kadının kalbi dayanmamıştır o kadar dramaDemet ne izlerse zirvede oluyor dipnotumu düşeyim şimdiden @xemrexxx![]()
ayrıca demet bu kez yanlış seçim yapmışş gibi kuzey güneyin merhametin yapamadığını yapacak güçte değil kpa
kadının kalbi dayanmamıştır o kadar dramaDemet ne izlerse zirvede oluyor dipnotumu düşeyim şimdiden @xemrexxx![]()
Hayır levent baştan beridir elmas için vardı. Bahar Levent'i zorla ikna etti. Elmasları filan söyledi Levent'e Levent'te öyle kabul etti. Bahar'da bilmiyordu elmesaları Eliften duyunca o da şaşirdiBahar ailenin içindeyse baharın levent planı sacma oluyor. Başta bahar şirketi ele geçirsin diye leventi soktu sonra herkes elmeasci oldu birden o da var ))))
Alintilarken 4.sa yi eklemssin ordan karıştıSaatini değil konunun artık sıkıcı olduğunu belirtmiş orda![]()
ağlamaklı dizilere ne diyordukkadının kalbi dayanmamıştır o kadar drama
ayrıca demet bu kez yanlış seçim yapmışş gibi kuzey güneyin merhametin yapamadığını yapacak güçte değil kpa![]()
bneyse zaten twitter ahalisi cevabı vermiş demete my ile ilgili tweetler 300+ retweet alırken kpa tweeti 100 rt bile alamamışağlamaklı dizilere ne diyordukDram demiyorduk
![]()
İlk başta elmasını peşinde değildi neyse önemli değil bu durumda leventin sokulması baharın içeden daha net bilgilerin alması için.. Eğer bahar, elmaslari elifin bildiğini öğrendikten sonra levent planını yaptıysa dediğimi daha da doğruluyorHayır levent baştan beridir elmas için vardı. Bahar Levent'i zorla ikna etti. Elmasları filan söyledi Levent'e Levent'te öyle kabul etti. Bahar'da bilmiyordu elmesaları Eliften duyunca o da şaşirdi![]()
O twiti tıkla bak ne yazmiş milletbneyse zaten twitter ahalisi cevabı vermiş demete my ile ilgili tweetler 300+ retweet alırken kpa tweeti 100 rt bile alamamış![]()
Pislik kadın dağıttı Ömer'i Elif Ömer'in bu halini gördükten sonra kara para akladığını söyleyeceği varsa bile söylemez artık gözü korkmuştur kızın@*Dream* Sibel'in belli ki gözü yükseklerdeymiş. Ne kadar da soğukkanlı çıktı.. Belli ki iyi de oyuncuymuş, nasıl da kandırmış Ömer'i..![]()
baktım çoğu bebeğini sormuş kadınaO twiti tıkla bak ne yazmiş milletÖzellikle sondan 2. tweete bak
![]()
İşine gelmemiştir zaarbaktım çoğu bebeğini sormuş kadınaama sondan 1-2 ortası başı sonu diye incelemedim
![]()
meral okaylı olan mıİşine gelmemiştir zaarÇolugu çocugu, şarkı türkü değil dizilerle ilgili olanlara bak
Sondan 2.yi harbiden oku laaF
Ömer Elif'i kıskandı,Elif Ömer'i kıskandı.Daha fazla kıskanma sahneleri olsun please.Pislik kadın dağıttı Ömer'i Elif Ömer'in bu halini gördükten sonra kara para akladığını söyleyeceği varsa bile söylemez artık gözü korkmuştur kızın![]()
zaten ece-melek-sema-eylem-kerem-pınar üst üste koy bir meral okay etmez o mesajda bişi yok yani
Yooo Meral'a lafım yokzaten ece-melek-sema-eylem-kerem-pınar üst üste koy bir meral okay etmez o mesajda bişi yok yani![]()
My bitti demetin aklı yeni mi gelmiş ))) bir hafta daha dayanıp birakaydi )))bneyse zaten twitter ahalisi cevabı vermiş demete my ile ilgili tweetler 300+ retweet alırken kpa tweeti 100 rt bile alamamış![]()
kpa nın geçeciğini mi düşünüyon demet dayanağınlaYooo Meral'a lafım yokOrdaki laf sonra cozuttu diyor
Neyse bn kaçar sen heycanla reytingleri bekle
![]()
baktım da tweetlerine tuabiyi de destekliyormuş demet bırakması iyi olmuşbenceMy bitti demetin aklı yeni mi gelmiş ))) bir hafta daha dayanıp birakaydi )))
Aklımda bile yoktu laa demetkpa nın geçeciğini mi düşünüyon demet dayanağınla
baktım da tweetlerine tuabiyi de destekliyormuş demet bırakması iyi olmuşbence![]()