Kara Para Aşk 6.Bölüm Fragmanı

USB deki görüntüyü sildiğini yada değiştirdiğini gösterdiler bize.O kadar kısa sürede bilgisayarı tekrar açıp bunu nasıl yaptı bunu anlamak biraz zor.:)

0V2G1R.gif
ben lisede web tasarım ünide bilgisayar programcılığı bitirdim herşeyi yapabliyorum ama şu elifin yaptığını henüz hiç yapamadım :kiki::kiki: ama ömer anladı bence elifin yanlış görüntüler getirdiğini bunu araştırıp bulucaktır gerçek görüntüleri 🙂🙂

ben lisede web tasarım ünide bilgisayar programcılığı bitirdim herşeyi yapabliyorum ama şu elifin yaptığını henüz hiç yapamadım :kiki::kiki: ama ömer anladı bence elifin yanlış görüntüler getirdiğini bunu araştırıp bulucaktır gerçek görüntüleri 🙂🙂
Dediğim gibi bu arada Ömer'in göz ucuyla bile Elif'e bakmayışı Ömer'in genel davranış biçiminede uymuyor zaten.Adam görünenin ardına bakmayı bile becerebiliyorken.:)

Dediğim gibi bu arada Ömer'in göz ucuyla bile Elif'e bakmayışı Ömer'in genel davranış biçiminede uymuyor zaten.Adam görünenin ardına bakmayı bile becerebiliyorken.:)
hemen aşk yaşarsalar inan bana dizinin heyecanı kaçar butür atışmaları çok daha iyi bence ilk sezon böyle gitmeli hatta 🙂🙂

hemen aşk yaşarsalar inan bana dizinin heyecanı kaçar butür atışmaları çok daha iyi bence ilk sezon böyle gitmeli hatta 🙂🙂
Bu bölümde de güldüm ya,dizide sırf dram olmaması şahane...Özellikle bir sahneye hala gülüyorum."Bi su versene,içim yandı da Allah rızası için".:)

Ömer: Kaç kilosun?
Elif: Ne alakası var şimdi?
Ömer:Kaç kilosun?
Elif:50 civarı.Ya iyi tamam 53,5. N'oldu? Giderdi mi merakını?

Kadınların kilo takıntısı.:) @*Dream*

aga youtube kapalı sen youtubedan ekliyosun ben nasıl izlicem şimdi :D