Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

kpa nın geçeciğini mi düşünüyon demet dayanağınla:A

baktım da tweetlerine tuabiyi de destekliyormuş demet bırakması iyi olmuşbence:X
Demet tubaya her daim güzel şeyler söyler ayıp olmasın diye yazmıştır ))) demet izledi diye sevinenler ilginç ya kadınin her açıklaması pot bir ara diyarbakirli gafi vardı gülmekten kırıldım )))

Aklımda bile yoktu laa demet :F:F
vallahi my de bir sülüman bir mişrima kaldı bu haliyle de 2 reytingin altına inmediyse fark durum vahim:A

Demet tubaya her daim güzel şeyler söyler ayıp olmasın diye yazmıştır ))) demet izledi diye sevinenler ilginç ya kadınin her açıklaması pot bir ara diyarbakirli gafi vardı gülmekten kırıldım )))
hiç o açıdan bakmamıştım :F

Ya benim anlamadigim bir sey var. Bu Sibel'in annesi, para icin digeri kizini da atese atacak. O para da ameliyat icin gerekli. Ama benim anlamadigim nokta, bu ana daha gecen bölümlerde bankaya gidip 1.500 TL cekmedi mi? O hesapta 57.000 TL vardi? E ameliyat icin 20.000 TL lazim? Niye cekmiyor ki? Kocasinin ölmesini mi istiyor?!

Ya benim anlamadigim bir sey var. Bu Sibel'in annesi, para icin digeri kizini da atese atacak. O para da ameliyat icin gerekli. Ama benim anlamadigim nokta, bu ana daha gecen bölümlerde bankaya gidip 1.500 TL cekmedi mi? O hesapta 57.000 TL vardi? E ameliyat icin 20.000 TL lazim? Niye cekmiyor ki? Kocasinin ölmesini mi istiyor?!
Sibel'in bankada 57 bin TLsi vardı..Fatma hanım 20 bin TL daha gereikyor dedi kızı ile konuşurken....:)

Aynen, cok sinir bozucu bir karakter. Aglamasi falan :D
Fragman çıkmadı muhtemelen bizi heyecanla bırakmak istediler.zaten verselerdi de o sahnenin devamını vereceklerdi.Ama en azında Elif in bölüm sonunda Ömer çıldırdığındaki panik hali yardım etmek ister bir hali vardı.Muhtemelen yardım etmek isteyecekte Ömer ne tepki verecek onu merak ediyorum.Ya Elif in kendini teselli etmesine izin verecek yada Elif i istemeden olsa da o anın verdiği sinir ve öfke sebebiyle canını acıtacak.

Ömer o kıza öyle bak bak sonra umut mu verdim de tey Allah'ım.:D

Fragman çıkmadı muhtemelen bizi heyecanla bırakmak istediler.zaten verselerdi de o sahnenin devamını vereceklerdi.Ama en azında Elif in bölüm sonunda Ömer çıldırdığındaki panik hali yardım etmek ister bir hali vardı.Muhtemelen yardım etmek isteyecekte Ömer ne tepki verecek onu merak ediyorum.Ya Elif in kendini teselli etmesine izin verecek yada Elif i istemeden olsa da o anın verdiği sinir ve öfke sebebiyle canını acıtacak.

Ömer o kıza öyle bak bak sonra umut mu verdim de tey Allah'ım.:D
Bence o öfke ile aninin verdigi sinir ve öfke sebebiyle canini acitacak. Belli yani. :D Sonra da sinirlendigi icin bölümünün boyunca özür dilemek icin cabalayacak. :)

Bölümün sonu gercekten süper olmus, az önce bitirdim bölümü. Acaip bir detay ortaya cikmis. Iyi incelenmesi gerek. :)

Fragman cikacaktir. Fragmanin bir tanesi ise Ömer'in canini yakacagi Elif'in aglamalari ve Ömer'in cabalari olacaktir. :D

Ömerim bu bölüm çok centilmendi :D ve sonunda kıskanç Ömer'ide gördük bu bölüm süperdi :D
ben demiştim metin o koz işini braktı diye :Z:Z:Z
katil kimmiş banada yazsana özelden az önce okudum çatladım vlla yaz çabuk 🙂🙂
çatlıcam vlla 😳😳

Son düzenleme:
Dünkü bölüm çok iyiydi ve hatta en iyi bölümlerden biriydi.Özerlikle bölümün sonu harikaydı. :)

Ömer bölüm sonunda.Şahane bir oyunculuk sergiledi.
Öyle iyi öyle duygulu öyle yoğun olmuş ki son sahne, ne desem ne desek az.:)
Aynen kamera görüntülerinde kendisi Sibel'i aradağı zaman ona yıllardır nasıl yalanlar söylediğini görmek gerçekten bir insan için çok büyük şoktu ve Engin Akyürek bu şoku harika bir oyunculukla sergiledi. :)

Aynen kamera görüntülerinde kendisi Sibel'i aradağı zaman ona yıllardır nasıl yalanlar söylediğini görmek gerçekten bir insan için çok büyük şoktu ve Engin Akyürek bu şoku harika bir oyunculukla sergiledi. :)
Çay sahnesi,tatlı sahnesi,mont sahnesi,Ömer'in kıskanması bir de üstüne Elif'e ''senin misafirin var galiba'' demesi, Aslı'nın olayı,...Ama son sahne hepsini alıp götürdü aklımdan.:)

Çay sahnesi,tatlı sahnesi,mont sahnesi,Ömer'in kıskanması bir de üstüne Elif'e ''senin misafirin var galiba'' demesi, Aslı'nın olayı,...Ama son sahne hepsini alıp götürdü aklımdan.:)
Aynen son sahne dizinin en harika sahnelerinden birisiydi bakalım önümüzdeki hafta neler olacak merakla bekliyorum.Ama bölümün en güzel sahnelerinden biri Ömer'in "arkadaşız" dedikten sonra pişman olması oldu.Yani bu artık Ömerin de sevdiğini ıspatladı. :)

Aynen son sahne dizinin en harika sahnelerinden birisiydi bakalım önümüzdeki hafta neler olacak merakla bekliyorum.Ama bölümün en güzel sahnelerinden biri Ömer'in "arkadaşız" dedikten sonra pişman olması oldu.Yani bu artık Ömerin de sevdiğini ıspatladı. :)
Aferin Ömer'e kız seni bayıla bayıla öpsün sen biz arkadaşız de bravaaa :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21