maçtan sonra mıİdari yapımcı Ali Demir çarşamba günü 6.bölüm yayınlanacak diye yazmış
Büyük ithimal öyle olacak 21:50 de özetsiz başlarmaçtan sonra mı![]()
Maç 20:00'de başlayacak 21:50 gibi de Kara Para Aşk özetsiz şekilde başlarMaç kaç dakka sürüyor genelde??
nasıl olacak ki?
gerçi son 2 bölümdü dizi özetle 21.00 gibi başlıyor zaten.şimdi de öyle,özetsiz 21.00 başlayabilir.
ama reytinglere nasıl etki eder?
geçen seneki kuzey güney e bakarak anlayabiliriz nasıl etki edeceğiniMaç kaç dakka sürüyor genelde??
nasıl olacak ki?
gerçi son 2 bölümdü dizi özetle 21.00 gibi başlıyor zaten.şimdi de öyle,özetsiz 21.00 başlayabilir.
ama reytinglere nasıl etki eder?
son bölümde asıl gerçekler ortaya çıktı ömer hataylıÖmer'de Ankaralı ve Dİkmenliymiş Kanal D'de de ank dikmenli dizi varBi ömer'e bir de o diziye bakın
![]()
o kısımlar baştan belli zaten dizinin sonunu sorsan ömerle elif finalde evleniyorlarBölüm sonu şahaneydi gerçekten de gözlerinin içi gülüyordu Elif ve Ömer'in aşk kıpırtıları başladı bu bölüm![]()
Ben bu diziden mutlu son beklemiyorumson bölümde asıl gerçekler ortaya çıktı ömer hataylı
o kısımlar baştan belli zaten dizinin sonunu sorsan ömerle elif finalde evleniyorlar![]()
iddiaya varmısın bir şişe büyük tekirdağ rakısına iddiaya girelim?Ben bu diziden mutlu son beklemiyorum![]()
Varımiddiaya varmısın bir şişe büyük tekirdağ rakısına iddiaya girelim?
ben diyorum sonunda ikisi evlenecek sen diyorsun mutsuz bitecek sonu)
kesinlikle olmaz sen bizim dizilerin genelde nasıl bittiğini bilmezmisin seyirci mutlu son ister mutsuz biten dizide senaristi linç ederler yüzde 99.99 ömerle elif evlenir yan rollerden bir kaç tanesi ölebilir o kadarVarımsonunda ya Elif yada Ömer ölecek bence onca kara para mafya olayından sonra mutlu mesut son olmaz gibi
![]()