yav he he izlemesem yutturucanOrda fakiriz yoksuluz dileniyoruz edebiyatı yapmıyorOrda her orta aile gibi maddi sıkıntısını dile getiriyorlar.
sibelin ailesi konusuna hiç girmiyorum kara para aklayan biri çulsuz olacak değil ya
yav he he izlemesem yutturucanOrda fakiriz yoksuluz dileniyoruz edebiyatı yapmıyorOrda her orta aile gibi maddi sıkıntısını dile getiriyorlar.
Kendini yoruyorsun boşuna onlar anticilik yapıyor seni dizi keyfinden alıkoyuyorlar.Orda fakiriz yoksuluz dileniyoruz edebiyatı yapmıyorOrda her orta aile gibi maddi sıkıntısını dile getiriyorlar.
Ahh şunlara laf anlatmaktan bide ben yorumlayabilsem
işte bu olmadı hacıBugune bugun artık güvenlik sistemleri internete bağlılar. İşe giden kadın evdeki güvenlik kamerasıyla cocugna bakabiliyor. Hem ne biliyosun o cafeninde güvenlik sistemi internet üzerinden (buluta) kaydediliyor???
Ömer parasını çeyize saklıyordu şimdi aileye destek cıkıcak.Adam dizinin başinda Van'daydı ne diyon yahuyav he he izlemesem yutturucanbir komiser maaşı 2.9 en az düz hesap 6000 gelirleri var aylk en az (bir babalarının annelerinin birinin emekli maaşı varsa ettin 7000--7500) bu ailenin kızı zaten üstüme giyecek bir şeyim yok ki diyip dudak büzüyor üstüne çatısı akan evi tamir ettiremiyorlar maşallah
sibelin ailesi konusuna hiç girmiyorum kara para aklayan biri çulsuz olacak değil ya![]()
Ben gayet keyifle izledimKendini yoruyorsun boşuna onlar anticilik yapıyor seni dizi keyfinden alıkoyuyorlar.
Sen onu bırak etki altında kalmadan söyle bölümü beğendin mi?
@destere kardeş hoşgeldin yorum yaparken bir yandan da aklımda hep sen vardın.![]()
yav he he zaten metinle buluşuyor ediyor bir hiç için ne yaptığını bilmeden yapıyorÖmer parasını çeyize saklıyordu şimdi aileye destek cıkıcak.Adam dizinin başinda Van'daydı ne diyon yahu
Sibel kuryeydi para akladıgını bilmiyor. İzlemiyorsun sus daha![]()
Malum şahsın hareketleri bu bölüm çok dikkat çekiciydi dimi?Hannibal'ın sonunu sevmeyen @destere katil için ne diyecek acaba?Ömer parasını çeyize saklıyordu şimdi aileye destek cıkıcak.Adam dizinin başinda Van'daydı ne diyon yahu
Sibel kuryeydi para akladıgını bilmiyor. İzlemiyorsun sus daha
Ben gayet keyifle izledim@*Dream* in zoom yaptılar demesinden sonra odakladım zaten
![]()
O benimde aklıma geldi Ömer bir yıkımı daha kaldıramaz Elif anlatsın biran önce diycem de Ömer'i kaybetme korkusuna anlatamaz kiElif her şeyi hemen söylesin Ömer'e,Elif asla bi Sibel olmasın!!!
Benim o yorumumdan sonra tahmin etmişmiydin kim olduğunuÖmer parasını çeyize saklıyordu şimdi aileye destek cıkıcak.Adam dizinin başinda Van'daydı ne diyon yahu
Sibel kuryeydi para akladıgını bilmiyor. İzlemiyorsun sus daha
Ben gayet keyifle izledim@*Dream* in zoom yaptılar demesinden sonra odakladım zaten
![]()
Ben seni uyudu sanmıştım.O benimde aklıma geldi Ömer bir yıkımı daha kaldıramaz Elif anlatsın biran önce diycem de Ömer'i kaybetme korkusuna anlatamaz ki![]()
Sibel olayını bu bölümle anlattılar. Sana söyleyip sonra da benim karşima geçip ben diziyi izlemiyorum ordan burdan ögrendim diyecen yine basitleştirecenyav he he zaten metinle buluşuyor ediyor bir hiç için ne yaptığını bilmeden yapıyorayrıca bu kıza para gelmiyorsa ne diye bu işi yapıyordu
ömerin parasını falan bilmem senaristler klişe yaratıcaz diye senaryoyu batırıyorlar
senaryodaki hataları bırak en önemlisi şu kıyafetlere bir çare bulsunlar bunlar yalılı değil de sonradan görme gibi giyiniyor![]()
Evet aklımdan geçti ama tam ehemmiyet veremedimO benimde aklıma geldi Ömer bir yıkımı daha kaldıramaz Elif anlatsın biran önce diycem de Ömer'i kaybetme korkusuna anlatamaz ki
Benim o yorumumdan sonra tahmin etmişmiydin kim olduğunu![]()
artık izlemiyim ilk 10 bölüm hızlandırarak da olsa yetti de arttıSibel olayını bu bölümle anlattılar. Sana söyleyip sonra da benim karşima geçip ben diziyi izlemiyorum ordan burdan ögrendim diyecen yine basitleştirecenGelmem sbu oyuna sana spoi vererk
aha gene sayıp sayıp bi bilemicem lafı daha
Cemil ipekçinin eline düş emiValla ben kadın olmadiğim için ne giyiyorlar ne ediyorlar moda nedir bilmem. Ömer benim gibi rahat giyiniyor o bana yeter
Ömerin modasını takip ediyorum o yuzden. Bana ne Elif ne giymiş etmiş
![]()
Ben seni uyudu sanmıştım.
Elif sarılınca nasıl nasıl koydu elini Elif'in sırtına .Aslında sımsıkı sarılmak istiyor da kendiyle verdiği mücadele büyük..![]()
harbiden ne dicekMalum şahsın hareketleri bu bölüm çok dikkat çekiciydi dimi?Hannibal'ın sonunu sevmeyen @destere katil için ne diyecek acaba?
Tamam sence katil kim???artık izlemiyim ilk 10 bölüm hızlandırarak da olsa yetti de arttıkatil ilginçbiri çıkmazsa izleme ihtimalim de yok
ayrıca kıyafet konusunda tybanın fanları bile aynı görüşte çok kötü giydiriyorlarr dizide![]()
Bende ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım valla senaristler tam sürpriz yapmışlarSibel olayını bu bölümle anlattılar. Sana söyleyip sonra da benim karşima geçip ben diziyi izlemiyorum ordan burdan ögrendim diyecen yine basitleştirecenGelmem sbu oyuna sana spoi vererk
aha gene sayıp sayıp bi bilemicem lafı daha
Cemil ipekçinin eline düş emiValla ben kadın olmadiğim için ne giyiyorlar ne ediyorlar moda nedir bilmem. Ömer benim gibi rahat giyiniyor o bana yeter
Ömerin modasını takip ediyorum o yuzden. Bana ne Elif ne giymiş etmiş
Evet aklımdan geçti ama tam ehemmiyet veremedimO karaktere çok alişmiştim yaa
Ordan koydu biraz
![]()
Daha yeni bitti bölüm dur üstünden 12 saat geçsin.uyumadım netten yeniden ElMer sahnelerini izledim de
Ömer bu bölüm baya baya belli etti dugularını 12.bölüm ElMer aşkı için milat olacak![]()
Valla 9 ve 10.bölümler Elmer adına kötü geçince 11.bölüm ilaç gibi geldi tekrarlarına hemen başladımDaha yeni bitti bölüm dur üstünden 12 saat geçsin.
Bölüm bombaydı özellikle ben Elmer için bu kadar çok şey beklemiyordum ama Elif'in yine dayanamayıp Ömer'e sarılması sonra özür dilemesi çok hoştu ve tabi Ömer'in İtalyanca olur öyle şeyler demesi.![]()
adaylara tek tek bakalım:
Net tahminin olarak Zerrin ve Damat diyorsun olarak sayıyorumadaylara tek tek bakalım:
aslı değil anlaşılmıştır herhalde artık
zerrin: katil çıkması en büyük sürpriz olur
metin:katil çıkarsa şaşırmam tayyara pek sevmiyor oyun oynaması muhtemel
bahar-levent-başkomiser (tayyarınadamı olan) katil çıkması çok saçma olacak kişiler
aslının kocası: zerrin ile birlikte en çok katil çıkmasını istediğim kiş izaten tayyarın sevgilisi ile de ilişkisi var bu işleri planlı yapmış olsa falan dicem ama o adamda oyunculuğun oy u yok
tayyar reyiz:katil çıkarsa şaşırmam ama senaryo daha da bozulur
uzun lafın sopası katil zerrin ya da damat çıkarsa ve hikaye yeni bir yöne giderse anca kurtarır dizi![]()
Otel odası sahnesi diyip durma aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor.Elif'i kıskanıyorum galibaValla 9 ve 10.bölümler Elmer adına kötü geçince 11.bölüm ilaç gibi geldi tekrarlarına hemen başladımher sahneleri defalarca izlemeye değer
12 de itiraf gelse 13.bölümde de otel sahneleri varmışElMer'e doyacağız gibi
net tahmin demiyorum katil bu ikiliden biri çıkarsa izlemeye tekrar başlarım diyorumNet tahminin olarak Zerrin ve Damat diyorsun olarak sayıyorum![]()
Niye loo tahmin ettiğinde izlemeye başlıyonnet tahmin demiyorum katil bu ikiliden biri çıkarsa izlemeye tekrar başlarım diyorumötekilerin hepsinin olabilitesini gösterdiler zaten
Kaydilse bile haftalık kaydeliyor siliniyordur sen bulutun kirası ne kadar ve aylık video ne kadar yer tutar biliyon mu))). Ayrıca ufak bir yerin buluta kaydetmesi pek karlı bir iş değil . Bu işin kolayı var polis gider el koyar güvenlik görüntülerineOrda fakiriz yoksuluz dileniyoruz edebiyatı yapmıyorOrda her orta aile gibi maddi sıkıntısını dile getiriyorlar.
Ahh şunlara laf anlatmaktan bide ben yorumlayabilsem
işte bu olmadı hacıBugune bugun artık güvenlik sistemleri internete bağlılar. İşe giden kadın evdeki güvenlik kamerasıyla cocugna bakabiliyor. Hem ne biliyosun o cafeninde güvenlik sistemi internet üzerinden (buluta) kaydediliyor???