Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Bu kız bayağı bayağı aşık olmuş :D

Ömer : Ateşin mi çıktı senin dur bi' bakayım? :D

Ömer ile Elif'in aşkı giderek alevleniyor. O sahneler neydi öyle. Elif resmen fena bir şekilde Ömer'e aşık oldu. Mükemmel sahnelerdi. Ömer şaşkınlıktan ne yapacağını bilemedi ve ilginç ilginç şeyler söyledi. Her şeyi sezen Ömer, Elif'in kendisine aşık olduğunu sezemedi. :)

Aşkı resmen hissettik. Sanki biz aşık olduk. Ama ben güzelliğe bir kere daha aşık oldum.

Son sahneler neydi öyle :bhr: Ömerin utangaçlığı ve Elifin aşkı çok güzeldi. :bhr:

Tuba'ya söyleyin öyle ışıl ışıl, gerçek gerçek bakmasın.. Sonra kendimize gelemiyoruz.:D

Evin damadı hem aldatıyor hemde elmasların peşinde. Yetmedi Tayyarın manitayı ayarlamış.

Bahar ve Levent'den sonra bir elmascılar daha çıktı. Tayyar üstüne ekle etti tüm dizi elmas peşinde.

Bölüm yine eşsizdi. Bayıldım desem yeridir. Şu tayyarın metresi ve o'nun uzantısı cinayette ana faktörler 😱 Elifin kardeşi neyin peşinde, elif kurtarıcağız seni diyor gidip fatih'e yetiştiriyor. Birde hastane ziyareti yaptı :d
ömer'in, elif birisimi gördü? O yüzden mi öptün? Gerçeği zaten söylemiceğiz mi ? derken içten içe de korku dolu bakışları güzeldi :A
çatışma sahnesi bence biraz daha özenli çekilebilirdi. Adamın ayağı masaya takılıp düşme sahnesi hiç olmamış. Ve nebahat çehrenin elif'e böylesini NE DUYDUM NE İŞİTTİM demesi. Bu iki kelime aynı anlamda Zaten. :)

baharımı bu bölüm çok çok az gördük. :(

Kısaca bu bölüm harkuladeydi. Çok beğendim. Emeği geçenlere büyük tebrik. :)

Olağanüstüydü bölüm gene de bakalım inşallah ömerde yakın zamanda aynı duygularla geri döner kendini frenlicek gibi duruyor sibelden dolayı..:D

Evin damadı hem aldatıyor hemde elmasların peşinde. Yetmedi Tayyarın manitayı ayarlamış.

Bahar ve Levent'den sonra bir elmascılar daha çıktı. Tayyar üstüne ekle etti tüm dizi elmas peşinde.​
Bende onu yazacaktım. Tüm hainler elmas için birbirine girse ve yine birbirlerini yok ettilermi temiz bi şekilde son bulucak olay. :kiki: