Kara Para Aşk 9.Bölüm Fragmanı

Ben aşk kısmıyla daha ilgiliyim hele ki böyle uyumlu bir çifti bulmuşken bütün bölüm ElMer olsa gıkım çıkmaz :D
Yani baymadiklari sürece benim de gikim cikmaz isterse 90 dakika sadece Tuba göstersinler yine izlerim de, dizi yani sonucta bir hareket olmali. :D

Yani baymadiklari sürece benim de gikim cikmaz isterse 90 dakika sadece Tuba göstersinler yine izlerim de, dizi yani sonucta bir hareket olmali. :D
Çiftimizin tartışmaları bitmiyor o anlar hareket katar işte :D
Yalnız ben 9.bölümden umutsuzum biraz Elif&Ömer açısından kısır bir bölüm olacak gibi

Çiftimizin tartışmaları bitmiyor o anlar hareket katar işte :D
Yalnız ben 9.bölümden umutsuzum biraz Elif&Ömer açısından kısır bir bölüm olacak gibi
Ömer uzak durmaya calisacaktir bence. Hemen atlayacagini sanmiyorum. :D
Senaryo islesin biraz cinayeti cözsünler. Tayyar mi yapti harbi bu cinayeti ben daha cözemedim. :D

Ömer uzak durmaya calisacaktir bence. Hemen atlayacagini sanmiyorum. :D
Senaryo islesin biraz cinayeti cözsünler. Tayyar mi yapti harbi bu cinayeti ben daha cözemedim. :D
Tayyar ilk bölümlerde kızmıştı Metin'e neden takipi bıraktınız elmasları alamadan adamı öldürdüler diye ilgisi yok gibi duruyo şimdilik :)
Özette de Elif'in Ömer'e tepkisi olacağı yazılmış Metin Elif'ten Ömer'den uzak dur gibi bişey mi istedi acaba Elif'te istemeyerek geri adım atıp Ömer'den uzaklaşabilir

Tayyar ilk bölümlerde kızmıştı Metin'e neden takipi bıraktınız elmasları alamadan adamı öldürdüler diye ilgisi yok gibi duruyo şimdilik :)
Özette de Elif'in Ömer'e tepkisi olacağı yazılmış Metin Elif'ten Ömer'den uzak dur gibi bişey mi istedi acaba Elif'te istemeyerek geri adım atıp Ömer'den uzaklaşabilir
Bence de kesin öyle bir sey istemistir Metin, baska bir tepki tahmin edemiyorum (sürpriz öpme haric tabi :A ).

Ömer uyanıklık yapıp, etrafına göz gezdiriyor ve Metin'i ya da gerçek ismiyle Fatih'i görüyor. Daha önce görmemiş olması, büyük bir sorun. Karşılaşmaları da büyük bir tesadüf. Ömer, hiçbir şey olmamış gibi de devam edebilir. Başka şeyler de olabilir. Şu an için ne olacağı tam anlamıyla muamma. Ömer'in dikkatli ve anlamlı gözlerle Metin'e baktığı konusunda birçok anlam çıkartabiliriz. Bakalım neler olacak. :)

Yarın bölüm yokmuş nasıl bekleyeceğim ben 1 hafta daha ah atv ah 1 gün kala yapılacak işmiydi bu :T