Kara Para Aşk 5. Bölüm Yorumları

Aslına bakarsan bence mine sahte olabilir mahalleli ömer herkes
sibel olarak biliyor ayrıca sahte olsa pasaport alamazdı sibel
Mine Kazım – Fatma Andaç ortak hesap açtırmışlar. Hesap tutarı 57,000 TL o kadar fakirlik muhabbeti yapılan ortam için oldukça yüksek bir meblağ. Buraya devamlı para yatıyor olsa gerek.

Sibel’in kimliğini gerek Ömer’den gerekse çevresinden saklamış olmasının nedeni nedir ? Ömer iki yıldır Sibel/Mine’yi tanıyor. Acaba mahalleli ne kadar süredir tanıyor bu aileyi ? Onlar da iki yıldır mı tanıyor ? Yoksa çocukluğundan beri biliyorlar mı Sibel/Mine’yi ?

Kara Para Aşk, Çarşamba günü sosyal reytinglerinin lideri oldu.

kimola-sosyal-tv-reytingleri-01.png

Emre ve Nebahat

5080435ec08d11e3aab50002c9dbdc7e_8.jpg

Son düzenleme:
http://111.imagebam.com/******/yGBG0FEeSccRPMxE6cMXUw/31992/319910145/820up.gif
http://110.imagebam.com/******/GFdh9AttBEf0zuhCgTOXJQ/31992/319911426/820vn.gif
http://112.imagebam.com/******/6NWTAF82J-p1MT0mUwC2_w/31992/319912214/8207q.gif
http://109.imagebam.com/******/QYKDzeocYF0k_OBA5kfJkw/31992/319912694/8209o.gif

SIBEL BENCE KARA PARA AKLIYORDU.O YUZDENDE MINE ADINI KULLANIYORDU.Tabi bu bnm fikrim.Neden para akliyordu.Cunku Ahmet Sibelin babasiydi ve kizinin bu isleri ogrenmesini istiyordu. :)

Metin'in gerçek ismi ne? Fatih mi yoksa gerçekten de Metin mi anlayamadım :)
Onu bnde anlamadim.Cok karisik lo.Bi anda cok sey yuklediler bize bu senaristler @sürgünüm ama belkide ismi fatih metindir :)

Onu bnde anlamadim.Cok karisik lo.Bi anda cok sey yuklediler bize bu senaristler @sürgünüm ama belkide ismi fatih metindir :)

Bakalım Metin'in altından ne tip sürprizler çıkacak. Tek emin olduğum ondan nefret etmeyeceğiz ilerde!:)

asAdsız.pngönceki harita ve bu farka bakın dünyaya yayılıyor dizi devam kara para ask😀😎 arabistan ve türkiye koyu en fazla oralardan tweet gelmiş

Mine Kazım – Fatma Andaç ortak hesap açtırmışlar. Hesap tutarı 57,000 TL o kadar fakirlik muhabbeti yapılan ortam için oldukça yüksek bir meblağ. Buraya devamlı para yatıyor olsa gerek.

Sibel’in kimliğini gerek Ömer’den gerekse çevresinden saklamış olmasının nedeni nedir ? Ömer iki yıldır Sibel/Mine’yi tanıyor. Acaba mahalleli ne kadar süredir tanıyor bu aileyi ? Onlar da iki yıldır mı tanıyor ? Yoksa çocukluğundan beri biliyorlar mı Sibel/Mine’yi ?

Kara Para Aşk, Çarşamba günü sosyal reytinglerinin lideri oldu.

kimola-sosyal-tv-reytingleri-01.png

Emre ve Nebahat

5080435ec08d11e3aab50002c9dbdc7e_8.jpg

sibelin bir işler karıştırdığı çok belli kara para işiyle ilgisi var mine kazım
kimliği sahte bence bu isimle kara para işi yapıyordu galiba evet para
yatıyormuş bundan sonra yatmaz herhalde sibel öldüğüne göre belli ki
sibel iş yapıyormuş onlarda bu hesaba para yatırıyorlarmış
ömer 2 yıl önce tanıştığını söylemişti öncesi olmadığına göre mahalleye
o zaman taşındılar diye düşünüyorum

Haftaya maç var biliyorsunuz ki Kara Para Aşk'ın yeni bölümünün olup olmayacağı henüz belli değilmiş ya 1 haftalığına maçtan sonra ikinci kuşakta yayınlanarak ara vermeyecekmiş yada ara verip önümüzdeki hafta kolaj bölüm yayınlanacakmış.

Öte yandan fragmanları hazırlayan kişi 6.bölüm fragmanını bu akşama yetiştirmeye çalışıyoruz demiş :)

Ben bir şeyi anlamadım; Metin Tayyar'ın oğluysa neden Ömer'in polis olduğunu gizledi?

Ben bir şeyi anlamadım; Metin Tayyar'ın oğluysa neden Ömer'in polis olduğunu gizledi?
Tayyar Metin'in annesinin dilini kestiği için ve onu sürekli dışladığı için Tayyar'dan nefret ediyor.Tek derdi elmasları bulup annesi ile yeni bir hayat kurmak ve Tayyar'ı cezalandırmak

Tayyar Metin'in annesinin dilini kestiği için ve onu sürekli dışladığı için Tayyar'dan nefret ediyor.Tek derdi elmasları bulup annesi ile yeni bir hayat kurmak ve Tayyar'ı cezalandırmak
Hmm bak bunu farkına varmamışım.. Sibel'in Mine durumu da baya gizemli..

Haftaya maç var biliyorsunuz ki Kara Para Aşk'ın yeni bölümünün olup olmayacağı henüz belli değilmiş ya 1 haftalığına maçtan sonra ikinci kuşakta yayınlanarak ara vermeyecekmiş yada ara verip önümüzdeki hafta kolaj bölüm yayınlanacakmış.

Öte yandan fragmanları hazırlayan kişi 6.bölüm fragmanını bu akşama yetiştirmeye çalışıyoruz demiş :)
Maç 20:00 değilde 19:00'da başlasa 21:00'de biter o saatde de özetsiz Kara Para Aşk yayınlanmaya başlar.

Sence Fatma'nın da suçu var mı?
Var tabi kızının bu işlere girmesine göz yummuş kızı bu işlere bulaştığı için öldürülmüş ama kadın hala o pis parayı kullanıyor

Maç 20:00 değilde 19:00'da başlasa 21:00'de biter o saatde de özetsiz Kara Para Aşk yayınlanmaya başlar.
22:00'de de özetsiz başlayabilir yeter ki ara vermesin :D ben her türlü izlerim

Maç 20.00de.demin atv tanıtımını yaptı.
ara vermesini bende hiç istemem.zaten yeni dizilerin ara vermesinden hiç hoşlanmam.ama 2.kuşakta da yayınlanacağını sanmam.kolaj bölüm olur maçtan sonra.:(
ama fragmanda çıkmış erkenden.
bizimkiler basının önünde.
yalnız bu durumda Ömer deşifre olmuş gibi birşey olmuyor mu?yani tehlikeli bu durum.