ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Salim hapse girer Pervinde alinin ustune kalir :)

Bölüm efsane abartmiyim ama 7-7.5 rt bekliyorum
Bölüm süper başladı mükemmel bitecek :Z :Z
Aliyi de kaybettik :F
Pervinde seviyomuş ha gerçekten bıçağa kendi girdi resmen :T
3 ay beklediğime değdi :bhr:
Aslanın gelmesi de iyi oldu :love1:

Vay Kara Ekmek izliyorsun? Pervin'e bir şey olmaz. Kötüye bir şey olduğu nerde görülmüş. :)
Zaten birsey olacagini sanmiyorum. Alisiyle en sonunda kavusur. Evet kara ekmek gecen sene basindan sonuna izledigim tek diziydi. Tek finalini izleyememistim tatildeydim diye.

Zaten birsey olacagini sanmiyorum. Alisiyle en sonunda kavusur. Evet kara ekmek gecen sene basindan sonuna izledigim tek diziydi. Tek finalini izleyememistim tatildeydim diye.
Nihat Altınkaya, Selen'in eski nişanlısıymış galiba. Asiye'den ne istiyor. Gerçek kimliğini bildiği için ne ile tehdit edecek acaba?

Nihat Altınkaya, Selen'in eski nişanlısıymış galiba. Asiye'den ne istiyor. Gerçek kimliğini bildiği için ne ile tehdit edecek acaba?
Onun derdi paradir muhakkak. Onu baslarina Semra sarmistir. suan altinda arbasi var ama onun karakter tanitiminda fakir oldugu yazilmisti. Diziye heyecan getirmek icin böyle bir karakter sartti

Onun derdi paradir muhakkak. Onu baslarina Semra sarmistir. suan altinda arbasi var ama onun karakter tanitiminda fakir oldugu yazilmisti. Diziye heyecan getirmek icin böyle bir karakter sartti
Asiye evlilikten vazgeçti bu yüzden. :( Nedir benim bu adamdan çektiğim, izlediğim her diziye sonradan katılıp kötülük yapıyor.

Asiye evlilikten vazgeçti bu yüzden. :( Nedir benim bu adamdan çektiğim, izlediğim her diziye sonradan katılıp kötülük yapıyor.
tanitimlardada anlasildigi gibi Asiye mecburiyetten Aslanin yaninda olacak. Aslan karakterinin illerde iyi bir karakter olacagini dusunuyorum yada kötu karakter olarak kalacaksa cok uzun sureli dizde kalacagini sanmiyorum

Ali'yla Pervin kaçsınlar beraber istiyorum, resmen iğrencim :F Bence iyi bir sezon başlangıcı oldu. Bol reytingler diziye :X

Bu diziyi ilk sezonu izleyemedim ama ikinci sezonunu izlemeye çalışacağım dizinin yeni sezonu baya aksiyonlu başladı yanlız mineye baya üzüldüm çok çetrefil bir bölümdü

basim agridig icinmi bilmem ama bu bölum biraz karisik geldi bana. dizinin havasini bozmuslar.

Off of süperdi anneannem ne fena gacı yaa :D Yine çetincini kurtarmayı başardı :D

Yarın en az totalde 5 bekliyorum :D

24.bölüm yorumlarım...

Öncelikle bu dizinin açılışlarını hep çok beğeniyorum. Temposu hiç düşmeden gidiyor ve izleyiciyi burada yakalıyor aslında kendi kitlesini edindi zaten sıkıntı yok.

Mine bu sezon iyice etkisini göstermeye başladı güzel de oldu çünkü sağlam bir oyuncu.

Arslan rolüne keşke daha iyi biri gelseydi Nihat olmamış bence ya çok yavan kalıyor bence.

AsÇEt sahneleri harika zaten. Ama belli ki Aralarına kara kedi gibi girecek Arslan.

Semra anneanne sahnesi güzeldi ışıklar söndü canavar hortladı :F

Pervin bence çok iyi oyuncu ölmemesi lazımdı zaten ki asıl hikaye şimdi başlayacak bence neler yapacak Pervin.

Salim hapiste ama giderken Asiye'nin sesini duydu keşke görseydi dedim o an.

Mine ve Asiye arası açılacak ve Çatışma olacak belli ki Taylan seviyor Asiye'yi

Fragman çıkmadı derken haftaya bayram olduğunu unuttum off ya :(