Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

başarı açısından kss en başarılısı 20 bölümde 40 ülkeye satıldı sadece kıvançla
kpa engin+tuba+neboşla 28 de kaldı medceziri sayma bile bir pakistana satılabildi
ay yapım için başarı artık yurtdışı nasılsa atv ile starı kafaladı dizileri pat diye bitmiyi

Reytinglerden bi habersin galiba.

Her hafta AB ve ABC1'de birinci oluyoruz.
Ben haftalıklara bakarım.Totalde yok ab grupunada bezen giriyor bazen yok.Güzel köylünü geçebilmeyrn dizi başarılımı?Ayrıca her hafta değil bazen ab grupunda ilk 3 bile girmiyor

Güzel Köylü'nün de başarısını inkar edemeyiz, ben kendi dizimi övüpte başkalarını kötüleyenlerden olmadım.
ben de güzel köylüyü kötülemiyorum ama o da kpanın ab ve abc1 nin total hali 6 yı geçemiyor 6 yı geçebilen dizinin olmadığı günde başarı da olmaz

Ben haftalıklara bakarım.Totalde yok ab grupunada bezen giriyor bazen yok.Güzel köylünü geçebilmeyrn dizi başarılımı?Ayrıca her hafta değil bazen ab grupunda ilk 3 bile girmiyor
Yav neyin tartışmasını yapıyoruz. Ben Kenan İmirzalıoğlu ve Tuba Büyüküstün'ün dizisi hiç reyting almasada izlerim. Kenan'ı 98 Tuba'yı da 2004'ten beri takip ediyorum ve seviyorum. Yani kimin ne dediği benim umrumda değil.

Önemli olan grup ABC1
Bir dizinin başarısını o grup ölçer ki bunu sadece KPA'cı olduğum için söylemiyorum

Öyle birşey yokmuş. Şakaymış set çalışanı çıkarmış.

Bu tabii ilerde olmayacağı anlamıa gelmiyor.
Olur bence ömer hapse girdiginde elif hamile olduğunu öğrensin sonra bunu omere soylesin ve Ömer hapishaneden kacsin

final kararından sonraki bölüm o
)) gbir önceki hafatya bak
hayır, bölümden bir gün sonra çıktı diye biliyorum, ki ondan önceki hafta 4,15 almış o kadar parlak değil, Kanal D'ye yetmemiş olması normal. Ayrıca sadece ABC1 değil tabiki Total ve AB de önemli. Sadece ABC1'in önemi daha büyük

ab ve abc1 4+ reytingte
süresi 75 dk üstüne komedi dizisi yani abc1 e bakıp da dizi bitirmeme diye bir şey yok
tabi kanal d kuralları ayrı bir de o var neyi atsa diğer kanallar kapiyi

Maşallah bölüm başlamadan 3.sayfaya kadar gelinmiş

Özet de başladı herkese iyi seyirler