olabilir gözlük çıkınca burun iki katına çıkmışBen de bilmiyorumGözlük burnunu kapatıyordu heralde
hangi kızŞu kız salak bildiğin Bugünün Saraykısı'ndaki salak Ayşen.
olabilir gözlük çıkınca burun iki katına çıkmışBen de bilmiyorumGözlük burnunu kapatıyordu heralde
hangi kızŞu kız salak bildiğin Bugünün Saraykısı'ndaki salak Ayşen.
Doktor kız tam evlenilecek kız aslında masum bir yüzü var.Ben de bilmiyorumGözlük burnunu kapatıyordu heralde
eskiden burnu daha güzeldiDoktor kız tam evlenilecek kız aslında masum bir yüzü var.
Aynen Nilüfer.olabilir gözlük çıkınca burun iki katına çıkmış
hangi kızbir sürü salak var ama sanırım nilüfere diyorsun
N'olmuş burnuna? Hiç dikkat etmedim.eskiden burnu daha güzeldi
fazla uzamış gibi gözlüklüyken o kadar uzun görünmüyorduAynen Nilüfer.
N'olmuş burnuna? Hiç dikkat etmedim.
Beni al dese yok hayırmı dicen?fazla uzamış gibi gözlüklüyken o kadar uzun görünmüyordukız değişmediyse burnda bir değişim var sanki
O bana bülbül sesi gibi geliyor aynısı Beren konuşurken sizde olmuyor mu?fazla uzamış gibi gözlüklüyken o kadar uzun görünmüyordukız değişmediyse burnda bir değişim var sanki
elif sinirlenip bağırınca hiç hoş durmuyor sesi çok tizleşiyor @Forumdash @sürgünüm ..
beren konuşunca ayaklarım yerden kesiliyor 5 metre havalanıyorum beren bir başka ya niye hatırlattın şimdiO bana bülbül sesi gibi geliyor aynısı Beren konuşurken sizde olmuyor mu?
Tuba'de bana öyle geliyor önyargılı yaklaşmayalım canım kardeşim.beren konuşunca ayaklarım yerden kesiliyor 5 metre havalanıyorum beren bir başka ya niye hatırlattın şimdi)
Gözler yalan söylemez Ömer'de aşık olmuş gibi.gördü bile
bu dans değil bu bale gibi
Telefon reklamı mı?ahahah yine reklam yine reklam [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] 1 [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 2 artık
Son durumun nası npysn ?ahahah yine reklam yine reklam [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG] 1 [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] 2 artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?