Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

Melike güldürdü.

Sana ileti göndermedi ne ara gördün?
Dizide olan Melikeye olacak ha.
Omer ve Elif birbirlerinin yaralarini sararlar o huseyinin metresi hapse girer .
Eee geriye 2 çocuk ve metresin çocuğuyla 3 çocukla ortada kalan Melike olacak çok yazik bu kadina çok

@xemrexxx 'e inat dizinin tüm oyuncuları bi evde oyunculuk performansını yariştiyorlar
İzle bakalım kaçı 10 üzerinden 3 alıyormuş

Sana ileti göndermedi ne ara gördün?
Melunlukta sınır tanımaz
Neyse haber açamıcak

karadayıyı 2.kez izliyin helal
O değil de [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] sonradan izlenmeye başlandı 4-5'lerden 12'lere çıktı
Bu alınan sahnelerde ilk sezondan. KPA'da bu sahneler yeniymiş gibi izlenip 4-5 reyting ediyorsa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın ilk sezon reytingi aslında 15 filanmiş

mantığa for
fankafalıkta her gün çığır açıyon

Dizide olan Melikeye olacak ha.
Omer ve Elif birbirlerinin yaralarini sararlar o huseyinin metresi hapse girer .
Eee geriye 2 çocuk ve metresin çocuğuyla 3 çocukla ortada kalan Melike olacak çok yazik bu kadina çok
Hüseyin'in metresi niye hapise girsin?
Melike de az çenesini tutsun, ne gelirse başına çenesi yüzünden gelecek. Ama bir sahnede çok tuttum onu gelmişken Elif'i isteyeceklerdi.

Bölüm sönük geçti sanırım karşı komşumuz diziyi hep izlerdi bu hafta yarıda kapattı?
(Camdan takip ediyorum.
)

Hüseyin'in metresi niye hapise girsin?
Melike de az çenesini tutsun, ne gelirse başına çenesi yüzünden gelecek. Ama bir sahnede çok tuttum onu gelmişken Elif'i isteyeceklerdi.
Haberin yok galiba huseyinin metresi katil 😉
Huseyin bu davayi gecistirmeye çalışıyor. Tayyarda bunu biliyor hatta hatta bi bölümün bi sahnesinde Huseyini tehtid etmisti

O metres katil anlayacağın

ekşi sözlüğü takip ediyim belli bir hata sahnesi olursa videosunu ararım

de get
kimi kandırıyon daha 2 saat önce vk de kenan aradın
Ekşiyi takip etme bundan sonra
Ben benzer sahneler görürsem sırf sen haber açama diye söylerim

Kimin yüzünden aradım acaba??? Hem VK'dan aramadım google'den aradım

Bölüm sönük geçti sanırım karşı komşumuz diziyi hep izlerdi bu hafta yarıda kapattı?
(Camdan takip ediyorum.
)
Komşundan bahset bize

niye ekşi en güvenilir yer

google dan da olsa aksini ispata çalıştın aklınca

Komşundan bahset bize
Sık sık tatile giderler, bir köpekleri var (Golden) otel işletiyorlar, iyi insanlar işte.