Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

kadın kurtuldu diziden ne düzgün rolü ğvardı ne dizinin düzgün reytingi
Haklısın en son oynadığı dizi olan MY'nin de son sezonunda doğru düzgün reytingi yoktu Total'de falan hiç çift haneleri göremedi?

Nebahat Çehre demek reyting demek Aşk-ı Memnu, MY(Son sezon hariç), Kara Para Aşk.

4.sezonundaki dizinin yarısı ka reyting alan bir dizi sen de haklısın
neyse neboş daha iyi dizileri hakediyor

Dünya Kupası'nda şuana kadar tek maç kaçırmadım.Tv'den bu akşam Kara Para Aşk'ı izledim Pc'den sesini kısıp maça baktım.Dizinin nasıl olsa tekrarını 2-3 defa izleyeceğim.
ikisini birden nasıl izliyon aga helal olsun ben çok dikkatle takip etmediğim bi dizi dışında diğer dizilerde olaylara hakim bile olamam kolay kolay
bu yüzden vadi dışındaki dizilere hakim değilim fazla
kaçak ı da sayabilirim

@ABAY_06 aga 45 saniyede önemli bi zaman küçümseme

4.sezonundaki dizinin yarısı ka reyting alan bir dizi sen de haklısın
neyse neboş daha iyi dizileri hakediyor
4 sezonluk tutmuş bir diziye göre 5-6 reyting almak başarı değil ha? Neyse şuan sezonda 7-8 reytinglik bir açık var bunun yarısını Kara Para Aşk alır diğer yarısını da Dikmen alır 8-9 reytingle yarışan iki dizi görürüz o zaman da MY ile eşitlenir hem de 2.sezonunda

my 2.sezonu 12-13 alıyidi
neyse yakamoza silmesi için daha fazla mesaj vermiyeyim

my nin kitlesini de hemen bölme izleyecek adam gibi bişi yok şu an çarşambaları MY KİTLESİ İÇİN

kadınlar için dizi farketmez geçerler hemen diğer diziye merak etmeyin

Psikopata bağladım sürekli Elif&Ömer sahnelerini izliyorum biri beni durdursun

denge mi
ben akşam my var diyen bi erkek görmedim hangi dengeden bahsediyon

öpüşme sahnesi izleyip psikopata bağlamak
ilginç

denge mi
ben akşam my var diyen bi erkek görmedim hangi dengeden bahsediyon

öpüşme sahnesi izleyip psikopata bağlamak
ilginç
sana göre olanlar onlar

Bu konu açıldıgında da @*Dream* e demiştim. Bi kere mi oy verebiliyoruz diye
o da evet demişti. Geçen sene ben 2-3 dizi vardi sevdiğim canım sıkıldıkça onlara oy veriyordum gecenin bi körü
belli belli 1.5-2 milyon izzleyicisi olan 20 dakika 9-9.5 milyon oy almıştı bu sene tek oy verilebiliyorsa adil olmuş

ElMer sahneleri genel olarak güzeldi . Bir tek vuslat erken oldu bence. O olmasa daha güzel olacakti. Ama vuslat hariç çok güzeldi ElMer sahneleri...