Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

Sen ikisiylede baş edersin aga gözüm arkada kalmıyor.Güveniyorum sana.:)
Ben de birazdan giderim zaten:X Kaçak'ın Haluk Bilginerli ksımlarini izliyorum TV'den. Kaçak dizisini sevmem ama adamın(Haluk Blginer'in) sahneleri film tadında olmuş:)

ben ortak izleyici değilim öyle her çarşamba tv başına geçip 20.00-23.30 arası kpa izlemem :A
Sen zaten TR'yi temsil etmiyorsun:F cümrüsün o kadar :F

Ben de birazdan giderim zaten:X Kaçak'ın Haluk Bilginerli ksımlarini izliyorum TV'den. Kaçak dizisini sevmem ama adamın(Haluk Blginer'in) sahneleri film tadında olmuş:)

Sen zaten TR'yi temsil etmiyorsun:F cümrüsün o kadar :F
anlamadım lo :F

neyse dizi bu oyunculuklarda nasılsa total dizisi olacak :) işim olmaz:A en fazla 0.5 yüksek olur ab si bir ihtimal :A

Yahu yine şov yapıyor işte, fake hesabından atmış tweeti. Kaç fake hesabı var bu totoşun ya. :D
de get melunbaşı.ss

Maçın yüzünden zaten birçok sahneyi kaçırdım reklam arasında takılıp kalmışım.Diziyi şimdi tekrar izletyeceğim.:)

Ayrıca seninde çok maç izlediğin söylenemez maç saatleri hiç gözükmüyorsun ne iş?
maç saatlerinde maç izliyorum işte aga :D maç sonu yorum atarım genelde :D

diziyi 45 saniye izledim güzeldi :kiki: Allah tan bu 45 saniyede nebahata denk gelmedim mimiksiz suratı görmeye tahammül edemiyorum :d estetik yapmaktan konuşamıyor nerdeyse :D

Bugün anca netten izleyebildim yeni bölümü az önce bitti. Bu nasil bir sezon finalidir arkadas tek kelimeyle muhtesem.

Bölüm cok güzel basladi Ömerle Elifin olayi cok kötü giderken hizli ilerledi. Leventi takip etmesi beni kahkalara bogdu, kizi tuvalete kitlemesi masadan kaldirmasi güzel kurgulanmis iyi sahnelerdi. Öpüsme sahnesinde Ömer Elifi yiyecek sandim :D
Tayyar reyiz yine formundaydi aksiyon sahneleri o oldukca artacaktir. Taner gibi bir salagin katil olmayacagi zaten belliydi bu kadar itici bir rolü cok basarili bir sekilde oynamayi beceren oyuncuyuda tebrik etmek lazim. Leventin döt olusu muazzam bir sahneydi, Sinsi Baharin ortaligi karistirmakta bu kadar basarisiz olacagini düsünmüyordum acikcasi. 13 Bölüm boyunca Ömer bir kere Yemege gelmedi birde Elifi masadan kaldirdi bu ikilinin varligi ortaligi karistirmaya yetmedi henüz yeni sezonda daha fazla karistirirlar artik :)

Ve gelelim müthis finale. Elif sonunda cesaretini toplayip kara para gercegini anlatti. Zaten Dizinin adinin hakkini vermeleride gerekiyor yavas yavas bu Kara Para belasiyla nasil bir ask yasayacaklar görecegiz.

Ömerin abisini katil gibi gösteriyorlar yemezler demistim gecen hafta, hakikatende abisi cikti ya la :) Ömer birde Ailesi hakkinda o kadar laf söylemisti övmüstü ailesini herkes kendi islerinde diye böyle yediriyorlar adama lafini :) Hüseyinin o kadar üstüne oynamalarina ragmen inanmiyordum Hüseyinin katil olacagini cok fena ters köse yaptilar beni.

Sanirim olayin acilimi bu Hüseyin ya kiralik katil ve Ahmet Denizeri vurup birinden yüklü miktarda para aldi, veya Elmaslarin o arabada oldugunu biliyordu ve ondan dolayi Ahmet Denizeri öldürdü. Sibelinde o arabada olmasi kötü bir tesadüftü ve onuda temizledi.

Bir Sezonu daha heyecanli noktada bitirmek mümkün olmazdi sanirim, yeni seoznu artik iple degil Vincle cekiyorum :A O kadar uzun zaman nasil bekleyecez :(

maç saatlerinde maç izliyorum işte aga :D maç sonu yorum atarım genelde :D
Dünya Kupası'nda şuana kadar tek maç kaçırmadım.Tv'den bu akşam Kara Para Aşk'ı izledim Pc'den sesini kısıp maça baktım.Dizinin nasıl olsa tekrarını 2-3 defa izleyeceğim.:)

bölümü izlemedim ama sonuna baktım şok oldum ömerin abisi napmış öyle ya