Kara Para Aşk 9. Bölüm Yorumları

Elifle Ömer yan yana gelmeyince ne kadar da sıkıcı bir diziymiş Kara Para Aşk!
Bu bölüm bitse de önümüze baksak modundayım.
elifle ömer işi yavaştan alıyorlar tadını çıakrıyorlar işin izlemeside zevkli :)
nilüferle metini ise sanki atlılar kovalıyor her yanyana geldiklerinde balıklama dalıyorlar birbirlerine:))

elifle ömer işi yavaştan alıyorlar tadını çıakrıyorlar işin izlemeside zevkli :)
nilüferle metini ise sanki atlılar kovalıyor her yanyana geldiklerinde balıklama dalıyorlar birbirlerine:))
İnşallah dizi bitmeden bölümü toparlayacak Elif Ömer'e dair bir sahne çıkar..:)

Off Elif bitirdi :(
"Bir daha yoluma çıkma komiser, bu ikimiz için de en iyisi.." :( :( Hıçkırarak ağlıyorum böyle biter mi bee :( :(

Hani fragman gelecekti ya :(

Aha fragman :) :)

Keşke fragman çıkmasaydı ya heyecanım bir kat daha arttı :(

Ben bölümü çok beğendim ya :D beklediğime fazlasıyla değmiş
Elif&Ömer'in birlikte çok sahnesi yoktu ama birbirlerini düşünmeleri Ömer'in duygularından kaçma çabası Elif'in aşık halleri ve elinde telefon Ömer'den haber bekler hallerini izlemek çok keyifliydi ve son sahne tamda istediğimi yaptı Elif:)
Elif'in bir daha yoluma çıkma komser bu ikimiz içinde en iyisi demesinden sonra Ömer biran da süt dökmüş kediye döndü :F o nasıl bir koldan tutuş ve konuşalım demeydi öyle Ömer Bey konuşmak için biraz geç kalmadınız mı Elif atarını koydu çekti gitti helal olsun :)

5 dakika izledim berbattı ))) dizinin senaryosu patlamış durumda bu haliyle dizi iyice reyting kaybedecek gibi