Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elif, Ömer'in yanında olmasıyla çok şanslı. Çok zeki biri olduğunu her defasında gösteriyor.

Ömer'in, Elif'e "Elif Dedim" türküsünü söylemesi çok iyiydi ve bir anda Elif gülümsedi. Çok iyi bir gülümsemeydi.

Ömer'in, Elif'e "Elif Dedim" türküsünü söylemesi çok iyiydi ve bir anda Elif gülümsedi. Çok iyi bir gülümsemeydi.
Şimdi bunun tebessüm için yapıldığı bilmeyenler yarın forumda konusunu açarlar Ömer'in sesi çok kötüydü diye.

Anaa gülmekten bayılcam şimdi "Elif dedim ne dedim"

Hahahaaa türkü sahnesi için farklı şeyler bekliyordum ama bu da güzelmiş.
komik eğlenceli bir sahneydi.süper

Arda Pelin'in sözlerini duyduktan sonra yıkıldı demek ki boş değilmiş şok üstüne şok yaşıyoruz [HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG] [HASHTAG]#ELMer[/HASHTAG]

Allah'ını seven üstüme Tuba Büyüksün atsın,tatlılıktan ölücek yeminle.

Nilüfer de, iyiden iyiye kurulmaya başladı odaya ve Metin'e de güler yüzlü olmaya devam ediyor. Daha başka bir gülüyor. Metin de, Nilüfer'e bağlanmaya başladı ve istediklerini yapıyor.

Arda, Pelin'i seviyor. Pelin'in sözleri, Arda'yı şok etti. Kendisine de itiraf edemiyor ama yakında hem kendisine, hem de Pelin'e itiraf eder.

Metin Nilüfer'i Elif'e karşı dolduruyor. Düşündüğüm şeyi yapacak olmasın lütfen

Bu arada Erkan Can'lı sahneler bıçak gibi kesildi allah allah

Zerrin bugüne kadar durduğun kabahatti,Böylelikle Nilüyü serbest bırakıcaklar.

Metin öyle bir şey izletiyor ki; böylece Elif'in kara para akladığını bir kişi daha öğrenmiş oluyor. Hem de Elif'in kardeşi Nilüfer. Elif'in çok sevdiği kardeşi Nilüfer.

Ömer ile Elif, Nilüfer'i bulmaya daha da yaklaştı.