Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle Erkan Can'in rolü çok iyi:X Bir yandan babacan bir yandan ne derler bilemedim artık işte ondan.Saygın sosyal harbiden çok iyi oyuncu. Al yazmalımda da iyi roldeydi ama rolü sırıtmıyordu üzerinde:X MY'deki rolünüde iyidi.

ilk sahnedeki italyan kız kimdi :)

Çok iyi bir dizi ortaya çıkmış ve çok beğendim. Bol soru işaretli bir bölümdü ve her geçen bölüm de, bu soru işaretleri çoğaldıkça çoğalacak. Bu da dizi için pozitif bir durum.

Ömer'in Van'da iş başarması, ödül alması, ödül alırken izin alması, İstanbul'a geri dönmesi, nişanlısı ile vakit geçirmesi derken bir gece olanların olması. Elif'in İtalya gibi bir ülkede kendi ayakları üzerindedurması, doğum günü için gelmesi, ailesi ile arasında yaşanan duygulu anlar derken olanların olması. Ömer ile Elif, böylece cinayet ile tanışmış oldular. Hani derler ya; "en büyük aşklar, nefretle başlar" diye, işte tam da, o şekilde başlıyorlar. Büyük bir nefretle başlıyor ve aşka dönüşüyor. Zorunluluktan şimdilik sahte bir durumdalar. Sonradan gerçek bir aşka dönüşecek. Ömer'in, nişanlısı Sibel'in cinayetini çözmek için, bir cinayetçiden daha mantıklı bir bakış açısı kullandığını söylemek lazım. Elif'in, babası Ahmet Denizer'in vefatından sonra, babasının karıştığı işleri toplamakla uğraştığı da vardı. İster istemez, Ömer ile Elif'in yolları yine kesişiyor. Tek bir soru vardı; "Ahmet Denizer'in, Sibel ile alakası neydi?" Bu soru çıkmaza sürüklerken; Sibel'in odasında bir elmas ve Ahmet Denizer'in arabasının içinden de, elmas çıkıyordu. Sibel, Ahmet Denizer'in arabasına sürüklenmişti oysa ki. Büyük soru işaretleri bol bol çoğalmaya başladı her geçen dakikada. Ömer olayları her deştiğinde, yeni bir olayla karşılaşıyordu. Tayyar'ın karanlık yüzü, yaşanan cinayet ve bir soru işareti. Tayyar'ın da, bir düşmanı var ve yaşananlardan o sorumlu. Ömer ile Elif, yaşanan bu durumlardan bir şekilde beraber çıkacak.

Şu anda her şey çok iyi başladı ve öyle gitmesini bekliyorum. Her bölümde soru işaretleri artacak dediğim gibi. Bu tür diziler bana genel olarak hep iyi gelmiştir. Soru işaretleri bırakanlar, şaşırtan diziler oluyor genelde.

Ya ben gerçekten beğendim diziyi harikaydı diyebilirim..
Kurgusu,senaryosu,çekimi,herşeyi harika olmuş,
Tuba`nın oyunculuğu donuk diyenlerede iyi bir cevap vermiş oldu bu dizi.
oyunculuklar müthişti,özellikle engin ve tuba sahneleri inandırıcıydı..
kısacası beğendim,yolu açık reytingi bol olsun inşallah :)

Elif&Ömer kavga sahnesi çok iyidi ya :D ve şuan tekrarda o sahneye çok az kaldı

Gayet güzeldi. Babamla beraber izledik beğendi oda. :D

Elif&Ömer kavga sahnesi çok iyidi ya :D ve şuan tekrarda o sahneye çok az kaldı

Hani şu sorgulama odasındaki sahneyi diyorsun değil mi? O sahnede nefret başladı, yani ilk görüşte nefret. Daha sonra aşka dönüşecek tabi ki. :D

Kara Para Aşk'ı beğenmeyen var mı? Varsa söylesin sıcağı sıcağına senaristine şikayet edeyim :)

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Dizinin ilk 20-30 dk.sini kacirdim ama izledigim kisimlari begendim. Yorumlariniza bakmadim ama ben gibi 'Son' tadi alan var mi baska?

Umarim reytingi bol bir dizi olur. Genis yorumum yarin sabah diziyi bastan sona izledikten sonra..

Dizinin ilk 20-30 dk.sini kacirdim ama izledigim kisimlari begendim. Yorumlariniza bakmadim ama ben gibi 'Son' tadi alan var mi baska?

Umarim reytingi bol bir dizi olur. Genis yorumum yarin sabah diziyi bastan sona izledikten sonra..
Ben #Son'dan bir müzik duydum ama o da dizinin son dakikalariydi:X

Hani şu sorgulama odasındaki sahneyi diyorsun değil mi? O sahnede nefret başladı, yani ilk görüşte nefret. Daha sonra aşka dönüşecek tabi ki. :D
Evet o sahne çok iyidi nefretten doğan aşkları çok severim zaten :D
Bu ikili müthiş birşey oldular ilk bölümden Ömer'in çıkıp yine odaya girip bağırmaya devam etmesi Elif'inde Arda'ya çatması süperdi

karmaşıklık eğer toparlanmadan habire dizide karmaşa artarsa son gibi bişey olurki buda dizinin geleceğini karartır bizim halkımız basit şeyleri sever fazla karışınca işler kaçar diziden :)

Dizideki bir müzikte Aşk-ı Memnu, bir müzikte de Son havası vardı :D Toygar Işıklı iyi işlemiş müzikleri :D

Evet o sahne çok iyidi nefretten doğan aşkları çok severim zaten :D
Bu ikili müthiş birşey oldular ilk bölümden Ömer'in çıkıp yine odaya girip bağırmaya devam etmesi Elif'inde Arda'ya çatması süperdi

Bir şey dikkatini çekti mi? Tuba Büyüküstün, 20 Dakika'da; Melek rolüyle, Ali'ye "Adam" diyordu ve şimdi de, bu oldu. Elif rolüyle, Ömer'e "Adam" dedi. Beni en çok etkileyen şeylerden biri de buydu. :)

Şuan Ömer'in tuttuğu kutu ile birazdan Elif'in tutacağı kutuya dikkat edin :)

Bir şey dikkatini çekti mi? Tuba Büyüküstün, 20 Dakika'da; Melek rolüyle, Ali'ye "Adam" diyordu ve şimdi de, bu oldu. Elif rolüyle, Ömer'e "Adam" dedi. Beni en çok etkileyen şeylerden biri de buydu. :)

Dikkat etmemiştim bu ayrıntıya :)

Son tadı hiç yoktu Son kasvetli ve soğuk bir işti burda öyle bir soğukluk yoktu iyiki de yoktu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp