Kara Para Aşk 16. Bölüm Yorumları

herkese iyi aksamlar

Huseyin karakterini ilk sezonda cok begeniyordum keske o katil olmasaydi

Tayyar da ne teşhirci insanmış Elif'in kasedi var, Nilüş ve Metin'in kasedi var, Aslı'nın kasedi var, Hüseyin'in bile kasedi var adamın elinde :D :D

Olan bitene baksana Hüseyin daha öncede katilmiş.

Hüseyin'in karısıda mı katil?
cnm senaryoyu değiştirmişler ilk bölümlerde hüseyin katil değildi
tayyara diyorki 6 yıldır arkanı koruyorum falan ama tayyarları koruyan kişi hüseyinin müdürüydü yani o müdürle hüseyin birbirinden haberdar olmaları gerekiyordu buda demek oluyorki hüseyin karakterini senaryoyu değiştilerek sonradan katil olarak karşımıza çıkarmıs senaristler🙂🙂

cnm senaryoyu değiştirmişler ilk bölümlerde hüseyin katil değildi
tayyara diyorki 6 yıldır arkanı koruyorum falan ama tayyarları koruyan kişi hüseyinin müdürüydü yani o müdürle hüseyin birbirinden haberdar olmaları gerekiyordu buda demek oluyorki hüseyin karakterini senaryoyu değiştilerek sonradan katil olarak karşımıza çıkarmıs senaristler🙂🙂
Katilin kim olduğu kafalarında yoktu galiba, biz zaten Zerrin'den şüphelenmiyormuyduk.:X

buu ömerin çalıştığı adam çok yakıştı diziye kalıcı olur umarım 🙂🙂
ömeride bu adam hapisten çıkartır büyük ihtimalle 🙂🙂

Katilin kim olduğu kafalarında yoktu galiba, biz zaten Zerrin'den şüphelenmiyormuyduk.:X
tamamda biz seyirciyiz cnm senaristlerin belirlemesi gerekiyordu ama o müdürle hüsyinin birbirinden haberi olmaması bence olayı açıklıyor sezon finalına yakınlasırken senaryoyu değiştirmişler büyük ihtimalle yanı böyle karakterleri sonradan değiştiriyorlar hiç hoşş olmuyor 🙂🙂

buu ömerin çalıştığı adam çok yakıştı diziye kalıcı olur umarım 🙂🙂
ömeride bu adam hapisten çıkartır büyük ihtimalle 🙂🙂

tamamda biz seyirciyiz cnm senaristlerin belirlemesi gerekiyordu ama o müdürle hüsyinin birbirinden haberi olmaması bence olayı açıklıyor sezon finalına yakınlasırken senaryoyu değiştirmişler büyük ihtimalle yanı böyle karakterleri sonradan değiştiriyorlar hiç hoşş olmuyor 🙂🙂
Levent, Elif'e aşık galiba. O yüzden Bahar'dan ayrıldığı belli.:X