Kara Para Aşk 9.Bölüm Fragmanı

Sabırsızlıkla 2 hafta bekledik...beklediğimize değecek bi bölüm olur inşallah yarabbim dinimiz amin :) çok merak ediyorum olacakları çook..:D
9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibi :( 10.bölüme çok iyi diyorlar aslında keşke bu hafta 9 ve 10.bölümler peşpeşe yayınlansa :D hasret gidermiş olurduk hemde açığı kapatırdık

2 haftalık ara diziyi baya özlettirdi ve son bölümü biraz unutturdu. :) Bu çarşamba umarım uzun bir özetle yayınlanır çünkü ben bile son bölümde neler olmuştu unutdum. (b)

9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibi :( 10.bölüme çok iyi diyorlar aslında keşke bu hafta 9 ve 10.bölümler peşpeşe yayınlansa :D hasret gidermiş olurduk hemde açığı kapatırdık
Sibel'in annesi Fatma cadısıyla Elif'in sahnesi bu bölümde gerçekleşicek o zaman :) Bakalım Ömer Elif'e sahip çıkacak mı?

11.bölümde diye gelmişti tüyo tabi oda doğru çıkarsa :)
Ömer'in tepkisini gerçekten çok merak ediyorum böyle bir sahnede. Acaba Elif'e ne diyecek? Fatma'ya bir şey diyecek mi? Herkes görecek mi Fatma'nin Elif'e nasıl bağırdığını? Bütün Demir ailesi o an orda olacak mi?

Baya bir soru var bu sahneyle ilgili...

Ay Yapım'dan nefret ettim valla fragman hazır hala ne bekliyorlar yayınlamak için anlamıyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs