vallaVallaha mı?![]()
Pazartesi de 4.fragman gelebilirmiş
vallaVallaha mı?![]()
Nasıl sevindim anlatamam 2 haftalık arada o kadar çok özledim ki diziyi 40 defa Hakan Savran'ın Twitter hesabına bakmışımdır.vallason eklediğim resimler 3.fragmanda yer alacak sahnelerden
Pazartesi de 4.fragman gelebilirmiş![]()
Bende çooooooook özledim 8.bölümün her sahnesini ezberledim artık gelsin 9.bölümNasıl sevindim anlatamam 2 haftalık arada o kadar çok özledim ki diziyi 40 defa Hakan Savran'ın Twitter hesabına bakmışımdır.![]()
Sabırsızlıkla 2 hafta bekledik...beklediğimize değecek bi bölüm olur inşallah yarabbim dinimiz aminBende çooooooook özledim 8.bölümün her sahnesini ezberledim artık gelsin 9.bölüm![]()
9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibiSabırsızlıkla 2 hafta bekledik...beklediğimize değecek bi bölüm olur inşallah yarabbim dinimiz aminçok merak ediyorum olacakları çook..
![]()
Sibel'in annesi Fatma cadısıyla Elif'in sahnesi bu bölümde gerçekleşicek o zaman9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibi10.bölüme çok iyi diyorlar aslında keşke bu hafta 9 ve 10.bölümler peşpeşe yayınlansa
hasret gidermiş olurduk hemde açığı kapatırdık
11.bölümde diye gelmişti tüyo tabi oda doğru çıkarsaSibel'in annesi Fatma cadısıyla Elif'in sahnesi bu bölümde gerçekleşicek o zamanBakalım Ömer Elif'e sahip çıkacak mı?
Ömer'in tepkisini gerçekten çok merak ediyorum böyle bir sahnede. Acaba Elif'e ne diyecek? Fatma'ya bir şey diyecek mi? Herkes görecek mi Fatma'nin Elif'e nasıl bağırdığını? Bütün Demir ailesi o an orda olacak mi?11.bölümde diye gelmişti tüyo tabi oda doğru çıkarsa![]()
Bu vurdumduymazlık ve özensizliği kaç defa dile getirdim Kurt Seyit ve Şura'nın yanılmıyorsam 4.fragmanı çıktı.Ay Yapım'dan nefret ettim valla fragman hazır hala ne bekliyorlar yayınlamak için anlamıyorum
Bizde çok özledik.kaç haftadır izleyemedik diziyi ya
aynen çok güzel bir yerde bitmişti zatenBizde çok özledik.![]()
Bu iki haftalık ara çok koydu bize,Tuba'mı özledim..İnsanın içine oturuyor yaptığı izlediği duyduğu hiçbirşeyden tat alamıyor.aynen çok güzel bir yerde bitmişti zaten![]()
aynen ya çıkmadığını görünce çok sinirlendim 2 haftaBu iki haftalık ara çok koydu bize,Tuba'mı özledim..İnsanın içine oturuyor yaptığı izlediği duyduğu hiçbirşeyden tat alamıyor.![]()
inşallah fragmanda bol bol ömer ve elif olur..aynen ya çıkmadığını görünce çok sinirlendim 2 hafta