Kara Para Aşk 6.Bölüm Fragmanı

Eğer öyle birşey olursa Metin, Sıtkı'yı öyle bir keser ki Tayyar parçalarını 2 yakadan zor toplar :D :D :D
Aynen.:D

Anne de anne yani..
Gerçekleri sakla..Ölümünün ardını açıklama..
Sonra git nereden geldiği belli olmayan parayı çek..
Yok böyle bir dünya...:)

Pınar, Ömer'in zengin olmadığını yemeyip içmeyip Taner'e yetiştirmiş.:)

XWY4B5.gif

Nilüfer ile Metin'in ayrılığı bu kadar çabuk mu olacaktı eğer Sıtkı Nilüfer'i bulmuşsa ve kız onun elindeyse off yani işler çok fena demektir.:)

Yoksa Sıtkı Elif'den paramı koparmaya çalışıyor? @*Dream* @Arslan Bey
Bence para filan değil başka bir plan var bu işin içinde :)

Bir kere karşılaştılar, o kadar. Levent'ten bir şey çıkacak gibi gözüküyor. Öyle bir havası var ki; sanki bir anda Bahar'ı ekarte edebilecek gibi duruyor. Levent'ten soğur; Ömer'i daha yakından tanırsa, ancak öyle olur o iş. :)
Bahar Elif'in herşeyini deli gibi kıskanan bir tip şimdi Ömer'i yakından tanıyacak ve bence Ömer'e aşık olacak.Bahar baya tehlikeli hırslı bir tip Elif ve Ömer aşkı arasında en büyük engellerden biri olabilir

Bence para filan değil başka bir plan var bu işin içinde :)

Bahar Elif'in herşeyini deli gibi kıskanan bir tip şimdi Ömer'i yakından tanıyacak ve bence Ömer'e aşık olacak.Bahar baya tehlikeli hırslı bir tip Elif ve Ömer aşkı arasında en büyük engellerden biri olabilir
Metin'in adamı bence bir iki bölüme hakkın rahmetine kavuşur haa belki ufak bi ipucu yakalarlar ama o kadar.:)

Birbirleriyle büyümüş iki arkadaş ve hep Elif önde. Haliyle Bahar, Elif'in bu yükselişlierine katlamıyor ve böyle şeylere başvuruyor. Hırslanıyor, hırslanıyor, hırslanıyor. Bahar'ın atacağı adımlar nasıl olacak bakalım. :)

Ömer: Yani bazen öyle gıcık oluyorsunki diyorumki kesin bende mevlana sabrı var.:)

Bk4lOT4CYAAB2c6.jpg

Yani haklısın ama bir yandanda geçmesini istiyorum yükselmesi lazım reytinglerini böyle kaliteli bir diziye yakışmaz bu reytingler:)
Rakip dizi hakkında ne söylesem kötü söze girer buda bana yakışmaz.İzlemediğim diziler hakkında yorum yapmak istemiyorum.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi