Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hehe tamamYakışmadı dedim ne gerek var böyle şeylere ayıp değil mi oldu olacak bir yatak sahnesi çekselerdi
Demek ki gerek varmış, çekilmiş o sahne
Hehe tamamYakışmadı dedim ne gerek var böyle şeylere ayıp değil mi oldu olacak bir yatak sahnesi çekselerdi
Demek ki gerek varmış, çekilmiş o sahne
Ters köşe buna denir işte.Metin dövmeyi daha da ilerletti. Ağzını burnunu kırdı. İyi oldu bu, iyi.![]()
kadın Tayyar'ın yengesi olabilirAynen.İzlerken aklıma hemen Ezel geldi.Yalnız anlamadığım Tayyar'ın Metin'i neden bu denli istemediği?
Annesine tecavüz etmiş de olabilir herşey beklerim bu Hannibal Lecter'den.kadın Tayyar'ın yengesi olabilirTayyar zamanında Behlül'lük yapmiş
(Amcası bilecek beni dediğine göre
)
Metin'in annesi biriyle evlenmiştir ondan oldu sanıyordur ya da belki Tayyar öldü sanıyordur. Büyük ihtimalle Tayyar öldü sanıyordur. Hatta büyük ihtimalle öyledir. Kadının hali ortada, konuşmakta zorlanıyor.Ters köşe buna denir işte.
Yalnız Tayyar hala Metinin kendisini amcası olduğunu sanıyor dimi?
Yani bilmiyorki Metin gerçekten,herşeyden haberdar..
oleyyy çikiletalar püskevitler şarkısını söyledim, çünküüüü Metin Nülü'ye aşık oluyorr ovv yeahMetin'in annesi biriyle evlenmiştir ondan oldu sanıyordur ya da belki Tayyar öldü sanıyordur. Büyük ihtimalle Tayyar öldü sanıyordur. Hatta büyük ihtimalle öyledir. Kadının hali ortada, konuşmakta zorlanıyor.![]()
Eline dosyayı verdi yolladı
Dil
Ömer yemeğe davetli, şimdi kesin takim elbise giymistir, teyteyteeyy
Ben tahmin edeyim;Ömer yemeğe davetli, şimdi kesin takim elbise giymistir, teyteyteeyy![]()
Metin'in bu yaklaşımı, Nilüfer'in de hoşuna gitmeye başladı ve yakında daha da gidecek. Tek sorun, Tayyar'ın oğlu Mert'in sevgilisi olması. Bu da bir diğer intikam olayına giriyor.oleyyy çikiletalar püskevitler şarkısını söyledim, çünküüüü Metin Nülü'ye aşık oluyorr ovv yeah![]()
ohooo, bizimkiler aile yemeği olayını büyük üstad Tayyar'ın önünde gerçekleştirecekler, işte buna içilirBen tahmin edeyim;
Üstünde her zamanki gibi uzun paltosu ve takım elbisesi
Mine Kazım kim laAha Sibel evlatlıkmış
![]()
![]()