Kara Para Aşk 5. Bölüm Yorumları

İdari yapımcı Ali Demir çarşamba günü 6.bölüm yayınlanacak diye yazmış

Maç kaç dakka sürüyor genelde??
nasıl olacak ki?
gerçi son 2 bölümdü dizi özetle 21.00 gibi başlıyor zaten.şimdi de öyle,özetsiz 21.00 başlayabilir.
ama reytinglere nasıl etki eder?

nasıl olacak ki?
gerçi son 2 bölümdü dizi özetle 21.00 gibi başlıyor zaten.şimdi de öyle,özetsiz 21.00 başlayabilir.
Maç 20:00'de başlayacak 21:50 gibi de Kara Para Aşk özetsiz şekilde başlar
Reytinglere nasıl etkisi olur bende merak ediyorum

Üstlerimden aldığım bilgi;

Dizimiz maç uzatmalara kalmazsa 22:00, uzatmalara kalırsa 22:15'te yeni bölümüyle yayınlanacak.

nasıl olacak ki?
geçen seneki kuzey güney e bakarak anlayabiliriz nasıl etki edeceğini

6. bölüm fragmanı yine harkulade. şimdi 5. bölümü izliycem ve akşama yine kpa zevki

5. Bölümü şimdi bitirdim.
gerçekten de şuan'a kadar ki en güzel bölümü kaçırmışım şansıma...

tayyar'ın psikopatlıklarını görmekten midem bulandı, o ne öyle yok kulak mıdır dilmidir her neyse onu kesiyor, balıklara atıyor. Üstüne bir de oğlunun annesinin dilini kesmiş. Eşi bulunmaz bi psikopat.

tayyar'ın çıtır sevgilisi ömerim ortaokul arladaşı çıktı. Bakalım ne tür oyunlar açıcak ömerin başına.
??

Yemek sahnesi güzeldi, ömer cidden durumu iyi toparladı.

Tayyar'ın bir numaralı adamı yani oğluda, tayyara darbe vurma peşinde. Olaylar olaylar..

kısaca 10 üzerinden 8 lik bir bölümdü.

Ömer'de Ankaralı ve Dİkmenliymiş Kanal D'de de ank dikmenli dizi var
Bi ömer'e bir de o diziye bakın
son bölümde asıl gerçekler ortaya çıktı ömer hataylı

Bölüm sonu şahaneydi gerçekten de gözlerinin içi gülüyordu Elif ve Ömer'in aşk kıpırtıları başladı bu bölüm
o kısımlar baştan belli zaten dizinin sonunu sorsan ömerle elif finalde evleniyorlar

iddiaya varmısın bir şişe büyük tekirdağ rakısına iddiaya girelim?
ben diyorum sonunda ikisi evlenecek sen diyorsun mutsuz bitecek sonu
)
Varım
sonunda ya Elif yada Ömer ölecek bence onca kara para mafya olayından sonra mutlu mesut son olmaz gibi

Varım
sonunda ya Elif yada Ömer ölecek bence onca kara para mafya olayından sonra mutlu mesut son olmaz gibi
kesinlikle olmaz sen bizim dizilerin genelde nasıl bittiğini bilmezmisin seyirci mutlu son ister mutsuz biten dizide senaristi linç ederler yüzde 99.99 ömerle elif evlenir yan rollerden bir kaç tanesi ölebilir o kadar

tayyar amca gidici bence ölür o

nilüferde kendisini kaçırana aşık olacak onunla evlenecek kaçıran vatandaş töbe edecek artık iyi bir insan olacak

tuvana sonuna kadar ölmeyecek umarım