Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

Otel odası sahnesi diyip durma aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor.Elif'i kıskanıyorum galiba :)
KPAnın en heyecan dolu bölümüydü...Gelecek bölüm umut dolu...Ömeri teselli edebilecek tek kişi Elif...:D
:A bu arada fragmanları hazırlayan kişi şu twiti atmış

Kpa 12 > Kpa 1,2,3.....8.9..11 :)) 12.bölüm baya iyi olacak galiba

Niye loo tahmin ettiğinde izlemeye başlıyon:F
tahmin ettiğimle alakası yok senaryo şu an 10 üzerinden 3-4 :X metin-tayyar-aslı vb. katil çıkarsa pek bir anlamo yok hepsinin öldürmek içni nedenleri var zaten ilgi çekici dğeil hikaye ama damat ya da zerrin çıakrsa yeniden bir hikayeyazmak zorundalar belki daha iyisini yazarlar

Kaydilse bile haftalık kaydeliyor siliniyordur sen bulutun kirası ne kadar ve aylık video ne kadar yer tutar biliyon mu))). Ayrıca ufak bir yerin buluta kaydetmesi pek karlı bir iş değil . Bu işin kolayı var polis gider el koyar güvenlik görüntülerine

internetten çevredeki bütün bilgisayalara gir hepsini güvenliğini kır bir aylık görüntüleri tara uzak görüntüden o gözlüklerle elifin babasını tanı.. Yok daha neler ))))

Hakikaten buna inanıyorsan ne diyeyim sağlık olsun )))

Polisiye zeka ister ..saçmalığın en son ugrayacagi yer polisiye
Diziyi niye gerçeğe yorumladın da bulutun kirasi falan kaça filan diye soruyon :F Sen bana şunu sordun "güvenlik kameraları ne ara internete bağlandı )))" bende sana cevabı söyledim :F

O gözlüklerle filan demen senaryo hatası değil casting hatası mı denir ne denir bilemem:X Öyle bişey. Her Hacker illa 4 göz olacak değil :A

aynen 12.bölüm Elif&Ömer aşkı için özel bir bölüm olacağından heyecan yaratmak için vermediler yarın çıksa bari :)
Yahu ben bu tıp öğrencisini ve annesini anlamadım.Tamam baban hasta acil paraya ihtiyacın var,hadi işi yaptın parayı aldın.Ordan gelecek olan paranın ne hayrı olur sana. :)

Yahu ben bu tıp öğrencisini ve annesini anlamadım.Tamam baban hasta acil paraya ihtiyacın var,hadi işi yaptın parayı aldın.Ordan gelecek olan paranın ne hayrı olur sana. :)
İşte salaklık zaten Haticede bir saflık varda annesi nasıl buna ikna olur akıl alır gibi değil anne demişken Zerrin'e ne demeli Aslı'nın karnında ki bebeği öldürecek hain kadın

tahmin ettiğimle alakası yok senaryo şu an 10 üzerinden 3-4 :X metin-tayyar-aslı vb. katil çıkarsa pek bir anlamo yok hepsinin öldürmek içni nedenleri var zaten ilgi çekici dğeil hikaye ama damat ya da zerrin çıakrsa yeniden bir hikayeyazmak zorundalar belki daha iyisini yazarlar

Tayyar , metinin bin oldurmedigi kesin elmaslari soyletmeden niye öldürsüler ki
Damat ve zerrin de pek hikaye yazdirmaz..

Ömerin öldürmesi için de gerekçe yok.. Oda katil değil . Zerrin niye öldürsün adam aldatıyor ki

Öldüren sahte elmaslarla gerçeklerini yer değiştiren biri olmalı.. Elmaların sahte olduğunu öğrendikleri için babayı ve sibeli vuruyor bu da olsa olsa bahar (tuvana)olur hem sibeli tanıyor hem babayı tanıyor ve elmaların peşinde

Ömerin öldürmesi için de gerekçe yok.. Oda katil değil . Zerrin niye öldürsün adam aldatıyor ki

Öldüren sahte elmaslarla gerçeklerini yer değiştiren biri olmalı.. Elmaların sahte olduğunu öğrendikleri için babayı ve sibeli vuruyor bu da olsa olsa bahar (tuvana)olur hem sibeli tanıyor hem babayı tanıyor ve elmaların peşinde
orası bnm sorunum değil :F şubuo niyeöldürsün diye senaryolaştırmak sema-eylem ikilsinin işi wowww dedirtecek bişi olursa ancak izlerim geçen bölüm bıraktım izlemeyi yapay bir aşk yaratma çabası içindeler :) sibel öleli 20-25 gün olmuş ömer elifin peşinde buradan çıkacak hikaye hiç gerçekçi değil bu tarz imkansız aşkları hep ilettirdi sema-eylem ikilisi karadayıda da yer gök aşkta da konu buydu :)

Diziyi niye gerçeğe yorumladın da bulutun kirasi falan kaça filan diye soruyon :F Sen bana şunu sordun "güvenlik kameraları ne ara internete bağlandı )))" bende sana cevabı söyledim :F

O gözlüklerle filan demen senaryo hatası değil casting hatası mı denir ne denir bilemem:X Öyle bişey. Her Hacker illa 4 göz olacak değil :A
Kactanesi internete bağlanır bir yada iki ya diğerleri. O görüntülerin hakerlarin bulması imkansız. Daha doğrusu saçmalık ötesi

Bahar olsaydı Elif'ten öğrendikten sonra Levent planını yapmazdi:X

Kactanesi internete bağlanır bir yada iki ya diğerleri. O görüntülerin hakerlarin bulması imkansız. Daha doğrusu saçmalık ötesi
Ya o cafede o bir-ikiden birisiyse??? :F

Bahar olsaydı Elif'ten öğrendikten sonra Levent planını yapmazdi:X

Ya o cafede o bir-ikiden birisiyse??? :F
Diziyi full izlemedim kaçırdım yerler olabilir bahar leventi niye elife yamiyor Eliften tüm bilgileri almak ailenin içine sokmak için.. Eliften herseyi öğrense levent olayına gerek yok

Bir iki kafeden denk gelmiş iyi ne şans bu pitircikta )))

orası bnm sorunum değil :F şubuo niyeöldürsün diye senaryolaştırmak sema-eylem ikilsinin işi wowww dedirtecek bişi olursa ancak izlerim geçen bölüm bıraktım izlemeyi yapay bir aşk yaratma çabası içindeler :) sibel öleli 20-25 gün olmuş ömer elifin peşinde buradan çıkacak hikaye hiç gerçekçi değil bu tarz imkansız aşkları hep ilettirdi sema-eylem ikilisi karadayıda da yer gök aşkta da konu buydu :)
Dizi baştan sona yapay aşki mi gerçek olsun )))

Dizi baştan sona yapay aşki mi gerçek olsun )))
önceki sema-eylem dizilerinde aşk çok tesadüfi olsa da bir yuusf-havvaya feride-mahir aşkı gerçekçi duruyordu belki oyunculardandır :)

kpanın sorunu farklı olucaz derkene klişeye boğulmak gibi fakirlik edebiyatı,imkansız aşklar, mutlu ama yoksul aile vs. zengin ama mutsuz aile vb:)

Diziyi full izlemedim kaçırdım yerler olabilir bahar leventi niye elife yamiyor Eliften tüm bilgileri almak ailenin içine sokmak için.. Eliften herseyi öğrense levent olayına gerek yok

Bir iki kafeden denk gelmiş iyi ne şans bu pitircikta )))
Bahar zaten küçüklükten beridir o evin içinde Elif onu kardeşi gibi görüyoyr. O da Elif'in her b..unu biliyor ki:X Elif aşık olunca resim yapar filan dedi bize öyle sahnelerde gösterdiler:X

O Hacker oğlan pıtırcıga bugun yarın ilanı aşk eder, o yuzden o bir-iki ye denk gelmiştir:F Oğlan azimle pırtlayıp taşi delmiş kız için:F

Bahar zaten küçüklükten beridir o evin içinde Elif onu kardeşi gibi görüyoyr. O da Elif'in her b..unu biliyor ki:X Elif aşık olunca resim yapar filan dedi bize öyle sahnelerde gösterdiler:X

O Hacker oğlan pıtırcıga bugun yarın ilanı aşk eder, o yuzden o bir-iki ye denk gelmiştir:F Oğlan azimle pırtlayıp taşi delmiş kız için:F
Bahar ailenin içindeyse baharın levent planı sacma oluyor. Başta bahar şirketi ele geçirsin diye leventi soktu sonra herkes elmeasci oldu birden o da var ))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777