Kara Para Aşk 8.Bölüm Fragmanı

Sürprizler, sürprizler, sürprizler :) Sağ gösterip soldan vuran bir dizi KPA, flashback olamaz mı o set görüntüleri :)
Nilüfer yalıya flashback sahnesi içinmi geldi diyorsun?:) Çok sıktı bu ama Nilüfer'i kovalamaca mevzusu,elmaslar unutuldu gitti.:) Keşke Elif&Ömer başka ülkelerede elmas aramaya gitseler mesela Paris.:D

Nilüfer yalıya flashback sahnesi içinmi geldi diyorsun?:) Çok sıktı bu ama Nilüfer'i kovalamaca mevzusu,elmaslar unutuldu gitti.:) Keşke Elif&Ömer başka ülkelerede elmas aramaya gitseler mesela Paris.:D
Nilüfer kolay kolay serbest kalmaz :) Ama sezon finaline kadar serbest kalır 2.sezonda da elmasları, cinayeti ve aşkı işlerler. 3.sezonda da işler bağlanmış bir şekilde Elif ve Ömer'in aşkını izleriz :)

http://gecce.com/dizi-galeri/dizi-ozetleri/kara-para-askta-elif-turkusu

ege şivesiyle söylüyor tubişin kalbini kazandı yumuşattı kızı :)
Hem Engin on numara oynadı Tubaya da bayıldım
hemde çok tatlı güzel bir sahneydi :)

n0hf.gif

zahp.gif

y3kl.gif

Hızan daha onlar,kaçıncı bölümdesin?dziiyi özledim galiba peş peşe izlemek güzel oluyordu.:)
akşama 6. bölümü izleyeceğim sonra ortak devam ederiz sende 6 dasın sanırım ?

bu arada yaşlı bilgeden her akıl alan bilgenin ellerini yalıyor ne iğrenç bir durumdur bu :)

akşama 6. bölümü izleyeceğim sonra ortak devam ederiz sende 6 dasın sanırım ?

bu arada yaşlı bilgeden her akıl alan bilgenin ellerini yalıyor ne iğrenç bir durumdur bu :)
Adamların nasıl örf ve adetleri varmış anlamak mümkün değil,hatırladınmı rahibe Ragnar gelde üçlü yapalım demişti?:)

Fragmana bakılırsa müthiş bir bölüm bizi bekliyor, heyecan yaptım. 2. fragmanı istiyorum. :)