- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Nilüfer yalıya flashback sahnesi içinmi geldi diyorsun?Sürprizler, sürprizler, sürprizlerSağ gösterip soldan vuran bir dizi KPA, flashback olamaz mı o set görüntüleri
![]()
Nilüfer yalıya flashback sahnesi içinmi geldi diyorsun?Sürprizler, sürprizler, sürprizlerSağ gösterip soldan vuran bir dizi KPA, flashback olamaz mı o set görüntüleri
![]()
Nilüfer kolay kolay serbest kalmazNilüfer yalıya flashback sahnesi içinmi geldi diyorsun?Çok sıktı bu ama Nilüfer'i kovalamaca mevzusu,elmaslar unutuldu gitti.
Keşke Elif&Ömer başka ülkelerede elmas aramaya gitseler mesela Paris.
![]()
Ömer'in Elif türküsü için yorumunu alalım,benim bu bölümde en sevdiğim sahneydi?çoktan cevap verecektim soruyu bulamadım hangi sayfadaydı ?
http://gecce.com/dizi-galeri/dizi-ozetleri/kara-para-askta-elif-turkusuÖmer'in Elif türküsü için yorumunu alalım,benim bu bölümde en sevdiğim sahneydi?![]()
Hem Engin on numara oynadı Tubaya da bayıldımhttp://gecce.com/dizi-galeri/dizi-ozetleri/kara-para-askta-elif-turkusu
ege şivesiyle söylüyor tubişin kalbini kazandı yumuşattı kızı![]()
vikings lerin 5 . bölümüne geçtim şu an @sürgünümHem Engin on numara oynadı Tubaya da bayıldım
hemde çok tatlı güzel bir sahneydi
![]()
![]()
![]()
Orange Is the New Black'ı ve Hannibal'ı izlerim bende.vikings lerin 5 . bölümüne geçtim şu an @sürgünüm
hepte oğlan çocuk doğuruyorŞu at ağızlı karı Hürrem'i geçti sürekli hamile![]()
Hızan daha onlar,kaçıncı bölümdesin?dziiyi özledim galiba peş peşe izlemek güzel oluyordu.hepte oğlan çocuk doğuruyor
ben ivar ragnarson u merak ettim ivar nerelerde aslaug un ilk çocuğuydu nerde şimdi tarihte önemli bir karaktermiş björnle birlikte ..
Björn Járnsíða
Hvitserk
Ivar Ragnarsson
Sigurd Ragnarsson
akşama 6. bölümü izleyeceğim sonra ortak devam ederiz sende 6 dasın sanırım ?Hızan daha onlar,kaçıncı bölümdesin?dziiyi özledim galiba peş peşe izlemek güzel oluyordu.![]()
Adamların nasıl örf ve adetleri varmış anlamak mümkün değil,hatırladınmı rahibe Ragnar gelde üçlü yapalım demişti?akşama 6. bölümü izleyeceğim sonra ortak devam ederiz sende 6 dasın sanırım ?
bu arada yaşlı bilgeden her akıl alan bilgenin ellerini yalıyor ne iğrenç bir durumdur bu![]()
Adamların nasıl örf ve adetleri varmış anlamak mümkün değil,hatırladınmı rahibe Ragnar gelde üçlü yapalım demişti?![]()
Athelstan'ın çarmıha geriliş sahnesi de çok başarılıydı.O duyguyu bana göre köküne kadar hissettirdiler. çok başarılı buldum.))
hatırladım misafiri kırmıyorlar herşeyi paylaşıyorlar)
ama kral son anda kurtarmasa daha muhteşem bir sahne olacaktıAthelstan'ın çarmıha geriliş sahnesi de çok başarılıydı.O duyguyu bana göre köküne kadar hissettirdiler. çok başarılı buldum.![]()
Bu Floki'yi her gördüğümde gülüyorum yaama kral son anda kurtarmasa daha muhteşem bir sahne olacaktı![]()
6. bölüme başladım izliyorum yarın birlikte 7. ve 8. bölümü izlerizBu Floki'yi her gördüğümde gülüyorum ya![]()