Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

ben Farah hayranı olduğum halde KSVŞ kadar büyük fiyasko görmedim, senin bu beğenin garip geldi gerçekten :F İlk 6 bölüm sıkıcı olmasına öyleysi ama kaliteliydi, şimdi tam rezalet :) En iyi Ay Yapım dizisi Medcezir bence şuan, o da arada ergene bağlıyor :F
başarı açısından kss en başarılısı 20 bölümde 40 ülkeye satıldı sadece kıvançla:X kpa engin+tuba+neboşla 28 de kaldı medceziri sayma bile bir pakistana satılabildi :X ay yapım için başarı artık yurtdışı nasılsa atv ile starı kafaladı dizileri pat diye bitmiyi :A

Ben haftalıklara bakarım.Totalde yok ab grupunada bezen giriyor bazen yok.Güzel köylünü geçebilmeyrn dizi başarılımı?Ayrıca her hafta değil bazen ab grupunda ilk 3 bile girmiyor
Yav neyin tartışmasını yapıyoruz. Ben Kenan İmirzalıoğlu ve Tuba Büyüküstün'ün dizisi hiç reyting almasada izlerim. Kenan'ı 98 Tuba'yı da 2004'ten beri takip ediyorum ve seviyorum. Yani kimin ne dediği benim umrumda değil. :)

Ben haftalıklara bakarım.Totalde yok ab grupunada bezen giriyor bazen yok.Güzel köylünü geçebilmeyrn dizi başarılımı?Ayrıca her hafta değil bazen ab grupunda ilk 3 bile girmiyor
Önemli olan grup ABC1 :) Bir dizinin başarısını o grup ölçer ki bunu sadece KPA'cı olduğum için söylemiyorum :X

final kararından sonraki bölüm o:))) gbir önceki hafatya bak
hayır, bölümden bir gün sonra çıktı diye biliyorum, ki ondan önceki hafta 4,15 almış o kadar parlak değil, Kanal D'ye yetmemiş olması normal. Ayrıca sadece ABC1 değil tabiki Total ve AB de önemli. Sadece ABC1'in önemi daha büyük :X

hayır, bölümden bir gün sonra çıktı diye biliyorum, ki ondan önceki hafta 4,15 almış o kadar parlak değil, Kanal D'ye yetmemiş olması normal. Ayrıca sadece ABC1 değil tabiki Total ve AB de önemli. Sadece ABC1'in önemi daha büyük :X
ab ve abc1 4+ reytingte :X süresi 75 dk üstüne komedi dizisi yani abc1 e bakıp da dizi bitirmeme diye bir şey yok:X tabi kanal d kuralları ayrı bir de o var neyi atsa diğer kanallar kapiyi :X

Maşallah bölüm başlamadan 3.sayfaya kadar gelinmiş :)
Özet de başladı herkese iyi seyirler