Polat Şaşmaz
Favori Üye
Reytingi benimde umrumda değil ama sana şöyle söyleyeyim.atv'nin sosyal medyası pek güçlü (hatta hiç) değil yinede 8500+ tweet almiş. Karadayı 5000+ filan alıyor gece 12'ye kadar ve aldiği reyting belli Bu diziyide aynı mantıkla yurutursek bence TNS'de iyi gidecektirHacı diziyi beğendim varsın reyting düşük olursa olsun,ya dizi kötü olsaydıda reyting yüksek olsaydı daha mı iyi olacaktı?Böylesi daha iyi oldu iyi mal alıcısını mutlaka bulacaktır. @Forumdash
Dizinin polisiye tarafı çok iyi bence Çocuk tacirleri - travesti cinayetleri 😱 Aşk yapmasalar fazlaca @destere @sürgünüm @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Atv'yi kimse yandaş kanal olduğu için konuşmak ve takip etmek istemiyor.Ben mesela Atv'yi takip etmiyorum.Reytingi benimde umrumda değil ama sana şöyle söyleyeyim.atv'nin sosyal medyası pek güçlü (hatta hiç) değil yinede 8500+ tweet almiş. Karadayı 5000+ filan alıyor gece 12'ye kadar ve aldiği reyting belli Bu diziyide aynı mantıkla yurutursek bence TNS'de iyi gidecektir
Evet çok kabarik😱 20 DK'da da öyleydi. Ne olduysa şu pantan reklamlarindan sonra oldu galiba Asi de filan öyle değildi. Hatta gönülçelende bile değildi😕ben konuyu sevdim ilk bölüm çok iyiydi umarım hakettiği reytingleri alır
tuba şu saçlarını toplasa ya resmen kıl oldum) o derece sinir bişey olabilirmi? döven adam bile eliyle tubanın saçlarını geriye doğru atıyor, vatandaş döverken rahatsız olmuş biz izlerken fıttıracağız
Çok az sahnesi vardı Tuvana'nın ama karakteri belli ki sinsidiziyi yarın izlicem yorumlardan anladığım kadarıyla tuvanam beğenilmiş gerisi boş benim için
Asi'de dağınık bırakmıyodu pek ama bıraktığında kabarıyodu çok güçlü ve gür saçları var kızın ne yapsın Tuba'nın oyunculuğunu nasıl buldun?Evet çok kabarik😱 20 DK'da da öyleydi. Ne olduysa şu pantan reklamlarindan sonra oldu galiba Asi de filan öyle değildi. Hatta gönülçelende bile değildi😕
Tuba'yi en samimi buldugum dizi gönülçelendi En iyi sahnesi Engin ile karakoldaki kavgasıydı Burdaki de pek sırıtmamiş ama saça bi fön lazım Tubacılar olarak twitterdan dile getirin Oyunculukta gözler benim için önemli.Çok az sahnesi vardı Tuvana'nın ama karakteri belli ki sinsi
Asi'de dağınık bırakmıyodu pek ama bıraktığında kabarıyodu çok güçlü ve gür saçları var kızın ne yapsın Tuba'nın oyunculuğunu nasıl buldun?
Diziye genl yorumum.
Dizinin polisiye kısmı çok başarili olmuş.(Aşka fazla sarılmazlar inş)Engin'in dedektifliği ise süperdi.Araya serpeştirilen flash sahnelerle canlandırmalar çok iyi olmuş.Kullanılan efektler #Karadayı'nınkinden kat kat iyiydi.(özellikle öle kızın karnını taş kesmesi halliceydi)
Dizide kadroda sayılan 2 ismi göremedi. Ece Yörenç'in oğlumuydu neydi onunla birde Aşka Sürgün'deki çocuk yoktu Hangi rollerde gelicekler acaba?
Dizinin müziklerinde sanki #Son dizisinin müziğni duydum. (şu Tayyar amcanın şişeye yaptiği karişim sahnesinde çalan müzik) #Son dizisindeki müzikti sanırım
Dizi gayet güzeldi.Universal diziye ne katkı sağlamiş anlamadım İlerki bölümlerde o sahnelerde gelir heralde?
@destere @sürgünüm @xemrexxx @Çiğdem-
Tuba'yi en samimi buldugum dizi gönülçelendi En iyi sahnesi Engin ile karakoldaki kavgasıydı Burdaki de pek sırıtmamiş ama saça bi fön lazım Tubacılar olarak twitterdan dile getirin Oyunculukta gözler benim için önemli.
Dizide onca bizim çitlembiği bekledik durduk kimse yorum yapmamiş Kız hala aynı rolde sempatik @destere @sürgünüm
Kesinlikle Erkan Can'in rolü çok iyi Bir yandan babacan bir yandan ne derler bilemedim artık işte ondan.Saygın sosyal harbiden çok iyi oyuncu. Al yazmalımda da iyi roldeydi ama rolü sırıtmıyordu üzerinde MY'deki rolünüde iyidi.ömer karakteri çok iyiydi hüseyin karakteride olmuş hele erkan can iyiki var dizide .. son sahnede ortaya çıkan saygın soysal süperdi..
dizinin tek eksiği tubanın gözünü kapatan saçları onun haricinde sorun yok