kadın kurtuldu diziden ne düzgün rolü ğvardı ne dizinin düzgün reytingiAga o zaman sana güzel bir haberi var neboşu katlettiler
kadın kurtuldu diziden ne düzgün rolü ğvardı ne dizinin düzgün reytingiAga o zaman sana güzel bir haberi var neboşu katlettiler
Haklısın en son oynadığı dizi olan MY'nin de son sezonunda doğru düzgün reytingi yoktu Total'de falan hiç çift haneleri göremedi?kadın kurtuldu diziden ne düzgün rolü ğvardı ne dizinin düzgün reytingi
iyi dizi 2 reyting yükselir bu sayedeAga o zaman sana güzel bir haberi var neboşu katlettiler
4.sezonundaki dizinin yarısı ka reyting alan bir dizi sen de haklısın neyse neboş daha iyi dizileri hakediyorHaklısın en son oynadığı dizi olan MY'nin de son sezonunda doğru düzgün reytingi yoktu Total'de falan hiç çift haneleri göremedi?
Nebahat Çehre demek reyting demek Aşk-ı Memnu, MY(Son sezon hariç), Kara Para Aşk.
ikisini birden nasıl izliyon aga helal olsun ben çok dikkatle takip etmediğim bi dizi dışında diğer dizilerde olaylara hakim bile olamam kolay kolay bu yüzden vadi dışındaki dizilere hakim değilim fazla kaçak ı da sayabilirimDünya Kupası'nda şuana kadar tek maç kaçırmadım.Tv'den bu akşam Kara Para Aşk'ı izledim Pc'den sesini kısıp maça baktım.Dizinin nasıl olsa tekrarını 2-3 defa izleyeceğim.
4 sezonluk tutmuş bir diziye göre 5-6 reyting almak başarı değil ha? Neyse şuan sezonda 7-8 reytinglik bir açık var bunun yarısını Kara Para Aşk alır diğer yarısını da Dikmen alır 8-9 reytingle yarışan iki dizi görürüz o zaman da MY ile eşitlenir hem de 2.sezonunda4.sezonundaki dizinin yarısı ka reyting alan bir dizi sen de haklısın neyse neboş daha iyi dizileri hakediyor
my 2.sezonu 12-13 alıyidi neyse yakamoza silmesi için daha fazla mesaj vermiyeyim4 sezonluk tutmuş bir diziye göre 5-6 reyting almak başarı değil ha? Neyse şuan sezonda 7-8 reytinglik bir açık var bunun yarısını Kara Para Aşk alır diğer yarısını da Dikmen alır 8-9 reytingle yarışan iki dizi görürüz o zaman da MY ile eşitlenir hem de 2.sezonunda
sorun da orada my kadın-erkek dengede giden dizi olduğu için erkek kitlesi nereye gidecek bakalımkadınlar için dizi farketmez geçerler hemen diğer diziye merak etmeyin
öpüşme sahnesi izleyip psikopata bağlamak ilginçPsikopata bağladım sürekli Elif&Ömer sahnelerini izliyorum biri beni durdursun
Bu konu açıldıgında da @*Dream* e demiştim. Bi kere mi oy verebiliyoruz diye o da evet demişti. Geçen sene ben 2-3 dizi vardi sevdiğim canım sıkıldıkça onlara oy veriyordum gecenin bi körüsorun da orada my kadın-erkek dengede giden dizi olduğu için erkek kitlesi nereye gidecek bakalım
neyse bu arada niye çalışmıyonuz @Forumdash @Yakamoz-Asi @Çiğdem- bu oylamanın hali ne
Ekli dosyayı görüntüle 37319
sana göre olanlar onlardenge mi ben akşam my var diyen bi erkek görmedim hangi dengeden bahsediyon
öpüşme sahnesi izleyip psikopata bağlamak ilginç
belli belli 1.5-2 milyon izzleyicisi olan 20 dakika 9-9.5 milyon oy almıştı bu sene tek oy verilebiliyorsa adil olmuşBu konu açıldıgında da @*Dream* e demiştim. Bi kere mi oy verebiliyoruz diye o da evet demişti. Geçen sene ben 2-3 dizi vardi sevdiğim canım sıkıldıkça onlara oy veriyordum gecenin bi körü
ElMer sahneleri genel olarak güzeldi . Bir tek vuslat erken oldu bence. O olmasa daha güzel olacakti. Ama vuslat hariç çok güzeldi ElMer sahneleri...Psikopata bağladım sürekli Elif&Ömer sahnelerini izliyorum biri beni durdursun
İstesem 10 dk içinde ona 10 veririm Ama ugraştirma benisana göre olanlar onlar
belli belli 1.5-2 milyon izzleyicisi olan 20 dakika 9-9.5 milyon oy almıştı bu sene tek oy verilebiliyorsa adil olmuş
ver tabi neyse ki jüri var da daha üstün diziler hakettiğini orada alıyorİstesem 10 dk içinde ona 10 veririm Ama ugraştirma beni
aaaa bu oylama neyin nesi? Adres verin de bir ziyaret yapalım sabaha kadarsana göre olanlar onlar
belli belli 1.5-2 milyon izzleyicisi olan 20 dakika 9-9.5 milyon oy almıştı bu sene tek oy verilebiliyorsa adil olmuş
bilmiyorum ki nerede oy kullanliyi twitterda gördüm resmi dream biliyorduraaaa bu oylama neyin nesi? Adres verin de bir ziyaret yapalım sabaha kadar
Biz Medyafaresi'nde sabaha kadar oy verdikte n'oldu kendimi kullanılmış hissediyorum.aaaa bu oylama neyin nesi? Adres verin de bir ziyaret yapalım sabaha kadar
Doğru hak eden kazanıyor Ezel ödül almişti dimi burdan?ver tabi neyse ki jüri var da daha üstün diziler hakettiğini orada alıyor