Kara Para Aşk 9.Bölüm Fragmanı

Sabırsızlıkla 2 hafta bekledik...beklediğimize değecek bi bölüm olur inşallah yarabbim dinimiz amin :) çok merak ediyorum olacakları çook..:D
9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibi :( 10.bölüme çok iyi diyorlar aslında keşke bu hafta 9 ve 10.bölümler peşpeşe yayınlansa :D hasret gidermiş olurduk hemde açığı kapatırdık

2 haftalık ara diziyi baya özlettirdi ve son bölümü biraz unutturdu. :) Bu çarşamba umarım uzun bir özetle yayınlanır çünkü ben bile son bölümde neler olmuştu unutdum. (b)

9.bölümde Elif&Ömer sahneleri az olacak gibi :( 10.bölüme çok iyi diyorlar aslında keşke bu hafta 9 ve 10.bölümler peşpeşe yayınlansa :D hasret gidermiş olurduk hemde açığı kapatırdık
Sibel'in annesi Fatma cadısıyla Elif'in sahnesi bu bölümde gerçekleşicek o zaman :) Bakalım Ömer Elif'e sahip çıkacak mı?

11.bölümde diye gelmişti tüyo tabi oda doğru çıkarsa :)
Ömer'in tepkisini gerçekten çok merak ediyorum böyle bir sahnede. Acaba Elif'e ne diyecek? Fatma'ya bir şey diyecek mi? Herkes görecek mi Fatma'nin Elif'e nasıl bağırdığını? Bütün Demir ailesi o an orda olacak mi?

Baya bir soru var bu sahneyle ilgili...

Ay Yapım'dan nefret ettim valla fragman hazır hala ne bekliyorlar yayınlamak için anlamıyorum