Youtube ile anlaşmalı oldugu için ay yapım sanırım önceden yukleyip dizi bitince hemen yayınlıyor. Onlara özel ayar var sanırımNe çabuk yüklemişler![]()
Youtube ile anlaşmalı oldugu için ay yapım sanırım önceden yukleyip dizi bitince hemen yayınlıyor. Onlara özel ayar var sanırımNe çabuk yüklemişler![]()
Youtube ile anlaşmalı oldugu için ay yapım sanırım önceden yukleyip dizi bitince hemen yayınlıyor. Onlara özel ayar var sanırımNormal kullanacalarda da öyle özellik olması lazımdı
![]()
Bu proje kesinkez senaristlerin değil ay yapım sahibi kerem catayin projesi.. o kadar beliki zorlama olduğu senaristler hikayeyi kurtarmak için o kadar çaba sarf ediyorlar ama olmuyor aksine batiriyorlar .. Ay yapım gittikçe kan kaybediyor Allah sonunu hayrelesin seneye kerem deren proje yapacakmış onun da batması an meselesi )))onlar da haklı be ay yapım+ sezonun en iddaalı kadrosu+ tek rakip my=5.5 reyting bari sıkı fan desteğimiz olsun demişlerdir senaryoyu boşlamışlardır![]()
beyazsoyun hesabını ele geçirmişim 😱 @ForumdashBu proje kesinkez senaristlerin değil ay yapım sahibi kerem catayin projesi.. o kadar beliki zorlama olduğu senaristler hikayeyi kurtarmak için o kadar çaba sarf ediyorlar ama olmuyor aksine batiriyorlar .. Ay yapım gittikçe kan kaybediyor Allah sonunu hayrelesin seneye kerem deren proje yapacakmış onun da batması an meselesi )))
beyazsoyun sağı solu belli olmuyor 6 ay arayla taraf değiştiriyi çok panpa olmamalıOlabiletesi variyice panpa oldunuz zaten
![]()
Belki bu da taktir bilemicembeyazsoyun sağı solu belli olmuyor 6 ay arayla taraf değiştiriyi çok panpa olmamalı![]()
Proje bazlı çalışıyorum my yi senaryo açısından eleştirdiğim vaki mi )))beyazsoyun sağı solu belli olmuyor 6 ay arayla taraf değiştiriyi çok panpa olmamalı![]()

bahar öldürücek gibi bakıyor elife elifte ne kız bu surat demiyor yani baharın niyetini görmemek için kör olmak lazım benceelifle baharın yanayana gelip sohbet ettiği sahnede ekran cennete dönüyor heyecan bastı beni![]()
Tayyar bu Metin'i keser.![]()
elif biraz daha uyanık olmalı, elif iyi karakterler aynı zamanda aptal olur diyen senaristin kurbanı olacakbahar öldürücek gibi bakıyor elife elifte ne kız bu surat demiyor yani baharın niyetini görmemek için kör olmak lazım bence![]()
yüreğimi titretti Elif'in o halleri.güzel bölümdü ama ömere uyuz oldum oldum o kız ağlatılır mı hiç lan![]()
Elif'e ayrı üzüldüm Ömer'e ayrı ama çok sürmez dayanamaz bunlar aşkayüreğimi titretti Elif'in o halleri.
aynen ya kız orda sana ihtiyacım var diyor o kıza elmas diyor anlaşma diyor kızla adam akıllı bir konuş bari
dayanamazlar belli zaten fragmanda gördük ömer hemen pişman olmuş konuşçaktır elifle ama şimdide elif tavır yapar uyuz ederler insanıElif'e ayrı üzüldüm Ömer'e ayrı ama çok sürmez dayanamaz bunlar aşka![]()
Oh olsun Ömer'edayanamazlar belli zaten fragmanda gördük ömer hemen pişman olmuş konuşçaktır elifle ama şimdide elif tavır yapar uyuz ederler insanı![]()
aynen elifi üzmenin cezasını çeker ama fazla sürmesinki bizde daha güzel bölümler izleyelimOh olsun Ömer'e![]()
Senaristler Levent'le Ömer'i kıskandırabilirler.aynen elifi üzmenin cezasını çeker ama fazla sürmesinki bizde daha güzel bölümler izleyelim![]()