Gerçekten miİdari yapımcı Ali Demir çarşamba günü 6.bölüm yayınlanacak diye yazdı az önce ara yok yani![]()
Maç 82de başlayıp 22'de KPA başlarsa geçerizDikmeni geçmemiz lazım![]()
Gerçekten miİdari yapımcı Ali Demir çarşamba günü 6.bölüm yayınlanacak diye yazdı az önce ara yok yani![]()
Maç 82de başlayıp 22'de KPA başlarsa geçerizDikmeni geçmemiz lazım![]()
Evet Ali Demir yazmış https://twitter.com/ali_ademirGerçekten mi
Maç 82de başlayıp 22'de KPA başlarsa geçeriz![]()
Sanada bu yakışırRakip dizi hakkında ne söylesem kötü söze girer buda bana yakışmaz.İzlemediğim diziler hakkında yorum yapmak istemiyorum.
2.bölümde şirkette gördü Ömer Elif'i sormuştu Bahar'afragman süper ya elif ömer yine süperler
bu bahar ömeri nerde görmüş olabilir ki ya
@*Dream* söylemişti Bahar Ömer'le 2.bölümde Denizer Holding'de karşılaşmış.fragman süper ya elif ömer yine süperler
bu bahar ömeri nerde görmüş olabilir ki ya
O sahneyi bende dahil kimse hatırlamıyor.2.bölümde şirkette gördü Ömer Elif'i sormuştu Bahar'a
@*Dream* söylemişti Bahar Ömer'le 2.bölümde Denizer Holding'de karşılaşmış.
O sahneyi bende dahil kimse hatırlamıyor.![]()
Oysaki ilk iki bölümü en az 5'er defa izlemişimdir.valla bende hatırlayamadım ki
Hadi ya sende mi hatırlamadın@*Dream* söylemişti Bahar Ömer'le 2.bölümde Denizer Holding'de karşılaşmış.
O sahneyi bende dahil kimse hatırlamıyor.![]()
Ömer Elif'e Elimi bırakacakmısın artık dedi.Elif'de öff evet ya terli terli dedi Ömer çıldırdıElif burada tam olarak ne demişti Ömer'e elinmi terli bişey demişti..Ömer'i çıldırtmıştı yine
![]()
Dikkatimden hiç bişey kaçmaz
Birde Telefoncuda atarlı çiftmizin kavgası vardı orda tamamen koptum.Hadi ya sende mi hatırlamadın
Ömer Elif'e Elimi bırakacakmısın artık dedi.Elif'de öff evet ya terli terli dedi Ömer çıldırdı![]()
O sahne süperdi ya replikler şahaneydiBirde Telefoncuda atarlı çiftmizin kavgası vardı orda tamamen koptum.![]()
Metin ile amirin yakınlığını bilmiyoruz ki..Tayyar sorsa cevap verirlermi ki?senaryo olarak yılın dizisi bence 2 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum çok akıcı bir dizi ama şöyle bir eleştiri yapıcam tayyar karakteri dizide karadayıda turgut tarzında karşımıza çıktı yani herşeyi düşünen ve zeki birisi olarak son bölümde bunu yıktı bence senaristler
ömer sadece 2 dakikada anladı tayyarın karısının onu aldattığını tayyar belkide yıllardır bunu anlamıyor tayyar karakterini braz gözümden düşürdü bu durum ayrıca metin ömerlerin amirinden öğreniyor ömerin polis olmadığını tayyar bunu sorup öğrenemiyor tayyarı braz gözümden düşürdüler son bölümde bukadar zeki bir karakterin daha uyanık olmasını bekliyorum dizileri dizi yapan kötü karakterlerdir bunu unutmamak lazım 🙂🙂🙂