Otel odası sahnesi diyip durma aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor.Elif'i kıskanıyorum galiba
KPAnın en heyecan dolu bölümüydü...Gelecek bölüm umut dolu...Ömeri teselli edebilecek tek kişi Elif...![]()
Kpa 12 > Kpa 1,2,3.....8.9..11
Otel odası sahnesi diyip durma aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor.Elif'i kıskanıyorum galiba
KPAnın en heyecan dolu bölümüydü...Gelecek bölüm umut dolu...Ömeri teselli edebilecek tek kişi Elif...![]()
tahmin ettiğimle alakası yok senaryo şu an 10 üzerinden 3-4Niye loo tahmin ettiğinde izlemeye başlıyon![]()
Fragmanı bilerek yayınlamadılar anam babam bizi merektan ölsünler diye yoksa çoktan çıkmıştır.bu arada fragmanları hazırlayan kişi şu twiti atmış
Kpa 12 > Kpa 1,2,3.....8.9..11) 12.bölüm baya iyi olacak galiba
aynen 12.bölüm Elif&Ömer aşkı için özel bir bölüm olacağından heyecan yaratmak için vermediler yarın çıksa bariFragmanı bilerek yayınlamadılar anam babam bizi merektan ölsünler diye yoksa çoktan çıkmıştır.![]()
Diziyi niye gerçeğe yorumladın da bulutun kirasi falan kaça filan diye soruyonKaydilse bile haftalık kaydeliyor siliniyordur sen bulutun kirası ne kadar ve aylık video ne kadar yer tutar biliyon mu))). Ayrıca ufak bir yerin buluta kaydetmesi pek karlı bir iş değil . Bu işin kolayı var polis gider el koyar güvenlik görüntülerine
internetten çevredeki bütün bilgisayalara gir hepsini güvenliğini kır bir aylık görüntüleri tara uzak görüntüden o gözlüklerle elifin babasını tanı.. Yok daha neler ))))
Hakikaten buna inanıyorsan ne diyeyim sağlık olsun )))
Polisiye zeka ister ..saçmalığın en son ugrayacagi yer polisiye
Yahu ben bu tıp öğrencisini ve annesini anlamadım.Tamam baban hasta acil paraya ihtiyacın var,hadi işi yaptın parayı aldın.Ordan gelecek olan paranın ne hayrı olur sana.aynen 12.bölüm Elif&Ömer aşkı için özel bir bölüm olacağından heyecan yaratmak için vermediler yarın çıksa bari![]()
İşte salaklık zaten Haticede bir saflık varda annesi nasıl buna ikna olur akıl alır gibi değil anne demişken Zerrin'e ne demeli Aslı'nın karnında ki bebeği öldürecek hain kadınYahu ben bu tıp öğrencisini ve annesini anlamadım.Tamam baban hasta acil paraya ihtiyacın var,hadi işi yaptın parayı aldın.Ordan gelecek olan paranın ne hayrı olur sana.![]()
tahmin ettiğimle alakası yok senaryo şu an 10 üzerinden 3-4metin-tayyar-aslı vb. katil çıkarsa pek bir anlamo yok hepsinin öldürmek içni nedenleri var zaten ilgi çekici dğeil hikaye ama damat ya da zerrin çıakrsa yeniden bir hikayeyazmak zorundalar belki daha iyisini yazarlar
orası bnm sorunum değilTayyar , metinin bin oldurmedigi kesin elmaslari soyletmeden niye öldürsüler ki
Damat ve zerrin de pek hikaye yazdirmaz..
Ömerin öldürmesi için de gerekçe yok.. Oda katil değil . Zerrin niye öldürsün adam aldatıyor ki
Öldüren sahte elmaslarla gerçeklerini yer değiştiren biri olmalı.. Elmaların sahte olduğunu öğrendikleri için babayı ve sibeli vuruyor bu da olsa olsa bahar (tuvana)olur hem sibeli tanıyor hem babayı tanıyor ve elmaların peşinde
Kactanesi internete bağlanır bir yada iki ya diğerleri. O görüntülerin hakerlarin bulması imkansız. Daha doğrusu saçmalık ötesiDiziyi niye gerçeğe yorumladın da bulutun kirasi falan kaça filan diye soruyonSen bana şunu sordun "güvenlik kameraları ne ara internete bağlandı )))" bende sana cevabı söyledim
O gözlüklerle filan demen senaryo hatası değil casting hatası mı denir ne denir bilememÖyle bişey. Her Hacker illa 4 göz olacak değil
![]()
Bahar olsaydı Elif'ten öğrendikten sonra Levent planını yapmazdiTayyar , metinin bin oldurmedigi kesin elmaslari soyletmeden niye öldürsüler ki
Damat ve zerrin de pek hikaye yazdirmaz..
Ömerin öldürmesi için de gerekçe yok.. Oda katil değil . Zerrin niye öldürsün adam aldatıyor ki
Öldüren sahte elmaslarla gerçeklerini yer değiştiren biri olmalı.. Elmaların sahte olduğunu öğrendikleri için babayı ve sibeli vuruyor bu da olsa olsa bahar (tuvana)olur hem sibeli tanıyor hem babayı tanıyor ve elmaların peşinde
Ya o cafede o bir-ikiden birisiyse???Kactanesi internete bağlanır bir yada iki ya diğerleri. O görüntülerin hakerlarin bulması imkansız. Daha doğrusu saçmalık ötesi
Diziyi full izlemedim kaçırdım yerler olabilir bahar leventi niye elife yamiyor Eliften tüm bilgileri almak ailenin içine sokmak için.. Eliften herseyi öğrense levent olayına gerek yokBahar olsaydı Elif'ten öğrendikten sonra Levent planını yapmazdi
Ya o cafede o bir-ikiden birisiyse???![]()
Dizi baştan sona yapay aşki mi gerçek olsun )))orası bnm sorunum değilşubuo niyeöldürsün diye senaryolaştırmak sema-eylem ikilsinin işi wowww dedirtecek bişi olursa ancak izlerim geçen bölüm bıraktım izlemeyi yapay bir aşk yaratma çabası içindeler
sibel öleli 20-25 gün olmuş ömer elifin peşinde buradan çıkacak hikaye hiç gerçekçi değil bu tarz imkansız aşkları hep ilettirdi sema-eylem ikilisi karadayıda da yer gök aşkta da konu buydu
![]()
Demet Akalin Kurt @DemetAkalin · 4 sa.önceki sema-eylem dizilerinde aşk çok tesadüfi olsa da bir yuusf-havvaya feride-mahir aşkı gerçekçi duruyordu belki oyunculardandırDizi baştan sona yapay aşki mi gerçek olsun )))
Kpa sanki bir saat ))) kpa uzattığı için my uzatıyor ki ))))Demet Akalın'da doğru yolu bulmuş
Demet Akalin Kurt @DemetAkalin · 4 sa.
Ufff zevkle seyredilmekten cikdin be muhtesem valla seneler sonra zapppp kara paraya bakiyim
Bahar zaten küçüklükten beridir o evin içinde Elif onu kardeşi gibi görüyoyr. O da Elif'in her b..unu biliyor kiDiziyi full izlemedim kaçırdım yerler olabilir bahar leventi niye elife yamiyor Eliften tüm bilgileri almak ailenin içine sokmak için.. Eliften herseyi öğrense levent olayına gerek yok
Bir iki kafeden denk gelmiş iyi ne şans bu pitircikta )))
Saatini değil konunun artık sıkıcı olduğunu belirtmiş ordaKpa sanki bir saat ))) kpa uzattığı için my uzatıyor ki ))))
Demet ne izlerse zirvede oluyor dipnotumu düşeyim şimdiden @xemrexxxDemet Akalın'da doğru yolu bulmuş
Demet Akalin Kurt @DemetAkalin · 4 sa.
Ufff zevkle seyredilmekten cikdin be muhtesem valla seneler sonra zapppp kara paraya bakiyim
Bahar ailenin içindeyse baharın levent planı sacma oluyor. Başta bahar şirketi ele geçirsin diye leventi soktu sonra herkes elmeasci oldu birden o da var ))))Bahar zaten küçüklükten beridir o evin içinde Elif onu kardeşi gibi görüyoyr. O da Elif'in her b..unu biliyor kiElif aşık olunca resim yapar filan dedi bize öyle sahnelerde gösterdiler
O Hacker oğlan pıtırcıga bugun yarın ilanı aşk eder, o yuzden o bir-iki ye denk gelmiştirOğlan azimle pırtlayıp taşi delmiş kız için
![]()