Kara Para Aşk 5. Bölüm Yorumları

Maçı A Haberde de yayınlayabilirlerdi bu kötü oldu.

Bölümün sonu da bomba bitti yahu
O ne güzel bir sarilmadir?
Galatasaray'ın maçı olduğu için ATV devreye giriyor ve iyi reyting alabilecek bir maç.:)

Ömer ile Elif'in o sarılma sahnesine bir de farklı açılardan çekimler yapıp, bir yerde birleştirip, gülümsemeleri göstermeleri, çok iyi oldu. :)

her sezon ay yapimin bir çuruk dizisi olur, ben kara para aşk olur derken, sezonun en saglam dizilerinden biri oldu, harika bolumdu.

glj79b.gif

0VbYqB.gif

oQnbrX.gif

bu sahne bi harikaydı :)

Harika bir bölüm izledik. Artik her sey her baglanti tanitildi. İsleme koyma vakti. :)

Bölüm sonu güzelliği der susarım ..
Aşkı bir gülümseme dahi anlatır.. ElMer

BkzuBseIcAErC3q.jpg

Bu arada iyi mesaj yazdık elinize sağlık arkadaşlar sizinle yorumlaşmak keyifliydi.:) @Arslan Bey @Yakamoz-Asi @Forumdash

Yeni bölümün hakkini vermek lazim. Her babayigit dizinin ulastigi bir durum degil. Ki Ay Yapim bunu forumumuzda 3 dizisi ile basardi suan. :)

Bugunkü yazılanlari okuyorum kötü bişey yok ki :bilmem: Tayyar reyiz'in sapıklıgı mı diyim ne diyim bilemedim adını sen koy artık olay olay olay :X
tayyar zaten reyiz oyunculuğu ile olumlu yönde çok yorum alıyor tamtersi şekilde yorum alanlara bakınca anlıcan olayı :A

-dizideki herkes elmasların peşinde; elif'le ömer ikilisi, bahar ve ezik sevgilisi, metin ve tayyar filan hatta o pislik emniyet müdürü filan da elmasların peşinde olabilir duyan geliyo duyan geliyo. ama gerçek soru ortada elmas var mı yoksa onlarda mı düzmece? eğer elmaslar gerçekten varsa bence ömer'in eski nişanlısı kız belki de onları van'a ömer'i ziyarete gittiğinde yanında götürdü ve elmaslar aslında van'da. ahanda teorimi patlattım bekliyorum. tostumu da yedim. buradan kalkıp taa roma'ya gittiklerine göre bence bi van çekimleri de izleyebiliriz. hatta izleyelim baya güzel olur. yapımcı senarist duyun beni.

en önemli yorum bu olmuş @Forumdash @Yakamoz-Asi :F

Soluksuz bir bölüm daha sona erdi ama önümüzdeki hafta bölümün olmayışı üzdü!Gel de 2 hafta bekle şimdi.Neyse ki yabancı dizilerden antremanlıyım!:)

Herkese iyi geceler.

0VbYg9.gif

p4vd3a.gif

1Pj8RN.gif

Bölümü kısaca özetlersek;

Metin, Tayyar'ın oğlu çıktı. Bunun perde arkasında gördüğümüz flashbackler ise Metin'in neden bu kadar öfkeli olduğunu açıklıyordu.
Metin, hoşlandığı kıza saldıran Sıtkı'yı doğduğuna pişman etti. Nilüfer'in ilgisini çekmek için sushi söyledi.
Bahar'ın sevgilisi Levent Aslı'nın olumsuz kararıyla şirkete giremedi. Ama Bahar bundan vazgeçmeyecek.
Sibel'in asıl adının Mine Kazım olduğunu öğrendik. Üvey annesinin neden gerçek kimliğini sakladığını ise bilmiyoruz.
Ve finaldeki bombalara gelelim,
Ömer yemekte ustaca davrandı ve iyi kıvırdı. Babası mücevher işçisi olduğu için siparişlerin geciktiğini, patronların 70 yaşında olduğunu falan biliyordu.
Pınar, Ömer'in ortaokuldan sınıf arkadaşı çıktı. Ancak gerçekleri söylememesi için Ömer'in elinde Taner kozu vardır.
Ve final sahnesi. Çifte kumrular mutlu :)

p4vd3a.gif

Haftaya maç olduğu için dizimiz yok. Yarın ve maçtan sonra da 5.bölüm tekrarı yayınlanacak. 5.bölüm anlattığım kadar var mıydı sizce :D

Sibel'in diğer kimliği Mine Kazım pis işlerde bu kimliği kullanıyordu büyük ihtimal anneside herşeyi biliyordu ve buna göz yumuyordu kısa sürede Ömer kendisinden gizlenen gerçekleri öğrenir inş.

Elif: Böylede aramızdan otobüs geçer :)

http://112.imagebam.com/******/f55Otqw7TKWtwRf6pb98gg/31991/319904062/8210r.gifhttp://111.imagebam.com/******/CXgbgeIdCpugkAOCITWJaw/31991/319903169/8211x.gif
81pld.gif
http://111.imagebam.com/******/JvIFVoiSazUD9ynO9lbXTQ/31991/319904335/8213f.gif
81ppw.gif
Gnb6RZ.gif

81ol0.gif
81onc.gif

81oo6.gif
8229w.gif

selam herkese
bölüm süperdi ya elf ömer süperdi yine şoklar yaşadık
metin tayyarın oğlu çıktı çok şaşırdım ve merak ettiğim
sibelin durumu gerçek kimliği ne sibelmi minemi

selam herkese
bölüm süperdi ya elf ömer süperdi yine şoklar yaşadık
metin tayyarın oğlu çıktı çok şaşırdım ve merak ettiğim
sibelin durumu gerçek kimliği ne sibelmi minemi
Sibel sibel degilmiş, Mineymiş, yada Sibelmiş, ama Mine sahte kimliği var.:)

Efendim cidden çok güzel bir bölümdü, Gece tekrar bölümünü izledim. Reytinglerde bence güzel geldi, okadar canınızı sıkmayın derim ben..:)

Sibel sibel degilmiş, Mineymiş, yada Sibelmiş, ama Mine sahte kimliği var.:)

Efendim cidden çok güzel bir bölümdü, Gece tekrar bölümünü izledim. Reytinglerde bence güzel geldi, okadar canınızı sıkmayın derim ben..:)

Aslına bakarsan bence mine sahte olabilir mahalleli ömer herkes
sibel olarak biliyor ayrıca sahte olsa pasaport alamazdı sibel