Kara Para Aşk 6. Bölüm Yorumları

İnş şu Kara Para Aklamadan Elif'in başı belaya girmez.:(

Metin,ilgi duymaya başladığı Nilüfer'den kardeşi Mert için vazgeçebilir mi?
Bıçak sırtındayız..:D
Ömer bir şekilde kurtarır Elif'i bu Kara Para işinden

Metin Tayyar ve Mert'den nefret ediyor hayatta vazgeçmez Mert için :)

Büyük ihtimalle hemen hemen bu şekilde gelişecek olaylar. Hüseyin, ilk önce gider ve ulaşır oraya. Kurşunlara da hedef olur. Ömer ile Elif bulur ağır yaralı bir şekilde. Çok ağır bir yerine denk gelmiş olabilir kurşun. Belki hayati tehlikesi bile olabilir. Bu şekilde olursa, Ömer ile Elif'in ne kadar tehlikeli işlere bulaştığını anlar ve yardım eder. :)
Fragmanda görülen Abi-Kardeş dertleşmesinin olacağı ilk bölümden beri belliydi..
Ömer'e birşey gelmesin bana gelsin durumu birşeylerin habercisi mi?
Fragmanda kurulan muhteşem düzeneğin kime değeceğine dair ipuçları mı..
Umarım boşa çıkar bu düzenek..
Birini bulmak zorunda değil sonuçta.:D

Fragmanda görülen Abi-Kardeş dertleşmesinin olacağı ilk bölümden beri belliydi..
Ömer'e birşey gelmesin bana gelsin durumu birşeylerin habercisi mi?
Fragmanda kurulan muhteşem düzeneğin kime değeceğine dair ipuçları mı..
Umarım boşa çıkar bu düzenek..
Birini bulmak zorunda değil sonuçta.:D
Belliydi tabi ki. Uzun süredir hiç konuşmamış hâlleri vardı. Bu çok normâl zaten. Ömer'in Van gibi İstanbul'a uzak bir yerde görev yapması ile çok normâl. Bir de o kadar duygusal konuşma yap, yapılan düzeneğe denk gelme. Olacak iş değil. :)

İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine ve her dinleyişimde keşke KPA'da Ömer&Elif görüntüleri eşliğinde görebilsek deyip duruyorum.:D @Arslan Bey @*Dream*
İleride bu şarkıyla klipler bile hazırlayabilirler. Sözlerde geçen "huzur" kelimeleri, Elif ile Ömer'e çok iyi uyuyor. Elif, Ömer'in yanında hep huzurlu. :)

İleride bu şarkıyla klipler bile hazırlayabilirler. Sözlerde geçen "huzur" kelimeleri, Elif ile Ömer'e çok iyi uyuyor. Elif, Ömer'in yanında hep huzurlu. :)
Dualar eder insan
Mutlu bir ömür için
Sen varsan her yer huzur
Huzurla yanar içim

Çok şükür bin şükür seni bana verene
Yazmasın tek günü sensiz kadere
Yazmasın albümdinle.blogspot.com
Ellerimiz bir gönüllerimiz bir
Ne dağlar ne denizler engel bir sevene

Bu şarkı kalbimin tek sahibine
Ömürlük yarime gönül eşime
Bahar sensin bana gülüşün cennet
Melekler nur saçmış aşkım yüzüne

Ay Yapım duy sesimizi :D

Dualar eder insan
Mutlu bir ömür için
Sen varsan her yer huzur
Huzurla yanar içim

Çok şükür bin şükür seni bana verene
Yazmasın tek günü sensiz kadere
Yazmasın
Ellerimiz bir gönüllerimiz bir
Ne dağlar ne denizler engel bir sevene

Bu şarkı kalbimin tek sahibine
Ömürlük yarime gönül eşime
Bahar sensin bana gülüşün cennet
Melekler nur saçmış aşkım yüzüne

Ay Yapım duy sesimizi :D
Şarkı daha çok yeni ve daha çok erken. Ayrıca Toygar Işıklı'dan koyarlar büyük ihtimalle şarkı olsa mesela. Bu şarkıyı da koysalar da olur gerçi. :)

Şarkı daha çok yeni ve daha çok erken. Ayrıca Toygar Işıklı'dan koyarlar büyük ihtimalle şarkı olsa mesela. Bu şarkıyı da koysalar da olur gerçi. :)
Toygar Işıklı başka sanatçıların şarkılarını da koyuyor,Kuzey Güney ve Medcezir'de defalarca gördük bunu.:)

Toygar Işıklı başka sanatçıların şarkılarını da koyuyor,Kuzey Güney ve Medcezir'de defalarca gördük bunu.:)
Başka şarkıları koyuyorlar da, her zaman olmuyor. Toygar Işıklı'nın, İrem Derici ile irtibatı vardır tabi ki ve bu diğer farklı şarkılara göre şansını arttırıyor. Aşk sahnelerine geçildiğinde, bu şarkı çıkabilir belki de. :)

Bir de maç uzarsa işte onu düşünemiyorum yayınlamazlar büyük ihtimal
İnş öyle bişey olmaz.

Heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 22.00'de..

BlXGc3dCcAEFRgX.jpg

Kesin sen Galatasaray'lıdırsın yemem ben numaraları.:D
Eskiden Fenerliydim de artık Galatasaraylıyım Ersun'a Manisadan kalma bir gıcıklığım var adam ilk yarı getirdi takımı 1.yaptı Fenere Aslana kartala kök söktürdü 2.yarı söylemeye gerek yok zaten araştır bul neredeyse hiç ir maçını kazanamadan küme düştü nedir bu adam ya her gördüğümde sinirlerim tepeme çıkıyor artık bu saatten sonra Fenere de dönmem döneklik falanda yaptığıma inanmıyorum ilkokul 5.sınıfa kadar fanatik galatasaraylıydım hatta o zamanlar Hakan Şükür hastasıydım :F sonra amcamın hocamın zoruyla fenere çevirdiler aradan 5 sene geçti kendi irademle Galatasarayı seçtim :D Ama şunu söylim önce ki mesajı yazmamda ki amaç bu değil maçı izlemiyorum :D

Eskiden Fenerliydim de artık Galatasaraylıyım Ersun'a Manisadan kalma bir gıcıklığım var adam ilk yarı getirdi takımı 1.yaptı Fenere Aslana kartala kök söktürdü 2.yarı söylemeye gerek yok zaten araştır bul neredeyse hiç ir maçını kazanamadan küme düştü nedir bu adam ya her gördüğümde sinirlerim tepeme çıkıyor artık bu saatten sonra Fenere de dönmem döneklik falanda yaptığıma inanmıyorum ilkokul 5.sınıfa kadar fanatik galatasaraylıydım hatta o zamanlar Hakan Şükür hastasıydım :F sonra amcamın hocamın zoruyla fenere çevirdiler aradan 5 sene geçti kendi irademle Galatasarayı seçtim :D Ama şunu söylim önce ki mesajı yazmamda ki amaç bu değil maçı izlemiyorum :D
uzama ihtimali kalktı ortadan :) Kara Para Aşk'ı izleyecekmisin?