Hadi bakalım bekliyoruz hazırla recapları haftaya şarkı yollama süresi 1 gün olsun emi cankuşAa ağzımı açtırma.Bölüm sonunda ciddi yorumumu yaparım
Hadi bakalım bekliyoruz hazırla recapları haftaya şarkı yollama süresi 1 gün olsun emi cankuşAa ağzımı açtırma.Bölüm sonunda ciddi yorumumu yaparım
heyecanli ve guzel gidiyo dizi, begendim
@denizz19 komikmiş demek ki.Hahaha güzeldi bu.
Makbuş'un ismi yazmıyor totem falan yapmış herhalde onun adını görünce izleyici kaçmasın diye.
Forumu takip eden reyting denekleri varsa diziden kaçırmaya çalışıyorum, karalamaya devam. Birazdan yürüşüye çıkcam bakalım benim sistemde ne kadar izleniyormuş bu dizi.Komik mi
Bir daha bu konuda "Güneşin Kızları" denirse Mine'nin Pervin'e giriştiği gibi girişeceğim sana.Ama bir Güneşin Kızları değil demi
Çetin, Leyla ile Mecnun'da tanıyıp sevdiğim bir oyuncu. Asiye ile olan sahneleri ilk sezon da çok iyiydi. Hastasıyız efendim.sende mi izliyorsun abi ya.
bu daha iyiAma bir Güneşin Kızları değil demi
Ölç bakalım@denizz19 komikmiş demek ki.
Belki bu bölüm onun yazdığı bölüm değildir YÖ'de ki gibi bir durum olabilir?
Forumu takip eden reyting denekleri varsa diziden kaçırmaya çalışıyorum, karalamaya devam. Birazdan yürüşüye çıkcam bakalım benim sistemde ne kadar izleniyormuş bu dizi.
Işte adamın hasıbu daha iyi
Ve @GunesinOglu'na sağlam bir kapak gelir.bu daha iyi
Ama Twitter da Makbule ve Eda etiketlenmiş onlar da retweet yapmışMakbuş ve Eda'nın ismi jenerikte yoktu, onların dahil olduğu bölümler de önümüzdeki hafta başlar sanırım.
Ve @GunesinOglu'na sağlam bir kapak gelir.
abi vallahi zamanına yazık. full gerilimli dizi arıyosun ama olanıda izlemiyorsun.Çetin, Leyla ile Mecnun'da tanıyıp sevdiğim bir oyuncu. Asiye ile olan sahneleri ilk sezon da çok iyiydi. Hastasıyız efendim.
Ama Kiralık Aşk reklama girdiğinde yayına devam edecek, bu yüzden akıllıca.Reklam erken mi oldu sanki
Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı vb. komedi absürt dizileri seviyorum. İlk sezonda Asiye ve Çetin arasında böyle diyaloglar vardı. Yoksa dizinin dram yönü beni ilgilendirmiyor.abi vallahi zamanına yazık. full gerilimli dizi arıyosun ama olanıda izlemiyorsun.
tky'yi izle abi 100 dakika gerilim var. aşk sahneleride yok.Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı vb. komedi absürt dizileri seviyorum. İlk sezonda Asiye ve Çetin arasında böyle diyaloglar vardı. Yoksa dizinin dram yönü beni ilgilendirmiyor.