Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ömer'in abisi esaslı adam çıktı,Amir'de galiba Tayyar'dan para alıyor tüm bu işleri para için yapıyor olabilir.
Ömer'in abisi Hüseyin, kardeşiyle ilgileniyor ve bu çok iyi. İlk başlarda pek ilgileniyor gibi gözükmüyordu. Amir, bir tek Tayyar'ın olaylarını deşmez. Diğer türlü görevini yapıyordur.

Elif ve Ömer sahneleri bu bölüm bir harika
türkü sahnesi için baya meraklıyım

Ömer,Elif'in yüzünü,gözündeki yaşları siliyor,yavaş yavaş,şefkat yerleşiyor kalplerine,sonra aşk doğacak.

Bölüm çok güzel gidiyor.
Yalnız şöyle birşey var; senaristler kaçırma olayını lastik gibi uzatırlarsa seyircinin hoşlanmayacağını biliyorlar. Bu yüzden ben bu düğümün 13.bölüme kadar çözüleceğini düşünüyorum. Sonra aşk başlar

Vışşh sen iyi bir yol arkadaşısın demekmiş İtalyanca sözün Türkçe meali

Bu arada MY'ciler TT'yi ele geçirmiş hadi herkes gönderisinin sonuna [HASHTAG]#karaparaask[/HASHTAG] yazsın da tt'ye yükselelim

Ömer Elif'in yüzünü suyla yıkarken daha sonrasında da yüzünü tutarken Elif yanağını Ömer'in eline bastırdı değil mi Umarım bu güzel sahneyi kendi hayal dünyamda uydurmamışımdır.
@Arslan Bey

Tam hatırlamıyorum ama Ömer, Elif'e çok yakın davrandı o sahnede.

Ne acıktım ama

Bu arada gittikçe yakınlaşıyorlar farkında mısınız
Ben medcezir 1.bölümü ile Kara Para Aşk 1.bölümünü bir daha izleyeceğim, belli oldu

Ömer'in annesi çok samimi, içten ve sır tutmasını biliyor. Bir de yengesi Melike'ye bak.
Yemek Sepeti Aslı,çok dobra bayılıyorum ya düşündüğünü söylüyor
Şimdi Bahar'a söyledi her fırsatta Levent'i övüyorsun bişey çıkacak diye korkuyorum.

Yemek Sepeti Aslı,çok dobra bayılıyorum ya düşündüğünü söylüyor
Şimdi Bahar'a söyledi her fırsatta Levent'i övüyorsun bişey çıkacak diye korkuyorum.
Aslı çok dobra ve aynı zamanda da takıntılı. Bu gidişle Bahar'ın foyasını ortaya çıkacak ve Elif'e söylenip duracak.