Benim saatim mi yanlış 21:00 oldu dizi hala başlamadı birde bugün Muhteşem Yüzyıl erken başlamış galiba..atv şu reklam kuşakları yüzünden beni depresyona sokacak böyle saçma reklam kuşakları olmaz rakipler yayında kara para aşk reklamda
adamalr reytingle alamadığını reklamla almak istiyordur sakin olBu atv'nin reklam düzenine!
Dakikalardır reklam yahu 15 dakikayı aştı!
Aynen. Bişeycik olmaz diziye.Böyle bi reklam düzeni olamaz ya. Bu reklamlara dizi iyi bile reyting alıyor.
Elif ile Ömer bir tanık bulduk, konuşturacağız derken tekrar başa dönmüş olacaklar....Sonra muhtemelen bir başka delil bulacaklar...Ve onun peşine düşecekler...Umutlar tazelenecek ve hopp o da ortadan kalkacak veya kaldırılacak...Evet, tanık yok etmede var. Metin profesyonelce bitirecek işi ya da herhangi biri. Böylece hem Tayyar'ı rahat bir şekilde işini bitirebilecek ve hem de elmaslar. Sıtkı'nın ölmesi, beraberinde hareketlenmeyi getirecek ve bu bir gerçek.
Şu 1 gün önce de çalan müzik süper. @Yakamoz-Asi @*Dream* Biliyonuz mu ismini ?
Bölüm başladığından beri tuba ağlıyor. Fanların yürek sızılarını düşünemiyorum. onla beraber ağlayanlar ?
Ben bu aksam gecen hafta ki bölümü izliyorum, izlememistim daha.
😱😱
Ömer'in abisi Hüseyin suçu üzerine alacak ve Elif'i bu beladan kurtaracak .Ömer ile Elif'in yanında, Arda ile Pelin'in olması iyiydi ve Ömer'in abisi Hüseyin'in olması daha da iyiydi ve onun oraya gelmesi, yardım etmesi çok önemliydi. Ömer'in abisi Hüseyin sayesinde Elif kurtuldu.
Aldı ve Elif'i beladan kurtardı. Metin kötü biri değil aslında, Tayyar kötülüğe itiyor sadece. O da kurtulmak istiyor ama olmuyor sonuç olarak. Sonraları değişir. Tayyar'a cezayı kestikten sonra Metin iyi olur.Ömer'in abisi Hüseyin suçu üzerine alacak ve Elif'i bu beladan kurtaracak .
Ayrıca Metin seven insanın kötü biri olsada bir meleğe dönüşebilecegini gösteriyor.
Ömer'in abisi esaslı adam çıktı,Amir'de galiba Tayyar'dan para alıyor tüm bu işleri para için yapıyor olabilir.Aldı ve Elif'i beladan kurtardı. Metin kötü biri değil aslında, Tayyar kötülüğe itiyor sadece. O da kurtulmak istiyor ama olmuyor sonuç olarak. Sonraları değişir. Tayyar'a cezayı kestikten sonra Metin iyi olur.