Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

çok güzel bir sezon finaliydi bir çok soru işaretiyle bitti ama beni rahatsız eden bazı unsurlar vardı yanı ömer sibelle ilişki yaşamamıştı nişanlı oldukları halde ilşkileri olmamıştı sibelde bakire çıkmıştı zaten ömerde hep bunu savunmuştu bu çok doğru birşey ben olayı şuraya bağlayacam elifle sevgili olur olmaz daha 1 gün geçmeden hemen ilişkiye giriyor çok çelişkili bir sahne bence sibeli eliften daha çok seviyordu ömer baksanıza yanı adam nişanlısına dokunmuyor ama daha sevgili olur olmaz hemen elifle otür şeyler yapıyor ben elifin yerinde olsam sırf bu yüzde bile ömeri terk ederdim 😵😵
ama elifte bu durumu sorgulayacak bir kişilik yok okadar basit bir kız olarak tanıtılıyorkı dizide zaten ömerde leventle öpüşür kesin bu diye gözetliyordu sinamada bunları sibele ölümüne güvenen birisi ömer kesinlikle kimseyle birşey yaşamamıstır diyip savunan birisi elifi başka adamla 1 dakika yalnız brakamıyor elif hemen onunla birşeyler yapar diye zaten elifte bunu belirtiyor ömere buyüzden bizi takipe ttin diye falan bunu özellikle bu düşünceyi seyircinin kafasına sokmaya çalısıryorlar öte yandan nuluferin metinle olan kasetide sürekli gündemde
senaristler özellikle elifin ailesini daha doğrusu o kadınları basit kadın oalrak göstermeye çalısıyorlar bende bir kadın olarak ilk bölümden çok rahatsız olup foruma yazmıştım sibel
sırf bakire diye kıza edilmeyen laf kalmamıştı ve elifin ailesi sibel bakireyse aşk yaşamıyordur babamla diye düşnüdüler ayol açık açık aşk yaşayan herkes bunu yapmak zorundadır bunu yapmayan sevgili olamaz mesajı veriliyor bu dizide taa ilk bölümden bu bölüme kadar bu algıyı oluşturmaya çalısıyorlar bizim ergen kızlarımızın aklı zaten karışık bu dizide çok güzel yol gösteriyor onlara dizinin bu yönünü hiç beğenmiyorum bu unsur koca sezona bence gölge düşürmüştür ben kendi açımdan söylüyorum herkesin düşüncesi kendine benim için gölge düşürmüştür koca sezona oyüzden şimdirik genel yorum bile yapmıcam 😵😵
Ömer ilk kez aşık oldu bunu atlıyorsun :) Elif'le yaşadıklarını Elif'e karşı hissettiklerini daha önce hiç yaşamamış ki Ömer Arda'yla konuştuğu sahnede bu aşk mı diye sormuştu.Sibel'e aşık olmuş olsaydı bu hissettiklerinin aşk olduğunu bilirdi. :) Sibel'le sinema sahnelerinde de gerçek aşk yok gibi birşey demişti Sibel bozulmuştu :D
Elif&Ömer arasında ilk tanışmalarından itibaren müthiş bir çekim vardı.Ve bu çekime daha fazla dayanamılar çünkü aşıklar Ömer'in Levent'le Elif'i takip etmesinin sebebi Elif Levent'le öpüşür mü acaba sorusu değil Elif'i kaybetme korkusu :) sağolsun Arda da dün akşam iyi gaz verdi Ömer'e Ömer'de daha fazla duygularına engel olamadı ve aşık bir adam gibi davrandı

Atvyi açdım birde ne göreyim :D sezon finali tekrarı var.
Bitti bitecek son sahne şuan.
Yazın bol bol tekrarları olaçak miş nasıl olsa.

Şu bölümü sabah akşam verseler bin defa izlerim. Ay Yapım bu sezon, sezon finallerine özenmiş belli oluyor :)

Huseyinin bi ortagi olmasi lazim yada intikam icin yapti sibel her turlu supriz oldu zaten
omerde yeni sezon kotu polis olacak
bu arada sibel martta gecenin bi korunde o kiyafetle nasil duruyor evden cikarken ceketi vardi diye hatirliyorum🙂
neyse dizi 2014 en iyisi bu sezon bos gecti zaten

ömerr levente bulaşmasa iyi olur daha doğrusu kime bulaştığından haberi yok memoliyle uğraştığını bilseydi ömerin suratını merak ederdim :F
Dedektif-Memoli-1.jpg

Huseyinin bi ortagi olmasi lazim yada intikam icin yapti sibel her turlu supriz oldu zaten
omerde yeni sezon kotu polis olacak
bu arada sibel martta gecenin bi korunde o kiyafetle nasil duruyor evden cikarken ceketi vardi diye hatirliyorum🙂
neyse dizi 2014 en iyisi bu sezon bos gecti zaten
zaten ortağı yada emir aldığı yerler var hüseyinin hatırlarsanız eğer ömer ilk bölümlerde sibelin vurulduu kulubeyi buluyor orda birisi ömere odunla vurup kulubeyi yakıyor o adamı herkes unutmuş durumda ya hüseyinin patronu var yada ortakları var 🙂🙂

Ortagi kesin var ama o zaman elmaslarin hepsi neden huseyinde ortagida yeni karakter olur buyuk ihtimal

bu arada dizi yan karakter sikintisi cekicek koca yalida bi bizim elif sag kaldi 🙂

sezon finali cok guzeldi ozellikle Elif&Omer sahneleri dun tekrari varmis kacirdim bakalim belki carsamba yine yayinlanir

Ortagi kesin var ama o zaman elmaslarin hepsi neden huseyinde ortagida yeni karakter olur buyuk ihtimal

bu arada dizi yan karakter sikintisi cekicek koca yalida bi bizim elif sag kaldi 🙂
ömerin basına vurup kulubeyi yakan başka biriydi yanı kesinlikle hüseyinle çalısanlar var ama ben ortaktan daha çok bir patron bekliyorum tayyar gibi bir patronu olursa hüseyinin bence dizi çok heyecan kazanır birde ömerle hüseyinin babaları kapalı çarşıda elmas işinde falandı galiba
öldürüşmüş ve suçluları bulunmamıstı buyüzden polis olmustu hüseyinle ömer
bence elifin babası öldürdü yada öldürenlerin içinde var oyüzden hüseyün elifin babasını ldürüyor bence elmaslar tabiki hüseyünde olucak o bir polis en güvenli yer hüseyinin yanı ondan kimse şüphelenmez oyüzden hüseyin saklıyor elmasları bence 🙂🙂

Bence Senaryoyu degistirdiler, dizinin ilk bölümlerinde Hüseyinin katil olmadigini düsündürecek pek cok olay var. Az önce izledim o kulübe sahnesini mesela Ömer kulübedeyken abisi cok rahat bir hali tavri var herhangi bir tedirginlik yoktu.

Bence Senaryoyu degistirdiler, dizinin ilk bölümlerinde Hüseyinin katil olmadigini düsündürecek pek cok olay var. Az önce izledim o kulübe sahnesini mesela Ömer kulübedeyken abisi cok rahat bir hali tavri var herhangi bir tedirginlik yoktu.
Bence başından beri katil Hüseyin olarak planlanıyordu.Hüseyin'in ısrarla Ömer'e Sibel'in kötü işlere bulaştığına inandırmak istemesi Ömer'in Van'a görevinin başına dönmesini istemesi buna örnek ayrıca Hüseyin'in bir yardımcısı var bence kulübede Ömer'in kafasına o kişi vurdu yardımcı olarak da aklıma Pelin geliyor sezon finalinde Hüseyin'le bakışmaları bir tuhaftı sanki :D

Bence başından beri katil Hüseyin olarak planlanıyordu.Hüseyin'in ısrarla Ömer'e Sibel'in kötü işlere bulaştığına inandırmak istemesi Ömer'in Van'a görevinin başına dönmesini istemesi buna örnek ayrıca Hüseyin'in bir yardımcısı var bence kulübede Ömer'in kafasına o kişi vurdu yardımcı olarak da aklıma Pelin geliyor sezon finalinde Hüseyin'le bakışmaları bir tuhaftı sanki :D
Ilk bölümler oldukca garip sonradan izleyince senaryo degisti gibime geliyor, fakat bölyede iyi oldu :)
Pelinin bakislarinda bi gariplik farketmedim zaten o olmasin ya cidden zaten en sevdigim karakter katil cikti birde Pelin yardimcisi cikarsa ben böyle dizinin :)))

Çarşamba günü büyük bölümünü izlemiştim fakat kaçırdığım sahneler vardı. İzledim.:D Güzeldi.:X

Elif ve Ömer aşkı cidden garip oldu ama bir ayrılıp bir barışıyor. Gerçi çok uzun süre mutlu olunca da senaryo yavaşlıyor.:D Güzel güzel.:D