Pervin çıkar mı be diziden bel kemiği dizinin
Pervin çıkar mı be diziden bel kemiği dizinin
Vay Kara Ekmek izliyorsun? Pervin'e bir şey olmaz. Kötüye bir şey olduğu nerde görülmüş.Salim hapse girer Pervinde alinin ustune kalir
Zaten birsey olacagini sanmiyorum. Alisiyle en sonunda kavusur. Evet kara ekmek gecen sene basindan sonuna izledigim tek diziydi. Tek finalini izleyememistim tatildeydim diye.Vay Kara Ekmek izliyorsun? Pervin'e bir şey olmaz. Kötüye bir şey olduğu nerde görülmüş.
Nihat Altınkaya, Selen'in eski nişanlısıymış galiba. Asiye'den ne istiyor. Gerçek kimliğini bildiği için ne ile tehdit edecek acaba?Zaten birsey olacagini sanmiyorum. Alisiyle en sonunda kavusur. Evet kara ekmek gecen sene basindan sonuna izledigim tek diziydi. Tek finalini izleyememistim tatildeydim diye.
aaaa sen kiralk aşk izlemedinmi ayoll
kiralık aşkı izledim ben reklam arasında baktımaaaa sen kiralk aşk izlemedinmi ayoll
nero ile koriş döktürdüler vlla süperlerdi
Onun derdi paradir muhakkak. Onu baslarina Semra sarmistir. suan altinda arbasi var ama onun karakter tanitiminda fakir oldugu yazilmisti. Diziye heyecan getirmek icin böyle bir karakter sarttiNihat Altınkaya, Selen'in eski nişanlısıymış galiba. Asiye'den ne istiyor. Gerçek kimliğini bildiği için ne ile tehdit edecek acaba?
Asiye evlilikten vazgeçti bu yüzden.Onun derdi paradir muhakkak. Onu baslarina Semra sarmistir. suan altinda arbasi var ama onun karakter tanitiminda fakir oldugu yazilmisti. Diziye heyecan getirmek icin böyle bir karakter sartti
tanitimlardada anlasildigi gibi Asiye mecburiyetten Aslanin yaninda olacak. Aslan karakterinin illerde iyi bir karakter olacagini dusunuyorum yada kötu karakter olarak kalacaksa cok uzun sureli dizde kalacagini sanmiyorumAsiye evlilikten vazgeçti bu yüzden.Nedir benim bu adamdan çektiğim, izlediğim her diziye sonradan katılıp kötülük yapıyor.
30 eylüle ka çalışıyorum paramparça ve kiralık aşk izlicem sadece sonra gk ve kara ekmek i tamamalrım netten@xemrexxx sen daha bu diziyi izlemiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?