Süpersin eyw
@sürgünüm izledim son sahne süper olmuş Engin geri çekmiş kendini Tuba çok güzel konuşmuş
Son düzenleme:
Süpersin eyw
Ömerin ateşin mi çıktı senin demeden önce şoka girmesi, öpücükten sonra şoka girmesiSüpersin eyw
@sürgünüm izledim son sahne süper olmuş Engin geri çekmiş kendini Tuba çok güzel konuşmuş
Tuba gine çok güzel Ömere doğru koşmasıÖmerin ateşin mi çıktı senin demeden önce şoka girmesi, öpücükten sonra şoka girmesi
Aynen Ömer arayınca da birden gözlerinin içi parladı rujunu filan tazeledi o heyecanı çok güzel yansıttıTuba gine çok güzel Ömere doğru koşması
Her sahnesinde ayrı ayrı aşık oldum Elif´e...Tuba gine çok güzel Ömere doğru koşması
Herkes aşık olduHer sahnesinde ayrı ayrı aşık oldum Elif´e...
Bölüm çok güzeldi elmer çok güzeldi hele finalAynen Ömer arayınca da birden gözlerinin içi parladı rujunu filan tazeledi o heyecanı çok güzel yansıttı
Tubanın güzelliğine söz yok Enginimiz'de çok yakışıklıydı.Herkes aşık oldu
Pınar ve Taner sahnesine hiç dikkat edemedim valla tekrardan bakıcam o sahnelereBölüm çok güzeldi elmer çok güzeldi hele final
Benim aklımı karıştıran taner ve meyve sepeti pınar oldu cinayeti onlar mı işledi öyle bir izlenim oluştu ya da şahit mi oldular kafam fena karıştı.
Tubanın güzelliğine söz yok Enginimiz'de çok yakışıklıydı.
@ABAY_06 bunu mutlaka izlemelisin?
Elif aşık mı oldu...
İzledim çok güzel olmuş Tuba harikaBölüm çok güzeldi elmer çok güzeldi hele final
Benim aklımı karıştıran taner ve meyve sepeti pınar oldu cinayeti onlar mı işledi öyle bir izlenim oluştu ya da şahit mi oldular kafam fena karıştı.
Tubanın güzelliğine söz yok Enginimiz'de çok yakışıklıydı.
@ABAY_06 bunu mutlaka izlemelisin?
Elif aşık mı oldu...
Burda Toygar Işıklı'nın müziğinide çok sevdim.İzledim çok güzel olmuş Tuba harika
Ben Müzikten çok Tuba'ya odaklandım duruşu güzelliği müzikte eşlik etti bunaBurda Toygar Işıklı'nın müziğinide çok sevdim.
Durum bende de ayni... Okadar yorum yazacaktim, ama şu son sahneyle birlikte kitlendim resmen...Toygar Işıklı'ya yoğun şekilde Elif&Ömer için özel şarkı isteği twitleri atılmış Toygar Işıklı'da yakında bu kampanyaya dönüşecek galiba bu istekle inanılmaz twit alıyorum demiş Elif&Ömer özel şarkısı yola çıktı bence
Pınar ve Taner sahnesine hiç dikkat edemedim valla tekrardan bakıcam o sahnelereama önce Elif&Ömer etkisinden kurtulmam lazım
Açlıktan ölücem Tuba'yı izlicem diye akşam yemeği yemedim gidip yiyim bariBen Müzikten çok Tuba'ya odaklandım duruşu güzelliği müzikte eşlik etti buna
Ye aga afiyet olsun ne yiyecen bu satte ayıptır sormasıDurum bende de ayni... Okadar yorum yazacaktim, ama şu son sahneyle birlikte kitlendim resmen...
Şu an hic bir sey düşünemez haldeyim...
Hiç beklemiyordum böyle bir sey...
Son sahne ile şoka girdim resmen.
Yani, çok çok çok müthiş bir sahneydi, ama su an adeta bir çok içerisindeyim...
Ne söyleyecegimi bilemiyorum
Neyse ki, benimle aynı durumda olanlar var gördüğüm kadarıyla...
Açlıktan ölücem Tuba'yı izlicem diye akşam yemeği yemedim gidip yiyim bari
Hazırlarım bişeyler Üniversite zamanlarından alışığım yemek yapmayaYe aga afiyet olsun ne yiyecen bu satte ayıptır sorması
MakarnaHazırlarım bişeyler Üniversite zamanlarından alışığım yemek yapmaya
Şu sahnede iyiydi,parçaları birleştirmeye çalışıyorum kafamdaBu şarkının müziği çaldı Elif'in bisikletli sahnesinde
Balık almıştım akşam eve gelirken bu saatde hazırlayamam,atıştırmalık bişeylerle idare edeceğiz.Makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?