Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

Orda fakiriz yoksuluz dileniyoruz edebiyatı yapmıyor
Orda her orta aile gibi maddi sıkıntısını dile getiriyorlar.
yav he he izlemesem yutturucan
bir komiser maaşı 2.9 en az düz hesap 6000 gelirleri var aylk en az (bir babalarının annelerinin birinin emekli maaşı varsa ettin 7000--7500) bu ailenin kızı zaten üstüme giyecek bir şeyim yok ki diyip dudak büzüyor üstüne çatısı akan evi tamir ettiremiyorlar maşallah

sibelin ailesi konusuna hiç girmiyorum kara para aklayan biri çulsuz olacak değil ya

Kendini yoruyorsun boşuna onlar anticilik yapıyor seni dizi keyfinden alıkoyuyorlar.
Sen onu bırak etki altında kalmadan söyle bölümü beğendin mi?

@destere kardeş hoşgeldin yorum yaparken bir yandan da aklımda hep sen vardın.

Ömer parasını çeyize saklıyordu şimdi aileye destek cıkıcak.Adam dizinin başinda Van'daydı ne diyon yahu

Sibel kuryeydi para akladıgını bilmiyor. İzlemiyorsun sus daha

Ben gayet keyifle izledim
@*Dream* in zoom yaptılar demesinden sonra odakladım zaten

Ömer parasını çeyize saklıyordu şimdi aileye destek cıkıcak.Adam dizinin başinda Van'daydı ne diyon yahu

Sibel kuryeydi para akladıgını bilmiyor. İzlemiyorsun sus daha
yav he he zaten metinle buluşuyor ediyor bir hiç için ne yaptığını bilmeden yapıyor
ayrıca bu kıza para gelmiyorsa ne diye bu işi yapıyordu

ömerin parasını falan bilmem senaristler klişe yaratıcaz diye senaryoyu batırıyorlar

senaryodaki hataları bırak en önemlisi şu kıyafetlere bir çare bulsunlar bunlar yalılı değil de sonradan görme gibi giyiniyor

Malum şahsın hareketleri bu bölüm çok dikkat çekiciydi dimi?Hannibal'ın sonunu sevmeyen @destere katil için ne diyecek acaba?

Elif her şeyi hemen söylesin Ömer'e,Elif asla bi Sibel olmasın!!!
O benimde aklıma geldi Ömer bir yıkımı daha kaldıramaz Elif anlatsın biran önce diycem de Ömer'i kaybetme korkusuna anlatamaz ki

Benim o yorumumdan sonra tahmin etmişmiydin kim olduğunu

O benimde aklıma geldi Ömer bir yıkımı daha kaldıramaz Elif anlatsın biran önce diycem de Ömer'i kaybetme korkusuna anlatamaz ki
Ben seni uyudu sanmıştım.

Elif sarılınca nasıl nasıl koydu elini Elif'in sırtına .Aslında sımsıkı sarılmak istiyor da kendiyle verdiği mücadele büyük..

Sibel olayını bu bölümle anlattılar. Sana söyleyip sonra da benim karşima geçip ben diziyi izlemiyorum ordan burdan ögrendim diyecen yine basitleştirecen
Gelmem sbu oyuna sana spoi vererk

aha gene sayıp sayıp bi bilemicem lafı daha

Cemil ipekçinin eline düş emi
Valla ben kadın olmadiğim için ne giyiyorlar ne ediyorlar moda nedir bilmem. Ömer benim gibi rahat giyiniyor o bana yeter
Ömerin modasını takip ediyorum o yuzden. Bana ne Elif ne giymiş etmiş

Benim o yorumumdan sonra tahmin etmişmiydin kim olduğunu
Evet aklımdan geçti ama tam ehemmiyet veremedim
O karaktere çok alişmiştim yaa
Ordan koydu biraz

artık izlemiyim ilk 10 bölüm hızlandırarak da olsa yetti de arttı
katil ilginçbiri çıkmazsa izleme ihtimalim de yok

ayrıca kıyafet konusunda tybanın fanları bile aynı görüşte çok kötü giydiriyorlarr dizide

Ben seni uyudu sanmıştım.

Elif sarılınca nasıl nasıl koydu elini Elif'in sırtına .Aslında sımsıkı sarılmak istiyor da kendiyle verdiği mücadele büyük..
uyumadım netten yeniden ElMer sahnelerini izledim de

Ömer bu bölüm baya baya belli etti dugularını 12.bölüm ElMer aşkı için milat olacak

Malum şahsın hareketleri bu bölüm çok dikkat çekiciydi dimi?Hannibal'ın sonunu sevmeyen @destere katil için ne diyecek acaba?
harbiden ne dicek
@destere konuya gel çıktlat 2 kelime hacı yaa

Tamam sence katil kim???

Bende ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım valla senaristler tam sürpriz yapmışlar

uyumadım netten yeniden ElMer sahnelerini izledim de

Ömer bu bölüm baya baya belli etti dugularını 12.bölüm ElMer aşkı için milat olacak
Daha yeni bitti bölüm dur üstünden 12 saat geçsin.

Bölüm bombaydı özellikle ben Elmer için bu kadar çok şey beklemiyordum ama Elif'in yine dayanamayıp Ömer'e sarılması sonra özür dilemesi çok hoştu ve tabi Ömer'in İtalyanca olur öyle şeyler demesi.

Valla 9 ve 10.bölümler Elmer adına kötü geçince 11.bölüm ilaç gibi geldi tekrarlarına hemen başladım
her sahneleri defalarca izlemeye değer
12 de itiraf gelse 13.bölümde de otel sahneleri varmış
ElMer'e doyacağız gibi

harbiden ne dicek
@destere konuya gel çıktlat 2 kelime hacı yaa

Tamam sence katil kim???
adaylara tek tek bakalım:

aslı değil anlaşılmıştır herhalde artık

zerrin: katil çıkması en büyük sürpriz olur

metin:katil çıkarsa şaşırmam tayyara pek sevmiyor oyun oynaması muhtemel

bahar-levent-başkomiser (tayyarınadamı olan) katil çıkması çok saçma olacak kişiler

aslının kocası: zerrin ile birlikte en çok katil çıkmasını istediğim kiş izaten tayyarın sevgilisi ile de ilişkisi var bu işleri planlı yapmış olsa falan dicem ama o adamda oyunculuğun oy u yok

tayyar reyiz:katil çıkarsa şaşırmam ama senaryo daha da bozulur

uzun lafın sopası katil zerrin ya da damat çıkarsa ve hikaye yeni bir yöne giderse anca kurtarır dizi

Net tahminin olarak Zerrin ve Damat diyorsun olarak sayıyorum

Otel odası sahnesi diyip durma aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor.Elif'i kıskanıyorum galiba

KPAnın en heyecan dolu bölümüydü...Gelecek bölüm umut dolu...Ömeri teselli edebilecek tek kişi Elif...

Kaydilse bile haftalık kaydeliyor siliniyordur sen bulutun kirası ne kadar ve aylık video ne kadar yer tutar biliyon mu))). Ayrıca ufak bir yerin buluta kaydetmesi pek karlı bir iş değil . Bu işin kolayı var polis gider el koyar güvenlik görüntülerine

internetten çevredeki bütün bilgisayalara gir hepsini güvenliğini kır bir aylık görüntüleri tara uzak görüntüden o gözlüklerle elifin babasını tanı.. Yok daha neler ))))

Hakikaten buna inanıyorsan ne diyeyim sağlık olsun )))

Polisiye zeka ister ..saçmalığın en son ugrayacagi yer polisiye