Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Ömer ve Elif'li sahne olmadığı için belkide fragman hazırlayamadılar?
Heycanı ve soru işaretlerini bozmak istemedikleri için yayınlamamışlardı ama bu hafta 3 hatta 4.fragman da gelmeli 2 hafta üst üste yayınlanmadı dizi bugün birçok kişi bana dizi yayından mı kalktı diye sordu umarım bu 2 haftalık ara diziyi olumsuz yönde etkilemez

Haber izlemek/okumak cok yordu kafa dagitmak icin - Boslukta yapacak bisey bulamamisken - KPAya basladim, dizi gercekten harikaymis. KPA izleyenlerin arasina bende katildim bu haftadan itibaren, yeni bölümü merakla bekliyorum

2 hafta ertelemeden dolayı Kara Para Aşk'ın sezon finali 25 Haziran Çarşamba 14.bölümde olacakmış normal şartlarda 15 yada 16.bölümde sezon finali yapılması planlanıyormuş.

Güzel olur aslinda ama Avrupada yasadigim icin dizi saatlerinde bir uyusmazlik oluyor burada genelde daha gec basliyor diziler Euro STAR, ATV Avrupa vs gibi kanallarda. Spoiler yememek icinde dizi saatlerinde foruma girmiyorum :)
@Yakamoz-Asi'de İsviçre'de yaşıyor ama bildiğim kadarıyla fazla problem yaşamıyor,bir tek reklamlardan şikayetçi :)

Bende izliyorum baya özledim diziyi :)
Bakalım 9.bölüm 3.fragmanı ne zaman çıkacak
11.bölümde Elif Ömer'lere gelecek tam Ömer'lerin evinin önünde Sibel'in annesi ve kardeşi ile karşılaşacak Sibel'in annesi Elif'e bağıracak.Ömer bunları duyacak Elif ağlayarak orayı terk edecek

Facebook ve twitter'da paylaşılmış

11.bölümde Elif Ömer'lere gelecek tam Ömer'lerin evinin önünde Sibel'in annesi ve kardeşi ile karşılaşacak Sibel'in annesi Elif'e bağıracak.Ömer bunları duyacak Elif ağlayarak orayı terk edecek

Facebook ve twitter'da paylaşılmış
Doğru çıkarsa güzel bir sahne olur.Ömer Sibel'in annesine ne tepki verir acaba

Doğru çıkarsa güzel bir sahne olur.Ömer Sibel'in annesine ne tepki verir acaba
Elif'e bağıracağına bankadaki 57.000 liranın hesabını versin.Kadına bak yahu.. Hem suçlu hem güçlü!
Ömer o sahneden sonra koşa koşa Elif'in peşinden gider..ondan sonra ki sahneler tadından yenmez.
Zaten Elif'i Rumeli Hisarı'n da ağlayarken görenlerde olmuş,Ömer teselli edecektir.:)

Yarın çıkması beklenen Kara Para Aşk 9.bölüm 3.fragmanından
Bn2-zZYIIAApczE.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21