Ömerim bu bölüm çok centilmendiElif, Ömer'in ikramını geri çevirmez.
Ömerim bu bölüm çok centilmendiElif, Ömer'in ikramını geri çevirmez.
süper ses ortam HD kamera filan demişssin hangi sahne?Hangisinden bahsediyorsun
Yok be mynin kalitesini çeyreği yok elif bir giyiniyor gören evde kalmış ev kızı o villayi onlara hayrına vermişler bu bölüm bir etek vardı ben 20 yıl önce çocukken mahallede ablalar giyerdi )))))bir de bu dizi my nin reytinglerini alacak seneye dersin @Forumdash .ss
Sen izlemedin bileNeden şaşırmadım acep
sema-eylemin polisiyeyi beceremeyeceği belliydi tek umut senaryoyu uzun süre yazmalarıyıd belki özenli gelmişlerdir dedim ama olmadı
Ömerin yalnız Elif'ime arkadaşız demeyeydi iyiydi.Ömerim bu bölüm çok centilmendive sonunda kıskanç Ömer'ide gördük bu bölüm süperdi
![]()
Son sahnede pıtırcık gösterdi yasüper ses ortam HD kamera filan demişssin hangi sahne?
ilk 10 bölüm yetti de arttı resmen dizi öncesi polisiye üzerine açıklamalar yalan olduSen izlemedin bileBoş gazel okuma
![]()
O sahneden önce bakışlar fenaydı yalnız Ömer hemen kendini frenleyip arkadaşız ayağına getirdi lafı ama kendide pişman oldu tabiÖmerin yalnız Elif'ime arkadaşız demeyeydi iyiydi.![]()
geçen haftaki spor kıyafeti unutulmaz alta eşofman üste dantelYok be mynin kalitesini çeyreği yok elif bir giyiniyor gören evde kalmış ev kızı o villayi onlara hayrına vermişler bu bölüm bir etek vardı ben 20 yıl önce çocukken mahallede ablalar giyerdi )))))
Sİbel ile Elif'in babasının görüntülerinde nerde ses süper ortamdı??? Nerde HD'ydi?? Bize gösterilen konuşmaları diyorsan bi yuhu hak etttinSon sahnede pıtırcık gösterdi ya
Arkadaşız demek istemiyor aslında. Önceden bunu rahatlıkla söylüyordu. Şimdi aşkla dolmaya başladı kalbi..O sahneden önce bakışlar fenaydı yalnız Ömer hemen kendini frenleyip arkadaşız ayağına getirdi lafı ama kendide pişman oldu tabi
Yatağında Elif'e msj atmaya çalışan halleri neydi öyle ergen aşıklar gibi![]()
Geçen bölüm pek bakamadım desene destan yazıyor ay yapım ))))geçen haftaki spor kıyafeti unutulmaz alta eşofman üste dantelgibi orası burası açık bişi
![]()
bari aşk-ı memnudaki kıyafetleri kullansalardı atmamışlarsa kat kat daha iyidir şu anki kıyafetlerdenGeçen bölüm pek bakamadım desene destan yazıyor ay yapım ))))
Bittircik anlattı ya herseyi bire bir malum mü oldu ona )))o görüntülerin ağzı açık izlenecek neyi var iki kişi uzaktan konuşuyor )))Sİbel ile Elif'in babasının görüntülerinde nerde ses süper ortamdı??? Nerde HD'ydi?? Bize gösterilen konuşmaları diyorsan bi yuhu hak etttin![]()
aynen öyle 12.bölüm Elif Ömer açısından efsane olacak benceArkadaşız demek istemiyor aslında. Önceden bunu rahatlıkla söylüyordu. Şimdi aşkla dolmaya başladı kalbi..![]()
İlk 3 bölüm polisiye üzerineydi. SOnrasında biraz aşka sardılar.Şu son 3 bölümdür aşk ağırlıklı yoksa 13 bölümün(s.final dahil) 7-8 bölümü polisiyeilk 10 bölüm yetti de arttı resmen dizi öncesi polisiye üzerine açıklamalar yalan olduilk bölümlerden itibaren bir elif-ömer aşkı diye tutturdular izleyici de inanmadı bu aşka tabi
![]()
Berenin eskilerini kulanmayi seviyor tuba kıyafetlerini de kullanır ne olacak )))bari aşk-ı memnudaki kıyafetleri kullansalardı atmamışlarsa kat kat daha iyidir şu anki kıyafetlerden![]()
sen 5 dkk polisiye görsen polisiye diyorsun tamamınaİlk 3 bölüm polisiye üzerineydi. SOnrasında biraz aşka sardılar.Şu son 3 bölümdür aşk ağırlıklı yoksa 13 bölümün(s.final dahil) 7-8 bölümü polisiye![]()
hayatının hatasını yaptı kız