Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ömer'in abisi esaslı adam çıktı,Amir'de galiba Tayyar'dan para alıyor tüm bu işleri para için yapıyor olabilir.:)
Ömer'in abisi Hüseyin, kardeşiyle ilgileniyor ve bu çok iyi. İlk başlarda pek ilgileniyor gibi gözükmüyordu. Amir, bir tek Tayyar'ın olaylarını deşmez. Diğer türlü görevini yapıyordur. :)

Elif ve Ömer sahneleri bu bölüm bir harika
türkü sahnesi için baya meraklıyım

Romantizmde doruk sahne

Bl7UlrUCMAEOCnA.jpg

Ömer,Elif'in yüzünü,gözündeki yaşları siliyor,yavaş yavaş,şefkat yerleşiyor kalplerine,sonra aşk doğacak.:)

Bölüm çok güzel gidiyor.
Yalnız şöyle birşey var; senaristler kaçırma olayını lastik gibi uzatırlarsa seyircinin hoşlanmayacağını biliyorlar. Bu yüzden ben bu düğümün 13.bölüme kadar çözüleceğini düşünüyorum. Sonra aşk başlar :D

Vışşh sen iyi bir yol arkadaşısın demekmiş İtalyanca sözün Türkçe meali :D

Bu arada MY'ciler TT'yi ele geçirmiş hadi herkes gönderisinin sonuna [HASHTAG]#karaparaask[/HASHTAG] yazsın da tt'ye yükselelim :D

Ömer Elif'in yüzünü suyla yıkarken daha sonrasında da yüzünü tutarken Elif yanağını Ömer'in eline bastırdı değil mi Umarım bu güzel sahneyi kendi hayal dünyamda uydurmamışımdır.:) @Arslan Bey

Ne acıktım ama :D
Bu arada gittikçe yakınlaşıyorlar farkında mısınız :) Ben medcezir 1.bölümü ile Kara Para Aşk 1.bölümünü bir daha izleyeceğim, belli oldu :)

Yemek Sepeti Aslı,çok dobra bayılıyorum ya düşündüğünü söylüyor
Şimdi Bahar'a söyledi her fırsatta Levent'i övüyorsun bişey çıkacak diye korkuyorum.:)
Aslı çok dobra ve aynı zamanda da takıntılı. Bu gidişle Bahar'ın foyasını ortaya çıkacak ve Elif'e söylenip duracak. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot