Kara Para Aşk 9. Bölüm Yorumları

Ne çabuk yüklemişler :)
Youtube ile anlaşmalı oldugu için ay yapım sanırım önceden yukleyip dizi bitince hemen yayınlıyor. Onlara özel ayar var sanırım :X Normal kullanacalarda da öyle özellik olması lazımdı(b)

Youtube ile anlaşmalı oldugu için ay yapım sanırım önceden yukleyip dizi bitince hemen yayınlıyor. Onlara özel ayar var sanırım :X Normal kullanacalarda da öyle özellik olması lazımdı(b)

Halka açık ve özel ayarları var. Özel yaptın mı sadece linkini bilen görüyor..

onlar da haklı be ay yapım+ sezonun en iddaalı kadrosu+ tek rakip my=5.5 reyting bari sıkı fan desteğimiz olsun demişlerdir senaryoyu boşlamışlardır :)
Bu proje kesinkez senaristlerin değil ay yapım sahibi kerem catayin projesi.. o kadar beliki zorlama olduğu senaristler hikayeyi kurtarmak için o kadar çaba sarf ediyorlar ama olmuyor aksine batiriyorlar .. Ay yapım gittikçe kan kaybediyor Allah sonunu hayrelesin seneye kerem deren proje yapacakmış onun da batması an meselesi )))

Bu proje kesinkez senaristlerin değil ay yapım sahibi kerem catayin projesi.. o kadar beliki zorlama olduğu senaristler hikayeyi kurtarmak için o kadar çaba sarf ediyorlar ama olmuyor aksine batiriyorlar .. Ay yapım gittikçe kan kaybediyor Allah sonunu hayrelesin seneye kerem deren proje yapacakmış onun da batması an meselesi )))
beyazsoyun hesabını ele geçirmişim 😱 @Forumdash

Bakislara gel ya :D Bitirir adami :D Bitirici Bakis.JPG

Fena gülümsemeler falan filan yani. :D

bitirici1.JPG

Unbenannt.JPG

Cok iyi bir bölüm olmus bence. Hic durgun falan baslamadi, baya baya baglayici basladi. Baya cok gelismeler olmus.

O Parayi kiz kardesi aldi dimi? Birde simdi hasta numarasi mi cekiyor yoksa gercekten mi hasta acaba? Niye cinayet aksami evden cikti ve cikmadim dedi? Taner'in pesinde miydi? Taner de o aksam Tayyar'in sevgilisi ile bulusacakti öyle bir konusma gecti sanki? Birde o arabanin ödemesi Denizer Holding'den yapilmis.. isin icinde Bahar olamaz herhalde tek basina dimi? Elmaslardan Elif dedikten sonra haberi oldu diye hatirliyorum?

Ömer bir cevap vermemis ama hakli adam, Sibel'i unutamiyor. Ama cok kötü ayrildilar ya :T: Elif resmen postayi koydu, tüm ipleri kopardi.

Nilüfer Metin ile yatarak Metin'in eline bir koz daha verdi. Metin o kozu kullanacaktir en kisa zamanda Elif'e karsi.

Metin de Tayyar'da biliyor artik Polis oldugunu Ömer'in. Ama görev yeri Istanbul'a tayin olacak, buna izin verdiler. Üstüne artik Tayyar ve adamlarinin yapmadigini biliyoruz cinayeti..

güzel bölümdü ama ömere uyuz oldum oldum o kız ağlatılır mı hiç lan :(

yüreğimi titretti Elif'in o halleri.:(
aynen ya kız orda sana ihtiyacım var diyor o kıza elmas diyor anlaşma diyor kızla adam akıllı bir konuş bari

aynen elifi üzmenin cezasını çeker ama fazla sürmesinki bizde daha güzel bölümler izleyelim :A
Senaristler Levent'le Ömer'i kıskandırabilirler.:)

Bu arada madem diziyi bu kadar yakından takip ediyorsun niye yorum yapmaya gelmiyorsun artık ileti göndereceğim ismini yazıyorum.:)