Kara Para Aşk 9.Bölüm Fragmanı

valla
son eklediğim resimler 3.fragmanda yer alacak sahnelerden
Pazartesi de 4.fragman gelebilirmiş
Nasıl sevindim anlatamam 2 haftalık arada o kadar çok özledim ki diziyi 40 defa Hakan Savran'ın Twitter hesabına bakmışımdır.

Bende çooooooook özledim 8.bölümün her sahnesini ezberledim artık gelsin 9.bölüm
Sabırsızlıkla 2 hafta bekledik...beklediğimize değecek bi bölüm olur inşallah yarabbim dinimiz amin
çok merak ediyorum olacakları çook..

Sabırsızlıkla 2 hafta bekledik...beklediğimize değecek bi bölüm olur inşallah yarabbim dinimiz amin
çok merak ediyorum olacakları çook..
9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibi
10.bölüme çok iyi diyorlar aslında keşke bu hafta 9 ve 10.bölümler peşpeşe yayınlansa
hasret gidermiş olurduk hemde açığı kapatırdık

2 haftalık ara diziyi baya özlettirdi ve son bölümü biraz unutturdu.
Bu çarşamba umarım uzun bir özetle yayınlanır çünkü ben bile son bölümde neler olmuştu unutdum.

9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibi
10.bölüme çok iyi diyorlar aslında keşke bu hafta 9 ve 10.bölümler peşpeşe yayınlansa
hasret gidermiş olurduk hemde açığı kapatırdık
Sibel'in annesi Fatma cadısıyla Elif'in sahnesi bu bölümde gerçekleşicek o zaman
Bakalım Ömer Elif'e sahip çıkacak mı?

11.bölümde diye gelmişti tüyo tabi oda doğru çıkarsa
Ömer'in tepkisini gerçekten çok merak ediyorum böyle bir sahnede. Acaba Elif'e ne diyecek? Fatma'ya bir şey diyecek mi? Herkes görecek mi Fatma'nin Elif'e nasıl bağırdığını? Bütün Demir ailesi o an orda olacak mi?

Baya bir soru var bu sahneyle ilgili...

Ay Yapım'dan nefret ettim valla fragman hazır hala ne bekliyorlar yayınlamak için anlamıyorum

yine çok güzel bir bölüm olacak merakla bekliyorum

kaç haftadır izleyemedik diziyi ya