Kara Para Aşk 5. Bölüm Yorumları

Ters köşe buna denir işte.
Yalnız Tayyar hala Metinin kendisini amcası olduğunu sanıyor dimi?
Yani bilmiyorki Metin gerçekten,herşeyden haberdar..
Metin'in annesi biriyle evlenmiştir ondan oldu sanıyordur ya da belki Tayyar öldü sanıyordur. Büyük ihtimalle Tayyar öldü sanıyordur. Hatta büyük ihtimalle öyledir. Kadının hali ortada, konuşmakta zorlanıyor. :)

Elif'e öyle cadı deme Ömer, büyük aşklar büyük nefretlerden doğar :)

Bu arada Metin olayı yanlış anlamış, Wasabi'yi pul biber gibi bandırdı :D

Metin'in annesi biriyle evlenmiştir ondan oldu sanıyordur ya da belki Tayyar öldü sanıyordur. Büyük ihtimalle Tayyar öldü sanıyordur. Hatta büyük ihtimalle öyledir. Kadının hali ortada, konuşmakta zorlanıyor. :)
oleyyy çikiletalar püskevitler şarkısını söyledim, çünküüüü Metin Nülü'ye aşık oluyorr ovv yeah :)

Bir dakika, Sibel'in üvey annesi orada ne çekti? Hesaptan para mı çekti? Şok üstüne şok yok canım ben kesin yarın 6.bölüm senaryosunu bulacağım :D

oleyyy çikiletalar püskevitler şarkısını söyledim, çünküüüü Metin Nülü'ye aşık oluyorr ovv yeah :)
Metin'in bu yaklaşımı, Nilüfer'in de hoşuna gitmeye başladı ve yakında daha da gidecek. Tek sorun, Tayyar'ın oğlu Mert'in sevgilisi olması. Bu da bir diğer intikam olayına giriyor. :)

Ben tahmin edeyim;
Üstünde her zamanki gibi uzun paltosu ve takım elbisesi :D

Mine Kazım kim la :D Aha Sibel evlatlıkmış :) :)
ohooo, bizimkiler aile yemeği olayını büyük üstad Tayyar'ın önünde gerçekleştirecekler, işte buna içilir :)(çay canım, yanlış anlaşılmasın) kimbilir neler olacak yemekte, merakla bekliyoruz.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi