- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Kara Para Aşk 9.Bölüm Fragman 2. konuya eklenmiştir. @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @*Dream* @destere @ABAY_06
Sevmedim bu fragmanı hiç Elif&Ömer yok
olur oldursunlar ben onlar için izliyorum diziyiHep Elmer olur mu ya![]()
olur oldursunlar ben onlar için izliyorum diziyi![]()
Ben aşk kısmıyla daha ilgiliyim hele ki böyle uyumlu bir çifti bulmuşken bütün bölüm ElMer olsa gıkım çıkmazAksiyon iyidir.![]()
Yani baymadiklari sürece benim de gikim cikmaz isterse 90 dakika sadece Tuba göstersinler yine izlerim de, dizi yani sonucta bir hareket olmali.Ben aşk kısmıyla daha ilgiliyim hele ki böyle uyumlu bir çifti bulmuşken bütün bölüm ElMer olsa gıkım çıkmaz![]()
Çiftimizin tartışmaları bitmiyor o anlar hareket katar işteYani baymadiklari sürece benim de gikim cikmaz isterse 90 dakika sadece Tuba göstersinler yine izlerim de, dizi yani sonucta bir hareket olmali.![]()
Ömer uzak durmaya calisacaktir bence. Hemen atlayacagini sanmiyorum.Çiftimizin tartışmaları bitmiyor o anlar hareket katar işte
Yalnız ben 9.bölümden umutsuzum biraz Elif&Ömer açısından kısır bir bölüm olacak gibi
Tayyar ilk bölümlerde kızmıştı Metin'e neden takipi bıraktınız elmasları alamadan adamı öldürdüler diye ilgisi yok gibi duruyo şimdilikÖmer uzak durmaya calisacaktir bence. Hemen atlayacagini sanmiyorum.
Senaryo islesin biraz cinayeti cözsünler. Tayyar mi yapti harbi bu cinayeti ben daha cözemedim.![]()
Bence de kesin öyle bir sey istemistir Metin, baska bir tepki tahmin edemiyorum (sürpriz öpme haric tabiTayyar ilk bölümlerde kızmıştı Metin'e neden takipi bıraktınız elmasları alamadan adamı öldürdüler diye ilgisi yok gibi duruyo şimdilik
Özette de Elif'in Ömer'e tepkisi olacağı yazılmış Metin Elif'ten Ömer'den uzak dur gibi bişey mi istedi acaba Elif'te istemeyerek geri adım atıp Ömer'den uzaklaşabilir
Bence de kesin öyle bir sey istemistir Metin, baska bir tepki tahmin edemiyorum (sürpriz öpme haric tabi).
Valla ya, iki kere öptüElif artık bir zahmet frenlesin kendini öpücük sırası Ömer'de artık
![]()
Metin,Ömer'in polis olduğunu bildigini söyleyecek Elif'e ve ondan uzak durmasini istiyebilir.Son sahne çok iyi![]()
Yarın bölüm yokmuş nasıl bekleyeceğim ben 1 hafta daha ah atv ah 1 gün kala yapılacak işmiydi bu![]()