Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atv şu reklam kuşakları yüzünden beni depresyona sokacak böyle saçma reklam kuşakları olmaz rakipler yayında kara para aşk reklamda

Bu atv'nin reklam düzenine!

Dakikalardır reklam yahu 15 dakikayı aştı!

Evet, tanık yok etmede var. Metin profesyonelce bitirecek işi ya da herhangi biri. Böylece hem Tayyar'ı rahat bir şekilde işini bitirebilecek ve hem de elmaslar. Sıtkı'nın ölmesi, beraberinde hareketlenmeyi getirecek ve bu bir gerçek. :)
Elif ile Ömer bir tanık bulduk, konuşturacağız derken tekrar başa dönmüş olacaklar....Sonra muhtemelen bir başka delil bulacaklar...Ve onun peşine düşecekler...Umutlar tazelenecek ve hopp o da ortadan kalkacak veya kaldırılacak...
img-wink.gif

Sema-Eylem ikilisi bu konuda uzmanlar... Kendimizi hazırlayalım...:)

Şu 1 gün önce de çalan müzik süper. @Yakamoz-Asi @*Dream* Biliyonuz mu ismini ? :d

Bölüm başladığından beri tuba ağlıyor. Fanların yürek sızılarını düşünemiyorum. :d onla beraber ağlayanlar ? :d

Ben bu aksam gecen hafta ki bölümü izliyorum, izlememistim daha. :D

😱😱

:T:

Ablasını katil konumuna bile sokuyolar o da kesmiyor kardeşiyle aralarını açıyolar. İnsan değiller...

Kaçırdığı kişiyle teknede kahvaltı yaparak, mafya tarihinde bir çığır açtı.:)

Bu smiley'i yazacagini tahmin etmistim. :A

Az çok birbirimizi kestirebiliyoruz artık :A

Ömer ile Elif'in yanında, Arda ile Pelin'in olması iyiydi ve Ömer'in abisi Hüseyin'in olması daha da iyiydi ve onun oraya gelmesi, yardım etmesi çok önemliydi. Ömer'in abisi Hüseyin sayesinde Elif kurtuldu. :)

Ömer ile Elif'in yanında, Arda ile Pelin'in olması iyiydi ve Ömer'in abisi Hüseyin'in olması daha da iyiydi ve onun oraya gelmesi, yardım etmesi çok önemliydi. Ömer'in abisi Hüseyin sayesinde Elif kurtuldu. :)
Ömer'in abisi Hüseyin suçu üzerine alacak ve Elif'i bu beladan kurtaracak .
Ayrıca Metin seven insanın kötü biri olsada bir meleğe dönüşebilecegini gösteriyor.:)

Ömer'in abisi Hüseyin suçu üzerine alacak ve Elif'i bu beladan kurtaracak .
Ayrıca Metin seven insanın kötü biri olsada bir meleğe dönüşebilecegini gösteriyor.:)
Aldı ve Elif'i beladan kurtardı. Metin kötü biri değil aslında, Tayyar kötülüğe itiyor sadece. O da kurtulmak istiyor ama olmuyor sonuç olarak. Sonraları değişir. Tayyar'a cezayı kestikten sonra Metin iyi olur. :)

Aldı ve Elif'i beladan kurtardı. Metin kötü biri değil aslında, Tayyar kötülüğe itiyor sadece. O da kurtulmak istiyor ama olmuyor sonuç olarak. Sonraları değişir. Tayyar'a cezayı kestikten sonra Metin iyi olur. :)
Ömer'in abisi esaslı adam çıktı,Amir'de galiba Tayyar'dan para alıyor tüm bu işleri para için yapıyor olabilir.:)