Tayyar nekadar acımasızmış,sen hem çocuğunu kabul etme hem de kadının dilini kes.Vay Metine bak sen.
yalnız çocukluğundan olan flashbackde tam kalp sızıntısıydı yaaa.çok üzüldüm
Ezel'den sonra üzüldüğüm anne rolü Metin'in anasıTayyar nekadar acımasızmış,sen hem çocuğunu kabul etme hem de kadının dilini kes.![]()
Sen Metin'in polis olamayacağını söylemiştin ama tahmin ettiğim gibi polis çıkacak.Metin, Tayyar'ın oğlu çıktı ve foruma döndüm![]()
Aynen.İzlerken aklıma hemen Ezel geldi.Yalnız anlamadığım Tayyar'ın Metin'i neden bu denli istemediği?Ezel'den sonra üzüldüğüm anne rolü Metin'in anasıÖmer'in annesi de kördü
2 oyuncu da güzel oynadı ama
Metin'in annesine biraz daha rol verilsin
![]()
Tayyardan nefret ediyorum.
Metin eski Polis bence. Silahı tanıdı.
@Yakamoz-Asi Umarım durgundur da, az da olsa izliyemediğim için moral bozmam ??
Kızın iç çamaşırlarının gözükmesi ve ardından adamın saldırması diziye yakışmadı
İzlemezsin o zaman olur biter.
Ben senaryoyu göremiyorum ohoo siz de beni Kerem Çatay sandınızSen Metin'in polis olamayacağını söylemiştin ama tahmin ettiğim gibi polis çıkacak.![]()
Dizi güzel ilerliyor...Kurtardı ve kurtarırken o adamı bir güzel patakladı.![]()
elem keder yaparsan böyle olur işte oh olsunİyi gidiyor bence. Acaip gelişmeler var. Ters köşe olduk.
bağır
Öf ama yeter artık bu kaderime !
İyi gidiyor bence. Acaip gelişmeler var. Ters köşe olduk.
bağır
Öf ama yeter artık bu kaderime !
Yakışmadı dedim ne gerek var böyle şeylere ayıp değil mi oldu olacak bir yatak sahnesi çekselerdiTayyardan nefret ediyorum.
Metin eski Polis bence. Silahı tanıdı.
@Yakamoz-Asi Umarım durgundur da, az da olsa izliyemediğim için moral bozmam ??
Kızın iç çamaşırlarının gözükmesi ve ardından adamın saldırması diziye yakışmadı
İzlemezsin o zaman olur biter.
Metin dövmeyi daha da ilerletti. Ağzını burnunu kırdı. İyi oldu bu, iyi.Dizi güzel ilerliyor...
Nilüferin ve Metinin annesi sahneleri çok başarılıydı.....
Bu minyatür Tayyardan böyle boylu poslu oğlanlar ...![]()