- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Orayı anlamadım ben elmaslar Tayyar'da mı, Hüseyin'de mi? @batuhankaralartayyarın adamı çıktı ama elmaslar bende yok diye tayyara yalan konuşmus çünkü elmaslar hüseyinde
Orayı anlamadım ben elmaslar Tayyar'da mı, Hüseyin'de mi? @batuhankaralartayyarın adamı çıktı ama elmaslar bende yok diye tayyara yalan konuşmus çünkü elmaslar hüseyinde
hüseyin tayyardan saklıyormus demekki tayyarda öğrenmiş durumu anladığım kadarıyla elmasları geri almıs 🙂🙂Orayı anlamadım ben elmaslar Tayyar'da mı, Hüseyin'de mi? @batuhankaralar
Elmaslar Hüseyin'de ama Tayyar'dan saklıyor.Orayı anlamadım ben elmaslar Tayyar'da mı, Hüseyin'de mi? @batuhankaralar
Olan bitene baksana Hüseyin daha öncede katilmiş.hüseyin tayyardan saklıyormus demekki tayyarda öğrenmiş durumu anladığım kadarıyla elmasları geri almıs 🙂🙂
Hüseyin'in karısıda mı katil?Elmaslar Hüseyin'de ama Tayyar'dan saklıyor.
Sanırım. 6 yıldır karının dosyasını sümenaltı ediyordun dediği olay sanırım bu.Olan bitene baksana Hüseyin daha öncede katilmiş.
Hüseyin'in karısıda mı katil?
Bu Hüseyin Ömer'i içeri atar demedi demeyin.herkese iyi aksamlar
Huseyin karakterini ilk sezonda cok begeniyordum keske o katil olmasaydi
Fragmanlarda gösterilmiştiBu Hüseyin Ömer'i içeri atar demedi demeyin.
Kendini korumak için atacak zatenBu Hüseyin Ömer'i içeri atar demedi demeyin.
cnm senaryoyu değiştirmişler ilk bölümlerde hüseyin katil değildiOlan bitene baksana Hüseyin daha öncede katilmiş.
Hüseyin'in karısıda mı katil?
Doğru ya sezon başı fragmanlarında gösterilmişti o zaman şaşırtmaca bekliyoruz.[HASHTAG]#benomerolsam[/HASHTAG] o kahvaltıyı öyle hazırlayamam
Fragmanlarda gösterilmişti
Katilin kim olduğu kafalarında yoktu galiba, biz zaten Zerrin'den şüphelenmiyormuyduk.cnm senaryoyu değiştirmişler ilk bölümlerde hüseyin katil değildi
tayyara diyorki 6 yıldır arkanı koruyorum falan ama tayyarları koruyan kişi hüseyinin müdürüydü yani o müdürle hüseyin birbirinden haberdar olmaları gerekiyordu buda demek oluyorki hüseyin karakterini senaryoyu değiştilerek sonradan katil olarak karşımıza çıkarmıs senaristler🙂🙂
tamamda biz seyirciyiz cnm senaristlerin belirlemesi gerekiyordu ama o müdürle hüsyinin birbirinden haberi olmaması bence olayı açıklıyor sezon finalına yakınlasırken senaryoyu değiştirmişler büyük ihtimalle yanı böyle karakterleri sonradan değiştiriyorlar hiç hoşş olmuyor 🙂🙂Katilin kim olduğu kafalarında yoktu galiba, biz zaten Zerrin'den şüphelenmiyormuyduk.
Levent, Elif'e aşık galiba. O yüzden Bahar'dan ayrıldığı belli.buu ömerin çalıştığı adam çok yakıştı diziye kalıcı olur umarım 🙂🙂
ömeride bu adam hapisten çıkartır büyük ihtimalle 🙂🙂
tamamda biz seyirciyiz cnm senaristlerin belirlemesi gerekiyordu ama o müdürle hüsyinin birbirinden haberi olmaması bence olayı açıklıyor sezon finalına yakınlasırken senaryoyu değiştirmişler büyük ihtimalle yanı böyle karakterleri sonradan değiştiriyorlar hiç hoşş olmuyor 🙂🙂
Evet, Bahar intikam almaya çalışırsa bak sen şu işeLevent, Elif'e aşık galiba. O yüzden Bahar'dan ayrıldığı belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?