çok iyiydi :) aynı şekilde Engin'de
Müziklerde çok iyi olmuş kısacası diziyi çok beğendim

Diziye genl yorumum.
Dizinin polisiye kısmı çok başarili olmuş.(Aşka fazla sarılmazlar inş)Engin'in dedektifliği ise süperdi.Araya serpeştirilen flash sahnelerle canlandırmalar çok iyi olmuş.Kullanılan efektler #Karadayı'nınkinden kat kat iyiydi.(özellikle öle kızın karnını taş kesmesi halliceydi)
Dizide kadroda sayılan 2 ismi göremedi. Ece Yörenç'in oğlumuydu neydi onunla birde Aşka Sürgün'deki çocuk yoktu (b) Hangi rollerde gelicekler acaba?
Dizinin müziklerinde sanki #Son dizisinin müziğni duydum. (şu Tayyar amcanın şişeye yaptiği karişim sahnesinde çalan müzik) #Son dizisindeki müzikti sanırım(b)

Dizi gayet güzeldi.Universal diziye ne katkı sağlamiş anlamadım(b) İlerki bölümlerde o sahnelerde gelir heralde?
@destere @sürgünüm @xemrexxx @Çiğdem-

İlk izlenimler,

ilk bölüm iyiydi. farklı bir işleyişi var dizinin.

Yeni efsane adayımız. Oyunculuk, senaryo, görüntü, kurgu... Hepsi çok güzel, birbirini tamamlayan bir şekilde hikayeyi anlatıyor.

Genel kalitesiyle birlikte merak uyandıran, bir sonraki bölümü merak etmenizi sağlayan dizi tutar.

Diyaloglar çok güzel, yerinde ve dozunda kullanılıyor. Fazla uzatmadan ve sıkmadan izlettiriyor kendini.

Tuba Büyüküstün oyunculuğu,güzelligi,asaleti,zarifliğine diyecek söz bulamıyorum uzun lafın kısası diziyi ben çok beğendim.:)

Tekrarı başladı haftaya kadar kaç kez izlerim kim bilir :D
Tuba fanı olduğum için söylemiyorum ama bu dizi gerçekten çok iyi olmuş ya hiç sıkmadı Elif karakteri yerine başka bir oyuncu olsaydı Tuba'ya çok kızardım kabul etmedi diye :)

Hacı diziyi beğendim varsın reyting düşük olursa olsun,ya dizi kötü olsaydıda reyting yüksek olsaydı daha mı iyi olacaktı?Böylesi daha iyi oldu iyi mal alıcısını mutlaka bulacaktır.:) @Forumdash

Hacı diziyi beğendim varsın reyting düşük olursa olsun,ya dizi kötü olsaydıda reyting yüksek olsaydı daha mı iyi olacaktı?Böylesi daha iyi oldu iyi mal alıcısını mutlaka bulacaktır.:) @Forumdash
Reytingi benimde umrumda değil ama sana şöyle söyleyeyim.atv'nin sosyal medyası pek güçlü (hatta hiç) değil yinede 8500+ tweet almiş. Karadayı 5000+ filan alıyor gece 12'ye kadar ve aldiği reyting belli:X Bu diziyide aynı mantıkla yurutursek bence TNS'de iyi gidecektir:X

diziyi yarın izlicem :) yorumlardan anladığım kadarıyla tuvanam beğenilmiş:bhr: gerisi boş benim için

Dizinin polisiye tarafı çok iyi bence:X Çocuk tacirleri - travesti cinayetleri 😱 Aşk yapmasalar fazlaca @destere @sürgünüm @xemrexxx @Yakamoz-Asi

ben konuyu sevdim ilk bölüm çok iyiydi umarım hakettiği reytingleri alır

tuba şu saçlarını toplasa ya resmen kıl oldum:)) o derece sinir bişey olabilirmi? döven adam bile eliyle tubanın saçlarını geriye doğru atıyor, vatandaş döverken rahatsız olmuş biz izlerken fıttıracağız :)

Reytingi benimde umrumda değil ama sana şöyle söyleyeyim.atv'nin sosyal medyası pek güçlü (hatta hiç) değil yinede 8500+ tweet almiş. Karadayı 5000+ filan alıyor gece 12'ye kadar ve aldiği reyting belli:X Bu diziyide aynı mantıkla yurutursek bence TNS'de iyi gidecektir:X
Atv'yi kimse yandaş kanal olduğu için konuşmak ve takip etmek istemiyor.Ben mesela Atv'yi takip etmiyorum.
Ayrıca twitter'da TT olan dizileride görüyoruz varsın olmasın.Reytinge gelince Bugünün Sarayılısı'nı reytingine bakıp izlemiyorum ki önemli olan keyif almam.:)

ben konuyu sevdim ilk bölüm çok iyiydi umarım hakettiği reytingleri alır

tuba şu saçlarını toplasa ya resmen kıl oldum:)) o derece sinir bişey olabilirmi? döven adam bile eliyle tubanın saçlarını geriye doğru atıyor, vatandaş döverken rahatsız olmuş biz izlerken fıttıracağız :)
Evet çok kabarik😱 20 DK'da da öyleydi. Ne olduysa şu pantan reklamlarindan sonra oldu galiba(b) Asi de filan öyle değildi. Hatta gönülçelende bile değildi😕

diziyi yarın izlicem :) yorumlardan anladığım kadarıyla tuvanam beğenilmiş:bhr: gerisi boş benim için
Çok az sahnesi vardı Tuvana'nın ama karakteri belli ki sinsi

Evet çok kabarik😱 20 DK'da da öyleydi. Ne olduysa şu pantan reklamlarindan sonra oldu galiba(b) Asi de filan öyle değildi. Hatta gönülçelende bile değildi😕
Asi'de dağınık bırakmıyodu pek ama bıraktığında kabarıyodu çok güçlü ve gür saçları var kızın ne yapsın Tuba'nın oyunculuğunu nasıl buldun?

Çok az sahnesi vardı Tuvana'nın ama karakteri belli ki sinsi

Asi'de dağınık bırakmıyodu pek ama bıraktığında kabarıyodu çok güçlü ve gür saçları var kızın ne yapsın Tuba'nın oyunculuğunu nasıl buldun?
Tuba'yi en samimi buldugum dizi gönülçelendi:X En iyi sahnesi Engin ile karakoldaki kavgasıydı:X Burdaki de pek sırıtmamiş ama saça bi fön lazım:X Tubacılar olarak twitterdan dile getirin:X Oyunculukta gözler benim için önemli.

Dizide onca bizim çitlembiği bekledik durduk kimse yorum yapmamiş:X Kız hala aynı rolde sempatik:A @destere @sürgünüm

Diziye genl yorumum.
Dizinin polisiye kısmı çok başarili olmuş.(Aşka fazla sarılmazlar inş)Engin'in dedektifliği ise süperdi.Araya serpeştirilen flash sahnelerle canlandırmalar çok iyi olmuş.Kullanılan efektler #Karadayı'nınkinden kat kat iyiydi.(özellikle öle kızın karnını taş kesmesi halliceydi)
Dizide kadroda sayılan 2 ismi göremedi. Ece Yörenç'in oğlumuydu neydi onunla birde Aşka Sürgün'deki çocuk yoktu (b) Hangi rollerde gelicekler acaba?
Dizinin müziklerinde sanki #Son dizisinin müziğni duydum. (şu Tayyar amcanın şişeye yaptiği karişim sahnesinde çalan müzik) #Son dizisindeki müzikti sanırım(b)

Dizi gayet güzeldi.Universal diziye ne katkı sağlamiş anlamadım(b) İlerki bölümlerde o sahnelerde gelir heralde?
@destere @sürgünüm @xemrexxx @Çiğdem-

ömer karakteri çok iyiydi hüseyin karakteride olmuş hele erkan can iyiki var dizide .. son sahnede ortaya çıkan saygın soysal süperdi..

dizinin tek eksiği tubanın gözünü kapatan saçları onun haricinde sorun yok :)

Tuba'yi en samimi buldugum dizi gönülçelendi:X En iyi sahnesi Engin ile karakoldaki kavgasıydı:X Burdaki de pek sırıtmamiş ama saça bi fön lazım:X Tubacılar olarak twitterdan dile getirin:X Oyunculukta gözler benim için önemli.

Dizide onca bizim çitlembiği bekledik durduk kimse yorum yapmamiş:X Kız hala aynı rolde sempatik:A @destere @sürgünüm

çitlembik pek görünmedi ama dizideki rolü çok az umarım artar :)

ben ilk sahnede tubayla konuşan italyan kızı merak ettim çok güzel bişey kimdi o ? :)

ömer karakteri çok iyiydi hüseyin karakteride olmuş hele erkan can iyiki var dizide .. son sahnede ortaya çıkan saygın soysal süperdi..

dizinin tek eksiği tubanın gözünü kapatan saçları onun haricinde sorun yok :)
Kesinlikle Erkan Can'in rolü çok iyi:X Bir yandan babacan bir yandan ne derler bilemedim artık işte ondan.Saygın sosyal harbiden çok iyi oyuncu. Al yazmalımda da iyi roldeydi ama rolü sırıtmıyordu üzerinde:X MY'deki rolünüde iyidi.

Toygar Işıklı çok iyi müzikler hazırlamış her çalan melodi çok güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...